33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: 33. kolo: VOJVODINA - TSC, nedelja 20h

Post by Grbavica.021* »

Кокановић: Уколико наша одбрана буде „утегнута” како треба...

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/213973 ... kako-treba
CekamBoljeDane

Post by CekamBoljeDane »

Evo i mene.. Doduse nisam ni odlazio, citam stalno sve sta pisete i pratim desavanja, malo sam se bio iskljucio od svega zbog svakakvih desavanja kako u klubu tako i u zemlji, a i zbog obaveza u inostranstvu..
Malo sam se tako receno izduvao emotivno, pa onda bolje da ne komentarisem u prazno..
Koliko sam citao sve sto ste pisali, ukoliko ostanemo 4ti idemo u Evropu(kvalifikacije) sobzirom da Ofk nece sig igrati istu?
Srecno momcima danas! Neka daju svoj maksimum pa kako bude :thankyou:
Sto se tice ostanka Tanjge na mestu trenera nisam nikako za to, hvala za to sto je preuzeo ovu funkciju i za njegove zasluge u ovih nekoliko utakmica sto je vodio, ali neko je spomenuo ovde sa foruma, brzo se zaboravi sta je doticni pre bio i gde je bio i kakve funkcije obavljao.
Vise sam za to ako moze da damo sansu italijanu, ili da se trazi neko duze resenje. Svakako da me neko ne shvati pogresno hvala Tanjgi za ovih nekoliko utakmica, ali ja nisam za to. :cheers:
Elem, oduzio sam izvinite!
Srecno danas Vosi, momcima i strucnom stabu, Tsc nisam pratio niti gledao ovih kola pa nemam komentar da dam ali sasvim sig da su uvek bili respektabilan protivnik.
I da dodam sto se tice Evrope, lepo je ako budemo igrali kvalifikacije, ali od toga nista ne ocekujem niti se nadam, mora tu dosta da se stvari uradi i promeni a i iskreno treba nam dosta ozb pojacanja.
Ajd srecno danas, svakako da cu gledati utakmicu pa komentarisemo.
:lala: :cheers:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Не знам колико Италијан има година, али јуче је на тренингу играо џокера када су били подељени у две екипе, стално је давао неке савете и визије, пљунути Пирло, додуше само због косе, али и ја сам свакако за да проба, верујем да је и ово до сад што гледамо већински његова заслуга.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Mislim da je prerano izvoditi zakljucke o trenerima. Prvo da vidimo kako ce sve to izgledati do kraja sezone. U odnosu na Lalatovica, solidan pomak postoji.

Cvrsca nam je odbrana, neki pokusaj pravljenja sistema se vidi i u napadu. Da je ostao Seri, bilo bi jos vidljivije.
Tanjga je igrao u Nemackoj, bio pomocnik u Italiji, doveo tog mladog trenera Italijana, sto su sve plusevi. Da li su dovoljni da potru minus(e)? Po meni, za sada, jos ne. Cekamo naredne utakmice i kraj sezone.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Росић - Николић, Кораћ, Црномарковић, Букинац - Његош, Николић, Кокановић - Деле, Депу, Романић

Клупа : Пушкић, Тањга, Ђорђевић, Вукановић, Младеновић, Бутеан, Болинги, Барош, Савићевић, Сиченџе, Меда
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mare_Liman wrote: Sun Apr 27, 2025 6:20 pm Не знам колико Италијан има година, али јуче је на тренингу играо џокера када су били подељени у две екипе, стално је давао неке савете и визије, пљунути Пирло, додуше само због косе, али и ја сам свакако за да проба, верујем да је и ово до сад што гледамо већински његова заслуга.
Italijana znam iz igrackih dana, jer sam neko ko je voleo Seriju A i kada su upali u onaj kanal posle kalcopolija. I on je bio centralni vezni. Nosio je Empoli u veznom redu, ali uvek bio taj igrac na granici prve i druge lige.
Deluje kao talentovan trener i nadam se da ce ostati jos.
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Jel ima neko link za live prenos ?
CekamBoljeDane

Post by CekamBoljeDane »

Wild Srem wrote: Sun Apr 27, 2025 8:14 pm Jel ima neko link za live prenos ?
Imas na rtv uzivo online!
:cheers:
djoks

Post by djoks »

Ово је болно за гледати
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Не можемо да изађемо из шеснаестерца.А кад имамо лопту враћамо голману обавезно.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Tri suta sve ukupno.
Jezivo. :mrgreen:
1892

Post by 1892 »

Najgore poluvreme od kad je Tanjga trener.
Depu užasan. Kokanović neprimetan. Njegoš svaku loptu vraća nazad. Bekovi Nikolić i Bukinac nesigurni u odbrani.
Come on you Reds!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kokanović baš visi danas, mislim da mu treba odmora, najviše nam problema prave zbog njega danas. Nije disciplinovan i mnogo pliva u vezi. Mora Meda umesto njega iako je planiran da odmori.

Depu-a bih ostavio do kraja, verujem da može do liste strelaca danas ali ne zavisi od njega već i od ekipe. Zbog bonus pravila bih izvadio U.N a ne Kokanovića ali je Kokanović zaslužio danas ranije da ode pod tuš.

Mogao bi i Mladenović na teren uskoro.
Last edited by Deep Purple on Sun Apr 27, 2025 8:54 pm, edited 2 times in total.
Turija

Post by Turija »

TSC pokretljiviji i tehnicki dominantniji.
Nema sigurnosti na sredini terena bez Medojevica. Ne moze ni Petrovic bez njega. Kanda su gosti i kondiciono spremniji?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

gospodinFKV wrote: Sun Apr 27, 2025 8:50 pm Tri suta sve ukupno.
Jezivo. :mrgreen:
На софа скору стоји један шут а ТСЦ 6 шутева :mrgreen: .
Post Reply