33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: 33. kolo: VOJVODINA - TSC, nedelja 20h

Post by fare »

Igrali ko babuskare tako i prošli a ne daj bože da je neko viknuo uprava napolje ili ćaci, ćaci sačuvaj bože sve više mi zgađuju moju Vošu ovi iz sns sekte :shit:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Хтео сам да напишем ово на полувремену али важи и сада након утакмице:

Велико браво за Депуа! Изгледао је прилично опасно, показао да уме са лоптом и може бити каква таква замена за Серија пошто немамо ни близу тако агилног играча. Не игра често, није његова позиција, показао је више него што је и он могао да очекује.

Лазар Николић је требао напоље, уместо њега Младеновић да игра у средини, Кокан на крило а Депу као бек. Има и снагу и брзину, не би био ништа лошији ту. Лазар данас катастрофа.

ТСЦ као и увек сјајно постављен, линије савршено функционишу, лопта може без проблема кроз средину. Крећу се са лакоћом.

Ми све обрнуто. Ни откривања, ни линије постављене. Лопту не можемо изнети, углавном назад и неко бунарење.
Salvador

Post by Salvador »

Čemu tačno služi Uroš Nikolić u prvih 11, i to celu utakmicu??
Mislim da je Tanjga lošom startnim postavom i pogrešnom koncepcijom izgubio ovo.
TSC nas zasluženo očetkao, a mi fakat nismo ni zaslužili ove godine Evropu, plus nemamo ni stadion.
djoks

Post by djoks »

Из првих 11 само је Росић био добар, остали 0, презиме Николић не желим више да видим никад ни на једном нашем дресу не знам ко ми је гори Урош или Лазар. Његош 800к? А Зуку који растура у Аустрији пустили за 900к молим Вас нека ми неко то објасни. Кокановић већ коју утакмицу игра да хоће да се врати у ГАТ, Букинац није толико лош али једноставно он не сме да игра испред Бароша, да имамо само Ђорђевића па и ајде али испред Бароша никако. Романић и Деле неприметни, Деле је морао да искористи ону шансу из првог полувремена. Идеална постава Гочманац - Бутеан, Сејо, Црни, Барош - Његош, Меда - Деле, Савићевић, Романић - Боровина (јер немамо друге бонусе, Букинац не сме испред Бароша, Кокановић је потрошио своје шансе, Радуловића смо послали на позајмицу, Тањга није ни за ГАТ, можда вратити Дробњака уместо Црног?)
srkins

Post by srkins »

Deo meni želi da izvisimo za Evropu to bi prikrilo sezonu u kojoj realno cele sezone tražimo igru jako malo utakmica smo ličili na ekipu sve se svodilo na neki individualni kvalitet a ne na nešto timski ,priča se o našoj deci a ta deca igraju u blizancima Čuki Pazaru Spartaku itd moraju mnoge stvari da se menjaju a bojim se da ako izborimo Evropu biće ok uspešna je sezona iako mi u toj Evropi nikog nismo izbacili već par sezona tako da to jedno kolo u Evropi meni ne znači toliko treba napraviti sistem da kad jednom izađemo u tu Evropu budemo konkurentni, timovi kao Celje Borac pokazuju da je moguće to i sa ne toliko velikim parama
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Слажем се са @CRD FCV за Депуа, уз ту и тамо Букинца у првом полувремену је највише личио на фудбалера, бар је највише хтео, и то се гледа. Ово ми је прва утакмица након добра 2 месеца, ал боље да сам кући остао, јуче на тренингу су били подељени у две екипе, стартна и резерве, није ми јасно што су били УН и Депу, ко што ми није било јасно шта филозофира са поставом кад су исте и изашле, ми смо без Меде обични курац од екипе и то се видело, а што је најгоре и онакав види се колико Вукан више значи екипи него УН и тренутно Кокановић, баш лоша утакмица, победа би нам овде баш значила, кад ћемо у купу и онако изгубити од цигана, беспотребно филозофирање Тањге са поставом, требао је да остави стандрадних док је ишло и ваљало, како после и довући ово мало публике што је било данас?
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Treba temu za igrača sezone dodati među ove bitne teme, niko još nije glasao, čini mi se da ljudi ne mogu da nađu temu. Dodatno, ima i pogrešan naslov ta tema, jer je u pitanju 33. kolo.

Što se utakmice tiče, 2 Nikolića, 3 gola. Ne zna se koji je bio gori od njih dvojice, čak možda Lazar danas zapaženiji od tradicionalno užasnog Uroša. Najbolji danas meni Depu i Bukinac.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Vise obracam paznje na dvoranske sportove, Vosa u fudbalu po starom. Tacno, kad nam se poklope rezultati konkurenata mi to ne iskoristimo, sto napisa neko svi nam rezultati odgovaraju sem nasih. Zasto Vojvodina nikako ne moze da napravi iskorak? Pogotovo kada se to ocekuje, kao po nekom nepisanom pravilu od toga ne bude nista. Tri evropska takmicenja, nema ko ih ne igra, bar nekad da uđemo u grupe. Sta ima i da igramo kvalifikacije, a opet i to je nesto...
Turija

Post by Turija »

Rabba wrote: Sun Apr 27, 2025 10:24 pm Treba temu za igrača sezone dodati među ove bitne teme, niko još nije glasao, čini mi se da ljudi ne mogu da nađu temu. Dodatno, ima i pogrešan naslov ta tema, jer je u pitanju 33. kolo.
Cemu glasanje, kad je jedino Rosic zasluzio bodove?
Ostaloj dvojici mogu se samo pokloniti bodovi. Eventualno moze jos bod za Depua. Ono sto je Dele promasio kosta nas ove katastrofe.

No, hajde da se otvori tema, da ne propadnu 3 boda Rosicu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
rykerfcv

Post by rykerfcv »

fudbaleri da pogledaju utakmicu Odbojkasa danas.
Duplof

Post by Duplof »

Žao mi je što sam otišao na stadion, a ne na Spens...

Nemam reči za ovo večeras, zaista.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
VošaNS

Post by VošaNS »

Depu? Šta ste vi gledali? Čovek je potpuno zalutao u fudbal i to pokazuje ko zna koji put ove sezone. 4 utakmice pobediš sa Njegošem i Medojevićem i onda kad si u situaciji da se odlepiš od konkurenata ti ostaviš Medu na klupi...kakav samoubilački potez. Njegoš bez Mede ne može ništa jer je uvek rupa pozadi i ne sme da krene napred. Kokanović van ritma od odlaska Lalatovića i taj vezni red sa njim, Njegošem i Nikolićem nas je danas upropastio. Romanić užasan, Dele nekako daleko od gola i bez ikakve šanse napred.
Treba se razići sa polovinom igrača...Butean, Lazar Nikolić, Crnomarković, Kokanović, UN, Depu, Sičendže...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Depuu, eventualno, bod za htenje (bar sto se mene tice).
Tanjga je posle utakmice rekao, ako sam dobro razumeo, da je Medojevic bio pod virozom ovih dana i da zato nije bio u startnoj postavi?
E sad, zasto je ovako istumban napad, to ostaje otvoreno pitanje?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Пре ове утакмице а након оне са Пазаром сам мислио како смо прошли "лакше" утакмице са Букинцем на терену, односно без Бароша и како то неће ићи лако са осталим противницима.

Данас се тумбало у постави јер имамо играче које имамо, али...

1. У оваквим утакмицама Букинац не може бити пре Бароша на тој позицији, не јер је лош него јер је Барош можда и најбољи бек у лиги.

2. Пошто би Барош требао да игра онда би имало смисла да Букинац буде лево крило.

3. Кад већ имамо ситуацију да је Меда болестан а Полетановића су продали без довођења замене, зар нема смисла да онда игра Поповић? То би била позиција за позицију, бонус је па тачка 2 не би морала да се изврши, осим ако би то функционисало. Када ће добијати минуте ако не у овим ситуацијама? Већ је показао да уме да да допринос на терену.

4. Чак би имало смисла да због бонуса у овим ситуацијама Дробњак буде на терену, па чак и Тањга. Први је већ играо, други показао да није дудук. Проблем је што када су Сеја и Црни у протоколу онда боље да се не дира штоперски пар.

Закључак - Барош никако не може бити на клупи ако је способан да игра од старта и данас је Поповић могао да се нађе у првих 11.

Да додам:

Данас је Деле био лево крило и тиме се изгубила његова убитачност у шпицу. Он је физички надмоћнији од већине, нисмо имали користи од тога и његовог скока кад игра по страни. Да је Букинац на пример био лево крило, Деле је са Романићем могао бити напред.

Урош Николић је најкориснији кад уђе са клупе, није играч да креће од првог минута.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rabba wrote: Sun Apr 27, 2025 10:24 pm Treba temu za igrača sezone dodati među ove bitne teme, niko još nije glasao, čini mi se da ljudi ne mogu da nađu temu. Dodatno, ima i pogrešan naslov ta tema, jer je u pitanju 33. kolo.
Ispravio sam, juce sam u zurbi otvarao temu pa zabrljao...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply