Transferi
Nadam se da se uprava neće ovaj put kao na Kačarevoj brzoj prodaju ponovo opeći, jer da je Kačar zadržan makar godinu dana duplo veće pare bi za njega mogli da dobijemo, a to smo svi znali. Međutim razumljivo je da se brine o parama jer su uložene u Vujadin Boškov. Tako da me ne bi čudilo i ovaj put se neće rizikovati, mislim da će Tadić biti prodan.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Tadic u Vosi nije ostavio neki neizbrisiv trag. Stoji da je ovu sezonu odigrao preko one stvari sto rece podbara i verovatno je to i jedan od razloga zasto ga navijaci nisu primili ka srcu kao sto je to bio slucaj sa Gojkom. Ipak on u Vosi moze jos mnogo toga da pruzi i sada kada su se pojavila interesovanja za njega bilo bi najbolje da on to iskoristi i u prolecnoj polusezoni odigra najbolje u Vosinom dresu i samom sebi poveca cenu od koje ce imati koristi i on i klub. Definitivno da decko poseduje ogroman potencijal, ali sa njim bi trebalo poraditi na prilazu utakmicama tj. motivu u istim. Ako se i razmislja o njegovoj prodaji to ne sme nikako da bude ove zime bez obzira na to koliko nude, da li Ajaks ili ko vec, vec iskljucivo od leta. Tada ce se i zavrsiti EP u Svedskoj pa bi mu cena trebala porasti.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ssnigd wrote: Ako se i razmislja o njegovoj prodaji to ne sme nikako da bude ove zime bez obzira na to koliko nude, da li Ajaks ili ko vec, vec iskljucivo od leta. Tada ce se i zavrsiti EP u Svedskoj pa bi mu cena trebala porasti.

Kljucna stvar! Secam se prvenstva za mlade u Holandiji i slucaja Kolarov-Ofk ga je prodao pre prvenstva(koje je on kasnije odigrao odlicno) za 900 000 e, a posle prvenstva je dobio ponudu od 2 mil. e!
Ja nisam zadovoljan ama bas nijednom njegovom partijom u dresu Vose i sto se mene tice ravnodusan sam oko pitanja njegovog odlaska.Grba_NS wrote:ssnigd wrote: Ako se i razmislja o njegovoj prodaji to ne sme nikako da bude ove zime bez obzira na to koliko nude, da li Ajaks ili ko vec, vec iskljucivo od leta. Tada ce se i zavrsiti EP u Svedskoj pa bi mu cena trebala porasti.![]()
![]()
![]()
Kljucna stvar! Secam se prvenstva za mlade u Holandiji i slucaja Kolarov-Ofk ga je prodao pre prvenstva(koje je on kasnije odigrao odlicno) za 900 000 e, a posle prvenstva je dobio ponudu od 2 mil. e!
Ustvari.... da ja licno odlucujem,odmah bih ga prosledio u Ajax.

a oni ce ga odatle poslati u Heracles na kaljenje,a to mu i jeste maximum koji ce postici

Delim tvoje mišljenje Vojo. Tadića treba uvaliti prvom prilikom. Ako je ponuda povoljna, tim bolje. Sve preko milion € je puna kapa. Tadić apsolutno nije nezamenjiv, i zato treba iskoristiti trenutak dok se još mogu dobiti dobri novci (mada, biće tu puno provizija...). Meni nikako nije jasno šta ljudi vide u njemu. Pored tolikih hvalospeva, čovek bi pomislio da je C. Ronaldo kesa za Tadića. Ni u ludilu ga ne treba stavljati u isti rang sa Kačarom. Njih dvojica su nebo i zemlja. Ja bih pre napravio poređenje sa Petkovićem, jer je kod njega bila mnogo sličnija situacija, a videli smo šta je na kraju od svega ispalo. Ista je to kuhinja.
Nek' se proda što pre, da ga više ne gledam kako se vuče uz aut liniju (vala mi je više i dosadilo) i nek' mu je sa srećom.
Nek' se proda što pre, da ga više ne gledam kako se vuče uz aut liniju (vala mi je više i dosadilo) i nek' mu je sa srećom.
Last edited by 021 on Sat Jan 03, 2009 11:09 pm, edited 1 time in total.
Ja ne bih bio bas toliko kritican prema njemu...Mislim da su ga ljudi toliko uzdigli pre svega zbog partija u mladoj reprezentaciji, a njegove partije u Vosi i reprezentaciji su nebo i zemlja!!!
To je jedna od stvari koje mi nikako nisu jasne, kako to to da u mladoj reprezentaciji toliko bolje igra, da li zbog trenera, da li zbog veceg broja kvalitetnih saigraca, koncepcije ili neceg desetog nije mi jasno?!
To je jedna od stvari koje mi nikako nisu jasne, kako to to da u mladoj reprezentaciji toliko bolje igra, da li zbog trenera, da li zbog veceg broja kvalitetnih saigraca, koncepcije ili neceg desetog nije mi jasno?!
Druze moj,ja mislim da Tadic ni u reprezentaciji nije pruzio nista iznad proseka jednog naseg superligaskog igraca.Samo sto mi tad malo drugacije posmatramo igru,jer se fokusiramo samo na njega i jos mozda jednog igraca iz Vose,i normalno je da ga u samom startu vidimo kao 20% boljeg igraca od ostalih.... samo kad se setim koliko lopti je dobio po krilu i koliko istih izbunario.A u Vosi su nam vecinom svi dragi,i tad Tadic moze da ispliva samo ako su u timu Mrdja,Purke,Lazetic,Lovric.... nadam se ,da si me razumeoGrba_NS wrote:Ja ne bih bio bas toliko kritican prema njemu...Mislim da su ga ljudi toliko uzdigli pre svega zbog partija u mladoj reprezentaciji, a njegove partije u Vosi i reprezentaciji su nebo i zemlja!!!

Vojo slazem se sa tvojim prvim komentarom u potpunosti(Tadic zaista nije puno pokazao u Vosinom dresu) dok se sa tvojim drugim komentarom slazem samo delimicno.Tacno je da mi kad igra reprezentacija vise paznje obracamo na nase igrace ali je ipak cinjenica da je Tadic u mladoj reprezentaciji pruzio nekoliko odlicnih partija,rekao bih na vrhunskom nivou.Cinjenica je i da kad je u reprezentaciji deluje dosta probojnije,kao da zna sta hoce.Te igre u reprezentaciji su ga i ucinile poznatim i zbog toga je i stekao respekt i navijaca drugih klubova sto je nepogresiv pokazatelj da ipak zna da igra fudbal.Ostaje samo misterija,kako rece Grba_NS,zasto su njegove igre u reprezentaciji i Vosi kao nebo i zemlja,to pitanje me muci svaki put kad gledam njega u reprezentaciji
Tadic nije toliko los koliko ga ovde predstavljaju, pa on rastura u mladoj reprezentaciji, znas zasto? Zato sto ima igrace koji mu dobaju loptu, to je jedini razlog. A Vojvodina trenutno nema takvog igraca u ekipi, da nece mozda Pop da kreira igru ili da nekazem Kizito? Nadam se da me ne shvatate pogresno, nama treba organizator igre na sredini terena, kreativan i kvalitetan veznjak koji ce da salje prave lopte prema navali. Znam da ovo svi znamo i da je beskonacno puta ponavljano, i zato mislim da gresite po pitanju Tadicevih kvaliteta. Alo, pa veliki Ajax ga trazi, mislim da je to dovoljno reci o kvalitetu Tadica.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Ma slazem se u potpunosti sa konstatacijom da Tadic nije nista pokazao u Vosinom dresu, ali ne i da nije u dresu reprezentacije!
Tamo izgleda totalno drugacije, mnogo probojniji, driblinzi ucinkovitiji, ucestvuje vise u igri...
Zato kazem da je bolje da ga prodamo posle tog Evropskog prvenstva jer ce svim nasim igracima posle njega skociti cena... Mislim da je to jedna sjajna generacija(Kacar, Sulejmani, Obradovic, Tosic, Matic itd.) i da ima velike sanse da napravi odlican rezultat, posle cega bi ime se svima cena povecala!!!
Sa tog aspekta, ako vec vijamo neke pare, ako zelimo da zaradimo, mislim da je mnogo bolje da ga prodamo posle tog prvenstva!
Tamo izgleda totalno drugacije, mnogo probojniji, driblinzi ucinkovitiji, ucestvuje vise u igri...
Zato kazem da je bolje da ga prodamo posle tog Evropskog prvenstva jer ce svim nasim igracima posle njega skociti cena... Mislim da je to jedna sjajna generacija(Kacar, Sulejmani, Obradovic, Tosic, Matic itd.) i da ima velike sanse da napravi odlican rezultat, posle cega bi ime se svima cena povecala!!!
Sa tog aspekta, ako vec vijamo neke pare, ako zelimo da zaradimo, mislim da je mnogo bolje da ga prodamo posle tog prvenstva!
e sad,jbg,moj veliki problem je sto ja ne pamtim vreme,mesto i datum.... tako da zaista ne znam s kim smo igrali sve,ali mislim recimo u Smederevu da je Tadic imao bar 20 prilika za centarsut,i samo je jednom centrirao kako valja i cini mi se da smo tad i dali gol.Ma mene najvise nervira to sto njega kao napadaca odbrandbeni igraci zaustavljaju bez faula.... to apsolutno pokazuje koliko je bezopasan.
I jos nesto,ne sporim ja da mozda decko stvarno ima talenat (jbg,nisam ga nesto ni gledao uzivo ili na treninzima),ali ovo sto je do sad pokazao,za mene je u rangu MJa
I jos nesto,ne sporim ja da mozda decko stvarno ima talenat (jbg,nisam ga nesto ni gledao uzivo ili na treninzima),ali ovo sto je do sad pokazao,za mene je u rangu MJa