Stadion "Karađorđe"
Ajd da ne pocinjem...
Samo ce mi biti zao kada se jos po ko zna koji put razocarate u politicare.Ne znam sta jos treba da urade da bi narod shvatio da im NISTA ne veruje.
Sledeci put ga slobodno pitajte i kada ce obelodaniti ko je kupio mali plac kraj Karadjordja, koji izmedju ostalog smeta "evropskom stadionu"...
Samo ce mi biti zao kada se jos po ko zna koji put razocarate u politicare.Ne znam sta jos treba da urade da bi narod shvatio da im NISTA ne veruje.
Sledeci put ga slobodno pitajte i kada ce obelodaniti ko je kupio mali plac kraj Karadjordja, koji izmedju ostalog smeta "evropskom stadionu"...
0.0625
U emisiji "Dvougao" na B92, Pajtić je na pitanje zvezda ili partizan, odgovorio zvezda...ice wrote:Bojan Pajtic.Eh bas sam ga u nedelju video u gradu takodje sa sinom,mada ja uopste ne znam za koga on navija.

Poenata je da Firma već 20 godina pedstavlja Novi Sad kao najbolji gradonačelnik. Vrlo je jednostavno i ne vidim šta tu ne može da se shvati...Turija wrote: Mnogi ljudi na Zapadu (u mojoj okolini), najblaže rečeno nisu shvatili poruku. Tako da mislim da ona zaslužuje izvorno tumačenje kreatora, kako bi bila pravilno shvaćena i prihvaćena.
Možeš slobodno uputiti nas koji ne znamo tu informaciju. Hvala...limanfkv wrote:Sledeci put ga slobodno pitajte i kada ce obelodaniti ko je kupio mali plac kraj Karadjordja, koji izmedju ostalog smeta "evropskom stadionu"...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milan je to dobro objasnio i ne vidim zasto je koreografija odmah povezana sa Pavlicicem. Ako se secate, na jednoj od prethodnih domacih utakmica koreografija je bila sledecaMilan wrote:Poenata je da Firma već 20 godina pedstavlja Novi Sad kao najbolji gradonačelnik. Vrlo je jednostavno i ne vidim šta tu ne može da se shvati...Turija wrote: Mnogi ljudi na Zapadu (u mojoj okolini), najblaže rečeno nisu shvatili poruku. Tako da mislim da ona zaslužuje izvorno tumačenje kreatora, kako bi bila pravilno shvaćena i prihvaćena.

i ovo je samo nadogradnja na istu. E sad, neki ce pitati zasto je bas covek sa fantomkom F89 identitet. Razloga za to ima, a posle Jagodine (kada je policija nasumice hapsila Firmase) drugacije nije moglo ni biti.
P.S. Tema: Stadion "Karadjordje"
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
Budo, hvala na objašnjenju.budababa wrote: E sad, neki ce pitati zasto je bas covek sa fantomkom F89 identitet. Razloga za to ima, a posle Jagodine (kada je policija nasumice hapsila Firmase) drugacije nije moglo ni biti.
P.S. Tema: Stadion "Karadjordje"
Nikada ne bih rešio rebus, mada ni sad ne vidim neku visprenu vezu.Barem 4 jasnije asocojacije u slici vidim pre (pogrešne, naravno, gledajući iznutra, a daleko logičnije gledajući spolja, neupućen u interne stvari Grupe).Fantomka, Vojvodina, Gradonačelnik, navijači.... zajedno

No, bar je sada jasno šta se htelo reći (a koliko je spretno i sretno izvedeno, svako će imati svoje mišljenje).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Meni licno izgleda isto kao i stari jug stim sto mu fali ovaj deo u sredini,tu su me zbunili malo sa ovim stepenicama,tacno kad krenes uz njih da se penjes zaboravis gde si i krenuo.Ako su vec hteli nesto pametno da urade za te pare su mogli lagano da nabace reflektore i ostave jug kao sto je i bio.U svakom slucaju realno na tu tribinu nece niko ni ulaziti,jer ako pogledamo i taj istok koji je mnogo bolja tribina za gledanje utakmice u poslednjih 15 godina ne skupi se vise od 100 ljudi,da ne govorim ko bi isao na taj novi jug.Drago mi je sto se nesto gradi i radi oko stadiona,ali iskreno ima mnogo bitnijih stvari u ovom trenutku.
Погледајте 9. тачку овог филма
http://www.zigns.rs/swf/program2009.htm
http://www.zigns.rs/swf/program2009.htm