Lista zelja igraca od strane navijaca...
Nigerijac iz Borca Adekune Babatune Lukmun rodjen je 1984 god!Igra na poziciji desnog beka ili desnog veznog i zaista je dobar!Bio je na tekmi protiv cigana jedan od najzapazenijih u svojoj ekipi!
A posle ovog dogadjaja koji se dogodio 6 apprila 2005 ne znam bas koliko mu je prijatno u Cacku!?Rasisti tukli fudbalera Borca!
Grupa huligana fizički je napala tamnoputog fudbalera čačanskog Borca Adekunea Lukmona Babatundea iz Nigerije i lakše ga povredila, javio je Radio Čačak.
Babatunde je napadnut u sredu uveče na gradskom bedemu u Čačku, kada se vraćao sa treninga i zadobio je lakše telesne povrede, a zbog udarca flašom u nogu hramlje.
Za incident se saznalo tek u četvrtak, kada je novinar Radio Čačka otišao u klub, koji se još nije oglasio i čiji funkcioneri nisu bili dostupni za komentar.
Babatunde je dobio više udaraca po telu, kao i udarac flašom u nogu, a napadači su ga sve vreme vređali na rasnoj osnovi.
Fudbaler još uvek nije prijavio inicdent, a nakon sastanka sa čelnicima Borca odlučiće da li će se obratiti policiji, javio je Radio Čačak pozivajući se na razgovor sa Lukmanom.
Sto se tice Djenica tesko cemo ga dovesti posto je on u Nemackom Ahlen-u!Dosta je dobar fudbaler inace igra centralnog odbranbenog igraca!
A posle ovog dogadjaja koji se dogodio 6 apprila 2005 ne znam bas koliko mu je prijatno u Cacku!?Rasisti tukli fudbalera Borca!
Grupa huligana fizički je napala tamnoputog fudbalera čačanskog Borca Adekunea Lukmona Babatundea iz Nigerije i lakše ga povredila, javio je Radio Čačak.
Babatunde je napadnut u sredu uveče na gradskom bedemu u Čačku, kada se vraćao sa treninga i zadobio je lakše telesne povrede, a zbog udarca flašom u nogu hramlje.
Za incident se saznalo tek u četvrtak, kada je novinar Radio Čačka otišao u klub, koji se još nije oglasio i čiji funkcioneri nisu bili dostupni za komentar.
Babatunde je dobio više udaraca po telu, kao i udarac flašom u nogu, a napadači su ga sve vreme vređali na rasnoj osnovi.
Fudbaler još uvek nije prijavio inicdent, a nakon sastanka sa čelnicima Borca odlučiće da li će se obratiti policiji, javio je Radio Čačak pozivajući se na razgovor sa Lukmanom.
Sto se tice Djenica tesko cemo ga dovesti posto je on u Nemackom Ahlen-u!Dosta je dobar fudbaler inace igra centralnog odbranbenog igraca!
Drazen Medjedovic igrac rodjen 1982 godine u Niksicu!Igra na poziciji ofazivnog veznog a moze i po desnom boku u vezi...Celu karijeru je igrao za sutjesku zaista je kvalitetan igrac,ima veoma dobar dribling,dobre i precizne pasove pravi timski igrac!Uvek je veoma borben!Mislim da je igrac vredan Vose
Nikola Jevtic iz Smedereva.Rodjen je 1984 god mlad i talentovan igrac koji igra levom nogom!
Ocekujem podrsku od Voje u dovodjenu Vladimira Gluscevica
Vlada je rodjen 1979 godine u Budvi.Karijeru je poceo u Mogrenu odakle je igrao za Spartu iz Praga!Zaista je dobar u zavrsnici,a i fantasticno igra glavom!Mislim da bi njime resili sve probleme u napadu i da bi on i Beli bili odlican par napadaca...
iz Buducnosti nije los ni mladi Mugosa dobar je napadac...

Nikola Jevtic iz Smedereva.Rodjen je 1984 god mlad i talentovan igrac koji igra levom nogom!
Ocekujem podrsku od Voje u dovodjenu Vladimira Gluscevica

iz Buducnosti nije los ni mladi Mugosa dobar je napadac...
Medjedovic iz sutjeska je bio na probi u Mec u Januaru, ali izgleda nije prosao.
Ekwalla ( Cukaricki ) mogao bi biti dobar za Vosu, jer je i on bio na probi u Olimpiku iz Marseja, i tamo su rekli da ce nastaviti da gledaju njegove igre.
Bojan Zajic iz Obilica nije los, a i moze da bira novu sredinu, jer mu Obilic duguje pare.
Jovan Damjanovic iz Cacka je dobar fudbaler.
Ekwalla ( Cukaricki ) mogao bi biti dobar za Vosu, jer je i on bio na probi u Olimpiku iz Marseja, i tamo su rekli da ce nastaviti da gledaju njegove igre.
Bojan Zajic iz Obilica nije los, a i moze da bira novu sredinu, jer mu Obilic duguje pare.
Jovan Damjanovic iz Cacka je dobar fudbaler.
Milan Djuricic
Dejane samo da prodje utakmica sa Cukarickim kako treba,onda cu na miru izneti svoje misljenje o svakom igracu kojeg ste predlozili 

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Koliko sam ja na brzinu osmotrio,sa ovim igracima bi imali 3 x 11 igraca (gde ih samo iskopaste???
).
Mada,danas i nije tesko naci pojacanje za Vosu,samo da je igrac ziv i zdrav i eto ga kao pojacanje (za dres broj 10 ce biti extra otimacina)!!!
Meni se ne "javlja" vise ni jedan igrac kojeg bi zeleo u Vosi!!!
Mislim da je ovo sto imamo (Maradona,Ronaldo....) dovoljno za titulu!!!!

Mada,danas i nije tesko naci pojacanje za Vosu,samo da je igrac ziv i zdrav i eto ga kao pojacanje (za dres broj 10 ce biti extra otimacina)!!!
Meni se ne "javlja" vise ni jedan igrac kojeg bi zeleo u Vosi!!!
Mislim da je ovo sto imamo (Maradona,Ronaldo....) dovoljno za titulu!!!!

Re: Milan Djuricic
Djumi wrote:Dejane samo da prodje utakmica sa Cukarickim kako treba,onda cu na miru izneti svoje misljenje o svakom igracu kojeg ste predlozili
Djumi nisam vam ja kriv sto je utakmica sa Cukom prosla kako treba

Cekamo vase misljenje...
ps.Svaka cast na pobedi protiv Cuakarickog

Re: Milan Djuricic
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...