28. kolo: Vojvodina-Javor

Turija

Post by Turija »

Ice, istina je da se baš nije najbolje snašao, ali šta sve propuštaju naši ,,napadači", onda mu, kao štoperu, ja ne mogu mnogo zameriti (od nekih se previše traži, a od drugih ni osnovno, pa ipak su non-stop u postavi, kod svih naših trenera :oops: ).
Lovretu fali utakmica.Kad ih bude imao dovoljno u nogama, mislim da će takve (napadačke) situacije bolje rešavati.Meni samo nije jasno što momak nije išao u protivničkih 16m (verovatno mu nije dozvoljavao Marić), kad mi izvodimo prekide?Možda bi od dve šanse realizovao jednu.Ovako jedna, u poslednjim minutima, nije baš zahvalna situacija za štopera.
Last edited by Turija on Sat Apr 25, 2009 10:36 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Kizito 3 boda
Djurovski 2 boda
Buac 1 bod
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Alexandar

Post by Alexandar »

Kizito 3
Lovrić 2
Đurovski 1
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
the Gari

Post by the Gari »

Buač 3 boda - Dobijaće ih od mene sve dok u ovoj našoj Vojvodini svaki kurton bude imao svoj prostor, a on, koji voli klub i grad i za koga su sigurni da će ćutati i igrati, bio guran tamo gde ima mesta jer su neki manijaci zaradili kartone... Nadam se da se Kesić neće povrediti, već ga vidim sa rukavicama!
Kizito 2 boda - Mislim šta reći, Kiza je najbolji, odavno je obezbedio prvo mesto u ovom našem izboru, vidi se da je sa druge planete (ne samo kontinenta), i nadam se da u sledećem klubu neće morati da trpi ome konje iz Bežanije (tu se ne misli na Lovrića) i da mu neće kapiten biti neki kasapin koji se tu još nije ni raspakovao.
Stošić - 1 bod - Zato što ne znam kome drugom da dam.

Inače, da se dele negativni poeni, danas bi večiti kandidat imao ozbiljnu konkurenciju u onom konju koji ga je zamenio!
021

Post by 021 »

Kizito 3
Buač 2
Stošić 1
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Buac - 3 boda
Kizito - 2 boda
Djurovski - 1 bod
ice

Post by ice »

Turija wrote:Ice, istina je da se baš nije najbolje snašao, ali šta sve propuštaju naši ,,napadači", onda mu, kao štoperu, ja ne mogu mnogo zameriti (od nekih se previše traži, a od drugih ni osnovno, pa ipak su non-stop u postavi, kod svih naših trenera :oops: ).
Lovretu fali utakmica.Kad ih bude imao dovoljno u nogama, mislim da će takve (napadačke) situacije bolje rešavati.Meni samo nije jasno što momak nije išao u protivničkih 16m (verovatno mu nije dozvoljavao Marić), kad mi izvodimo prekide?Možda bi od dve šanse realizovao jednu.Ovako jedna, u poslednjim minutima, nije baš zahvalna situacija za štopera.
Slazem se Turija,covek je stoper i nije navikao da se snalazi u napadu.U stvari hteo sam da nagradim Djurovskog,momak se ipak danas u odnosu na neke druge koliko-toliko trudio i hvata neki blagi kontinuitet u tome,ali tek treba da nastavi u tom stilu.Lovric potpuno zadovoljio.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Milan

Post by Milan »

3 boda- Gospodin Kizito
2 boda- Đurovski
1 bod- Stošić

p.s. da li je još neko osim mene primetio Vukajlovićevo izuzetno zalaganje u odbrani :roll: ?
POŠTO OBRAZ ???!!!
the Gari

Post by the Gari »

p.s. da li je još neko osim mene primetio Vukajlovićevo izuzetno zalaganje u odbrani Rolling Eyes ?
Misliš na onu bravuru kada je sa dve noge pokuio Kizu i Javoru stvorio jedinu šaMsu na utakmici? Totalni хајлајт jučerašnje "fudbalske predstave na Karađorđu"!
Sreća pa su ovi bili abnormalno nespremni jel nisu ni došli da napadaju, kol'ko sam ja im'o prilike da vidim. Nije mi lako da priznam, al' u tom trenutku sam naglas rekao: "Bolje da je Lazetić ostao da igra" :oops:
Dejan

Post by Dejan »

1. Buac
2. Djurovski
3. Kizito
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Glasovi u ovom kolu:

Kizito 3 3 3 3 2 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 3 2 3 1 = 52 (3 boda)
Buac 1 1 2 2 3 2 1 3 2 3 3 = 23 (2 boda)
Djurovski 2 2 3 1 1 1 1 2 1 1 2 2 = 19 (1 bod)
Lovric 2 1 1 1 2 2 2 2 = 13
Stosic 1 2 1 2 2 1 1 1 1 1 = 13

Glasanje Red Marquisa nije racunato - nekompletno.

Tabela nakon 28. kola JSL:

1. Joseph Nestroy Kizito 57
2. Dragan Mrđa 15
= Vladimir Buač 15
4. Danijel Aleksić 12
= Miodrag Pantelić 12
= Vlatko Grozdanoski 12
= Igor Đurić 12
8. Dušan Tadić 11
9. Željko Brkić 7
= Veseljko Trivunović 7
11.Aleksandar Popović 5