Hvala igracima na igri.Kraj utakmice i ovacije Kizito,nesto neprocenjivo, i nesto sto daaaavnooo nije video Karadjordje.
Glupo je sta dodavati o igri pored ovakvog izvestaja Grofa!Alal vera majstore !
Sledeca stanica Kula! Pazi,Vosa Gazi!
Баш тако. Леп опроштај од Карађорђа за ову сезону. Идемо даље....limanfkv wrote:Predivan dan juce!![]()
Hvala igracima na igri.Kraj utakmice i ovacije Kizito,nesto neprocenjivo, i nesto sto daaaavnooo nije video Karadjordje.
Glupo je sta dodavati o igri pored ovakvog izvestaja Grofa!Alal vera majstore !
Sledeca stanica Kula! Pazi,Vosa Gazi!
грађански лист wrote:Na impresivan način novosadski crveno-beli su tri kola pre kraja prvenstva obezbedili nastup na evropskoj sceni sledeće sezone. "Šestica" pred ovosezonski rastanak od svog stadiona svedoči ne samo o tome da se Vojvodina čvrsto držala obećanja da će se revanširati Romantičarima za dve gorke pilule koje su joj dali u ovom prvenstvu već je pokazala i to da izabranici Zorana Marića mogu biti znatno efikasniji nego što su pokazali u velikom broju utakmica.
– U našem fudbalu retko se dešava da se postiže ovoliko golova i naravno da sam veoma zadovoljan igrom čitavog sastava. Raduje me da smo, sem šest golova, imali još podosta šansi, što je, takođe, svedočanstvo da smo imali odličan prilaz utakmici. I ovaj meč je pokazao da imamo još dovoljno prostora da podignemo nivo igre, što se naročito odnosi na defanzivni plan, gde moramo biti čvršći i disciplinovaniji – govori trener Zoran Marić.
Kako je strateg Novosađana još rekao, njegova ekipa poseduje veliki potencijal, koji bi se morao iskoristiti:
– Ispunili smo cilj i stigli u evropsko takmičenje, ali moji momci ne bi trebalo time da se zadovolje, niti eventualnim osvajanjem drugog mesta. Mogu biti još bolji i moraju učiniti sve da bi to i ostvarili.
Dragan Mrđa, koji je triput zatresao mrežu Romantičara, stigao je na drugu poziciju liste strelaca sa 12 golova, ali govori kako nije opterećen trkom za mesto broj jedan:
– U prvom planu mi je, pre svega, da ekipa do kraja sezone odigra kako treba i da zabeležimo pobede, kako bismo stekli još više samopouzdanja, neophodnog pred ono što nas na leto čeka na evropskoj sceni. Ipak, ne krijem da bi mi takođe bilo puno srce kad bih uspeo da preteknem Lamina Dijaru. Što se utakmice tiče, jasno je da je svih šest golova plod odlične igre čitavog tima u ubedljivo najboljoj partiji koju smo prikazali u ovoj sezoni. Međutim, mora se reći i to da sastav s Karaburme nije od tih koji u Novi Sad dolaze da se brane, kao što je slučaj s ogromnom većinom ostalih, samo se Romantičari ovog puta nisu snašli pred našim presingom koji smo nametnuli po čitavom terenu.
Evo, i posle 3 dana, tako bih i ja sabrao utiske, mada bolje rečeno, uopšte ne znam kako da ih smisleno složim.Možda je jedan od razloga i to što me je sunce ošamutilo na Istoku (nekada, kada sam i sedeo stalno tamo, nisam uočio taj problem u punom obimu, jer su se ubrzo palili REFLEKTORI).No, nije to glavni razlog moje nedoumice (a, čini mi se i dosta drugih ljudi sa našeg Foruma, pošto se neuobičajeno malo komentariše ,,nezapamćena" pobeda Vojvodine).Izgleda mi da smo se svi (igrači, trener, uprava navijači, mediji) iznenada našli ni na nebu, ni na zemlji, a sa Vojvodinom u oblacima.Grba_NS wrote:Ono sto meni nije jasno iz ove utakmice je ...)!
Turija wrote: Mnogo, mnogo čuda se u subotu dogodilo da bi se bilo šta moglo realno reći.Zato se verovatno plašimo ishitrenih zaključaka?
Dobar test za proveru vrednosti biće Kula, a još bolji Jagodina u Čelarevu, za sabiranje konačnih zaključaka o Vojvodini u sezoni 2008/2009.