Salu na stranu, slazem se sa Vojom u vezi gore navedenih pitanja. Nadam se da ce u klubu sto pre naci resenje za taj problem, jer je tek onda semafor 100% u funkciji.Voja wrote:Nikad se ne znaAlan Ford wrote:...a i TV kamere se nalaze na zapadnoj tribini, tako da semafor stoji na pravom mestu i za navijace koji Vosu prate preko TV ekrana.Voja wrote: Moje licno misljenje ja da zbog polozaja sunca tokom utakmice,polozaja navijaca sa zapada i sa severa (mozda je istok malo ostecen,zato staviti isti takav i na drugi mali Jug) semafor stoji na pravom mestu
nego,samom tom upadicom si me podstreknuo na razmisljanje,koliko ce semafor biti iskoriscen na utakmicama.Da li ce biti prenosa na njemu,ima li u klubu kadrova sposobnih za to!?
Razumem,kad RTS bude prenosio,pa proslediti sliku na semafor,a sta kad RTS nije u opciji!?Nece valjda samo kolorni grbovi stojati na semaforu!? Onda ta investicija i nema smisla. Pravi ugodjaj bi bio kad bi redovno na semaforu isli kadrovi live sa terena,a u najavama pregledi kola ili izvestaji sa prethodnih meceva istih klubova,cisto da se podgreje atmosfera na stadionu
U svakom slucaju najvaznije je da je nama PHILIPS na Karadjordju, a uputstvo za upotrebu ce vec neko prevesti na srpski.