UEFA Europa League - sezona 2009/10
Ne bih se slozio sa tvojim misljenjem. Mislim da je grad napravio veliku gresku sto nije razdvojio stadione na fudbalski i atletsko - fudbalski. Djacko igraliste je trebalo dodatno "pojacati" sa tribinama i reflektorima i od njega napraviti mali i fin atletsko - fudbalski stadion. Tu bi bilo dovoljno staviti 5000 stolica posto ta atletska takmicenja ionako ne gleda niko sem rodbine i prijatelja atleticara. Ukoliko ikad ta Ivana Spanovic postane neka velika zvezda opet nece doci vise od 5000 ljudi da je gleda.
PS: Izvinjavam se sto sam skrenuo sa teme.
PS: Izvinjavam se sto sam skrenuo sa teme.
Moglo bi se reći da "opušteno" čekamo protivnika, obzirom na ponudjena imena mogućih protivnika.podbara wrote:http://www.uefa.com/competitions/uefacu ... 47068.html
Najvažnije na današnjem izvlačenju je da nas sreća pogleda što se tiče da revanš obavezno igramo kao domaćini (nadam se na Karadjordju).
DAJ GOL!!!
Nije problem u atletici,vec sto se zapostavlja fudbal i nas klub.Mogli bi svi zajedno da lepo funkcionisemo.Ne treba nipodastavati atletiku,toj Spanovicki cemo mozda svi klicati posle Londona 2012.Najveci problem je u gradskim vlastima kao sto vec rekoh,za tolike godine mogli su da naprave novi Nou Kamp a ne da srede Karadjordje.Ovi sadasnji bojim se da nam proturaju lazi demagogiju i da su jos gori od prethodnih.
Potencijalni protivnici su po meri,bolje nije moglo biti,najgora opcija je austrija gde bi bilo poteze.Ali dzaba i sve to ako mi necemo pripremljeni i pojacani uci u te meceve.
Potencijalni protivnici su po meri,bolje nije moglo biti,najgora opcija je austrija gde bi bilo poteze.Ali dzaba i sve to ako mi necemo pripremljeni i pojacani uci u te meceve.
Bato majstore vodi nas do titule 

-
- Red Marquis
- Moderator
Valjda ce biti ovdeMilan wrote:Dva pitanja: da li je žreb u pola dva, i da li neko može postaviti link na kome to možemo pratiti uživo? Hvala
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football
- Commendatore
Svi ovi protivnici su ozbiljni...ja bih voleo Floru bilo bi idealno ili Cska.Flora je dobila Brondbi kao gost i verovatno ce proci.Zvezda je povlascena a mi nismoSIVA EMINENCIJA wrote:Moguci protivnici Voshe su
FC AUSTRIA BEC
CSKA SOFIA
STEAUA ili UJPEST
BRONDBY ili FLORA ESTONIA
DINANO MINSK ili TOMSO NORVESKA
Ekipe su kao i prosle godine podeljene u grupe
Добро са ливадом сам претерао, признајем, али је ђачко могло да буде сасвим фин стадиончић за потребе атлетичара. Проблем је што је увек све некако на штету ФКВ ради неког/нечег другог.Klokotnicka_bitka wrote:E pa matori, nemoj preterivati
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!