Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Minja
Administrator

Post by Minja »

Par fotki sa utakmice (privremeno postavljanje)...

Kada admini srede fotke koje sam poslao, slobodno mogu da izbrisu post.

Image
Turija

Post by Turija »

podbara wrote:Preuzeto sa naslovne strane-Veliko hvala Sivoj Eminenciji

Što se tiče Brazilca Pleča, vidi se da je u pitanju školovan i iskusan igrač sa velikim potencijalom ali i da je daleko od fizičke forme koja bi mu omogućila mesto standardnog prvotimca.
Slike sa utakmice možete očekivati u toku večeri!
Pleč (trenutno) izgleda kao mesarski pomoćnik.Kad stiže taj Kamerunac (jel i on štoper?) i Pekara ?(Pekara vrati se, sve ti je oprošteno :wink: )
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koral

Post by Koral »

Jel ovaj broj 14 taj reprezentativac Ugande iz Srema, sto je bio kod nas na probi, cini mi se Visente?
Minja
Administrator

Post by Minja »

Jeste, i danas je bio fantastican. Pravio je dar-mar. Srem je postigao pogodak na njegovu asistenciju, a imao je jos dve-tri velike prilike, mnogo dobrih poteza.

Image
Pogodak Sremaca
Last edited by Minja on Sat Jul 18, 2009 11:28 pm, edited 2 times in total.
Turija

Post by Turija »

Koral wrote:Jel ovaj broj 14 taj reprezentativac Ugande iz Srema, sto je bio kod nas na probi, cini mi se Visente?
Jeste!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koral

Post by Koral »

Od njegovog dovodjenja nista? Da li mi se cini, ili Mrdja nosi kapitensku traku? Jer mi to biramo kapitena nasumice, svako po jednu utakmicu ima traku, pa kom najlepse stoji bice kapiten :?
Владика
Administrator

Post by Владика »

Veliko hvala Minji na slikama. Slike su u galeriji!
Last edited by Владика on Sun Jul 19, 2009 12:13 am, edited 1 time in total.
Turija

Post by Turija »

Koral wrote:Od njegovog dovodjenja nista?
Ako igrača na probi metneš u drugi tim, znaj da probu proći neće!
Ko god se malo bavio sportom, dobro zna da ako odličnog igrača staviš u dobar tim, istaći će se.Ako ga pak staviš među loše, biće slab, čak i slabiji od tih najslabih, jer će hteti više nego što se u takvim okolnostima može. Tako da će grešiti više nego kolege, koji ga ne shvataju i ne mogu da prate. U želji da ispravi greške svojih saigrača i sam će pogrešiti.Jednostavno, ne može se uraditi nemoguće.
Mene uopšte ne čudi što je Kaizu Visente danas bio među najboljima.Ni u Veterniku nije odigrao loše, samo ne znam šta se od njega tada očekivalo?Valjda da naniže kompletnu odbranu Rabotničkog i da gol?Pa to nisu uradili ni naše dokazane vedete.I ta dva gola, dao je rezervista Miša, na toj utakmici stavljen u prvu postavu, pošto se Mrđa odmarao od produženog (mu) godišnjeg odmora :wink: .
budababa

Post by budababa »

Kako smo mi uopste postigli gol, jel' slobodnjak Maria ili autogol Tatomirovica (Dnevnik)? :?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Sta je sa Aleksicem, nema ga na poslednjih par prijateljskih, povreda ili?
Владика
Administrator

Post by Владика »

Obaveze u reprezentaciji a juce je ponovo dao gol u prijateljskom mecu protiv Spartaka!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

podbara wrote:Obaveze u reprezentaciji a juce je ponovo dao gol u prijateljskom mecu protiv Spartaka!
Jao daa, skroz sam zaboravio! Vec sam se prepao da Danija opet guraju u drugi plan...Hvala na informaciji!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Turija wrote: Pleč (trenutno) izgleda kao mesarski pomoćnik
Nadam se da Minjin fotoaparat dodaje koji kilogram. Po ovome Plec izgleda da je dosao da nam pojaca veterane! :oops: Daj Boze da gresim
Image
chinaman

Post by chinaman »

Jeste, mogao je komotno da se pojavi u onoj utakmici na "Indeksu" od pre neki dan :lol:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

budababa wrote:Kako smo mi uopste postigli gol, jel' slobodnjak Maria ili autogol Tatomirovica (Dnevnik)? :?
Mario je sutirao slobodnjak (sut nista posebno) lopta je preletela zivi zid i tad na nju skace jedan igrac Srema i udara jeglavom (u cilju da je izbije) tako da lopta menja pravac (u dijagonalu),dobija ubrzanje i zakucava se u mrezi,dok golman nemocno siri ruke na drugom kraju gola gde bi,rekao bih,sa sigurnoscu uhvatio Mariovu loptu.A gol koji smo primili je nekako suvise jeftin....
Image
Post Reply