Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Koral

Post by Koral »

Pa nece valjda da se toliko izblamira.. jer nevezano da li oseca nesto prema Vojvodini itd. .. kada ti Vojvodina nudi da igras, a Stepanovic govori da za njega ima mesta, a on bi u ovoj situaciji da predje u Zvezdu?? Ne treba mu ovo
Stara Garda

Post by Stara Garda »

podbara wrote:
etxeberria wrote:
SlobaNN wrote:Buac u Zvezdi :?: :?: :?:

Opsirnije
Seca li se neko onog intervjua...
buac wrote:Ja sam sad spreman pred novinarima da kažem da ni po koju cenu ne bih presao u neki BG klub
Nadam se da ovo nije istina! :oops:
Na moje pitanje Bukiju "cujem da pregovaras sa Zvezdom?", odgovor je sledeci ali doslovce:

"Pa jel ti mislis da bi ja sa njima pregovarao? Ma nemam ni najmanji kontakt s njima. Istina je samo da sam juce rekao da definitivno necu ostati u Vojvodini i da cu karijeru pokusati da nastavim u inostranstvu."
Sale

Post by Sale »

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=141620
Ne razumem zašto bi Simić izabrao OFK-a pre Vojvodine? U svakom slučaju, novi poraz pregovaračkog tima FKV.
This time next year, we'll be cup winners!
Brane

Post by Brane »

Jedino objasnjenje koje ima smisla je da ga Stepi nije smatrao kao pojacanje...
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Brane wrote:Jedino objasnjenje koje ima smisla je da ga Stepi nije smatrao kao pojacanje...
Ne,nego jedino objasnjenje koje ima smisla je da nece covek da bude rezerva Tadicu(koji je gori od njega),jer zna da ce igrati samo kad ovaj bude imao kartone ili kad se povredi,sto je znajuci njegovu borbenost i zalaganje,ravno statistickoj gresci.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Buca

Post by Buca »

Izvesni Igor Krulj,Svedjanin,naseg porekla na probi,igra levog beka!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

VOJVODINA: Popović i Buač spakovali kofere

Cetvrtak, 23. jul 2009. 10:58

Ekipa Vojvodine zahuktava se pred prvi evropski duel nove sezone - Austrijom iz Beča u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Trener Dragoslav Stepanović polako slaže kockice tima. U očekivanju Kamerunca Nguame Džeksona, koji je konačno sredio sve papire oko dobijanja vize, definitivno je i da vicešampion Srbije više neće moći da računa na pomoć kapitena Aleksandra Popovića, koji ima još šest meseci ugovora, i Vladimira Buača, koji je slobodan igrač.

Njih dvojica su sa sportskim direktorom Vojvodine Miodragom Pantelićem obavili završne pregovore i obavestili ga da napuštaju klub.

Pantelić je, takođe, saopštio i da Radoslav Batak neće pojačati redove novosadskog prvoligaša, iako je postojala ta mogućnost. Naime, crnogorski reprezentativac je saopštio čelnim ljudima Vojvodine da će karijeru nastaviti u Turskoj.

Pitanje statusa Vlatka Grozdanovskog još uvek je otvoreno, i on će narednih dana morati da se izjasni o svojoj budućnosti, jer mu je ponuđeno produženje ugovora na još pola godine, dok će Igor Krulj morati žestoko da zapne na treninzima kako bi uverio trenera Stepanovića da bi mogao da bude pojačanje za tim.

Krulj, koji igra na poziciji levog beka, ima švedsko državljstvo i dobre preporuke iz mlađih selekcija te zemlje, ali je konačan sud na startegu Vojvodine koji će se narednih dana izjasniti da li taj igrač odgovara Novosađanima.

(MONDO)
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Klokotnicka_bitka

Post by Klokotnicka_bitka »

Misle li oni nekog napadača da dovedu! Bata kao se pomirio sa tim da Mrđa bude jedini napadač, umesto da dovede nekog ko bi bio dominantniji kao napadač od njega. Pričali su o Đilasu koji može za džabe da ide iz Jagodine i još nekoliko igrača, ali čini se da ustvari uopšte ne nemeravaju bilo kog proverenog napadača da dovedu.
NUR NOCH RABREN!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Klokotnicka_bitka wrote:Misle li oni nekog napadača da dovedu! Bata kao se pomirio sa tim da Mrđa bude jedini napadač, umesto da dovede nekog ko bi bio dominantniji kao napadač od njega. Pričali su o Đilasu koji može za džabe da ide iz Jagodine i još nekoliko igrača, ali čini se da ustvari uopšte ne nemeravaju bilo kog proverenog napadača da dovedu.
Па да, колико видимо отићиће и Буач, остаје само Мрђа и малди Алексић, ма мајку му што не врате Сепују и сви задовољни :!:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
gerrard

Post by gerrard »

Ja mislim da bi Sepi odmah dosao u ns sta god da mu ponudimo...Covek voli klub,voli ns,ali uprava nece,pa nece... :(
Panucci

Post by Panucci »

i ja glasam za Sepuju, vec sam o tome pisao...covek je, kao i Adjuru, u Srbiji vec neko vreme, kod nas nije dobio nikakvu sansu, a pokazao je da ume da daje golove...VRATITE NAM SEPUJU!!!
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Turija

Post by Turija »

Panucci wrote:i ja glasam za Sepuju, vec sam o tome pisao...covek je, kao i Adjuru, u Srbiji vec neko vreme, kod nas nije dobio nikakvu sansu, a pokazao je da ume da daje golove...VRATITE NAM SEPUJU!!!
Pridružujem se apelu :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:
Panucci wrote:i ja glasam za Sepuju, vec sam o tome pisao...covek je, kao i Adjuru, u Srbiji vec neko vreme, kod nas nije dobio nikakvu sansu, a pokazao je da ume da daje golove...VRATITE NAM SEPUJU!!!
Pridružujem se apelu :!:
Pre koji dan sam citao da OFK ceka potpis Sepuje!!!
Image
WestSide

Post by WestSide »

Ljudi sto se tice drugog napadaca, (koji bi mogao da igra sa Mrdjom u tandemu, a ne na njegovoj poziciji), ja mislim da treba ozbiljno razmisliti o Vladimiru Vujovicu (Sevojno), momak koji ima nepune 24 godine, nije bas klinac, ali svakako nije ni mator, ne treba govoriti sta bi njemu znacilo da zaigra za nas, tako da zalaganje nema sanse da bi izostalo. Ako je neko gledao njihovu tekmu na JNA protiv onih levata iz Litvanije potvrdice da je on ubedljivo najbolji igrac tog tima i to je na prvi pogled ocigledno. Osim toga on im je i dao taj gol na strani zbog kog je Sevojno otislo dalje. Brz je, dobar dribler, preuzima odgovornost, dobar sut (pogotovo slobodnjaci), svugde je na terenu, odlicno se ubacuje iza zadnje linije odbrane (cuvene Stojkine lopte), moze da igra i levo krilo, mada je po meni mnogo jaci kao napadac, pogotovo u tandemu sa igracem kao sto je Mrdja (takvog tipa). Naravno na toj poziciji je i Aleksic ali on je jos suvise mlad i mislim da ne bi trebalo ocekivati da igra na nivou celu sezonu. Uostalom mogu da igraju i sva trojica (Aleksic i Vujovic kao krilni napadaci, a Mrdja kao spic) u nekom sistemu 4-3-3, a ako se ne varam Stepi je i spominjao da cemo u narednoj sezoni najverovatnije igrati upravo 4-3-3 i 4-4-1-1, u zavisnosti od protivnika. Ovaj momak se potpuno uklapa u obe formacije. Sto se tice Mrdjine zamene, Sepuja svakako prvo resenje, ali ako vec potpise za OFK, meni pada na pamet Lazar Popovic, koji je trenutno u korejskom Daeguu, ali navodno ga je uprava najurila i na prodaju je uprkos velikom protivljenju navijaca tog tima (poznato?). Ima 26 godina, dugo igrao u Cukarickom, pa imao kratku internacionalnu epizodu u Francuskoj i Grckoj, zadnje 3 sezone cini mi se igrao ponovo u Chuki, davao golove. Visok, jak, relativno iskusan fudbaler sa dobrim osecajem za gol. Nije svetska klasa ali je odlican za pojacavanje konkurencije u napadu s obzirom na to da Mrdja ne moze sam celu sezonu, a drugog igraca na toj poziciji realno nemamo. Mislim da bi bez problema potpisao za nas, osim toga Stepi i on su vec saradjivali i poznaju se. Evo nekih njegovih golova:

http://www.youtube.com/watch?v=Rf5D8hrlF60.
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Бојим се да Камерунац није пошао истим оним путем као и тамнупути играч из Азеербејџана који ваљда још увек путује за Нови Сад?
Post Reply