podbara wrote:Austrija je u premijernoj utakmici novog prvenstva, porazena kao gost od strane aktuelnog sampiona Red Bula iz Salcburga sa 2-1. Nas protivnik je nastupio u sledem sastavu -Almer; Standfest, Bak, Dragovic, Ortlechner; Klein, Vorisek, Junuzovic (82., Suttner), Acimovic; Jun (66., Hattenberger), Okotie, tako da najverovatnije mozemo ocekivati da ce mec protiv nas zapoceti sa ovom selekcijom.
ОБАВЕШТЕЊЕ
Предаја пасоша је до четвртка! То можете урадити у Фирмин шопу или у С.Ц. Вујадин Бошков. Цена са чланском картом је 50 евра а без ње 80 евра. Пожурите јер број места је ограничен.
Za navijace Vojvodine koji planiraju odlazak iz Nemacke za Bec, je najbolja varijanta da putuju preko Bratislave(Slovacka) do Beca. Ryanair leti iz Dizeldorf-a do Bratislave za 50€. Ah iz Bratislave za Bec je 70km vozom. Vozovi za Bec idu svakih 20tak min i karta izadje negde oko 10 evra.
Za osobe kojima je to previse cimanje mogu i direktno iz Nemacke za Bec, ali ce im avionska karta izadji oko 150€.
Moramo jednom napraviti taj iskorak u Evropi.Dokle god ne udjemo u grupnu fazu Lige UEFA i tamo osvojimo koji bod ili dok ne osvojimo titulu i u kvalifikacijama za Ligu sampiona ne prodjemo koje kolo,individualni klupski koeficijent ce nam i dalje biti na nuli i necemo biti povlasteni u zrebu.Ove kvalifikacije za Ligu UEFA se racunaju za nacionalni koeficijent,ali ne i za individualni klupski,tako da mi stalno dobijamo svega trecinu nacionalnog koeficijenta koji je takodje sve manji i manji i preti opasnost da ukoliko osvojimo drugo ili trece mesto a ne osvojimo kup,cak i u drugom kolu kvalifikacija ne budemo povlascena ekipa i da pritom moramo da igramo i prvo kolo.U kvalifikacijama za Ligu sampiona ipak se rezultati racunaju i za individualni klupski koeficijent.
Mada,Srbija se nalazi na 21.mestu,ali dosta zemalja iza nas je veoma bodovno blizu.Ipak,nije tako daleko ni ona bolja solucija,a to je 15-to mesto koje donosi jos jednog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu sampiona a pobedniku kupa omogucava da kvalifikacije za Ligu UEFA igra tek od cetvrtog kola.To mesto za sada drzi Ceska koja je poprilicno pala.Ispred nas su i Svajcarska,Danska,Norveska,Bugarska i Austrija.Dostizni su uz dobre rezultate nasih klubova,a zanimljivo je da je 14-ta Grcka,totalno nedostizna,ali eto to 15-to mesto nekako je na ponudi mnogima.
Eto austrijska liga je na dvadesetom mestu,samo poziciju ispred nas i ako mi treba da zaziremo od njihove trece ekipe,onda stvarno nismo nizasta.
Treba napomenuti i to da cemo za sledecu sezonu malo pasti iza 21-og mesta,jer se lista obracunava tek dve sezone posle rezultata,a prosla sezona je po nase klubove bila losa.Ipak,uz dobre rezultate ove sezone,mozemo dobar skok napraviti.
Danas cemo moci ponovo da pogledamo naseg rivala u takmicarskoj utakmici, ovoga puta gostuju LASK-u. Utakmica se igra od 20:30h, a link za gledanje preko neta je:
ice wrote:Moramo jednom napraviti taj iskorak u Evropi.Dokle god ne udjemo u grupnu fazu Lige UEFA i tamo osvojimo koji bod ili dok ne osvojimo titulu i u kvalifikacijama za Ligu sampiona ne prodjemo koje kolo,individualni klupski koeficijent ce nam i dalje biti na nuli i necemo biti povlasteni u zrebu.Ove kvalifikacije za Ligu UEFA se racunaju za nacionalni koeficijent,ali ne i za individualni klupski,tako da mi stalno dobijamo svega trecinu nacionalnog koeficijenta koji je takodje sve manji i manji i preti opasnost da ukoliko osvojimo drugo ili trece mesto a ne osvojimo kup,cak i u drugom kolu kvalifikacija ne budemo povlascena ekipa i da pritom moramo da igramo i prvo kolo.U kvalifikacijama za Ligu sampiona ipak se rezultati racunaju i za individualni klupski koeficijent.
Mada,Srbija se nalazi na 21.mestu,ali dosta zemalja iza nas je veoma bodovno blizu.Ipak,nije tako daleko ni ona bolja solucija,a to je 15-to mesto koje donosi jos jednog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu sampiona a pobedniku kupa omogucava da kvalifikacije za Ligu UEFA igra tek od cetvrtog kola.To mesto za sada drzi Ceska koja je poprilicno pala.Ispred nas su i Svajcarska,Danska,Norveska,Bugarska i Austrija.Dostizni su uz dobre rezultate nasih klubova,a zanimljivo je da je 14-ta Grcka,totalno nedostizna,ali eto to 15-to mesto nekako je na ponudi mnogima.
Eto austrijska liga je na dvadesetom mestu,samo poziciju ispred nas i ako mi treba da zaziremo od njihove trece ekipe,onda stvarno nismo nizasta.
Treba napomenuti i to da cemo za sledecu sezonu malo pasti iza 21-og mesta,jer se lista obracunava tek dve sezone posle rezultata,a prosla sezona je po nase klubove bila losa.Ipak,uz dobre rezultate ove sezone,mozemo dobar skok napraviti.
Ne treba da zaziremo ali tu smo negde mi drugi oni treci,njihova liga nesto bolja i svodi se na isto.
Partizan jedino moze da nas povadi za bodove jer verovatno ulazi u grupu ako ne bude nekog senzacionalnog zreba...
Mi da bi imali vise predstavnika u Evropi jurimo 15 mesto a to je NEDOSTIZNO narednih par godina...nista ne znaci i da smo 16 ostajemo na istom.A Svajcarska je 15 sa 25.5 dok mi imamo 15.5 malo je MNOGO VELIKA ta razlika tako da ce to samo da se sanja....
Mozda prestignemo Izrael