Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Na utakmici nisam bio,ali vec sam ja video ovu sezonu pre par nedelja.Cim je Mario postao kapiten,pa Mrdja,video sam da ni od Stepija nema nista.Sad vec evo,od najave da cemo igrati za gol vise,pocinju najave da nam je dobro i 2 krompira(taktika ala Beki).Pojacanja su jedino igraci iz Javora,koji su u spremi svetlosnim godinama ispred svih nasih igraca i koji ce nas verovatno napustiti vec na zimu.Valjda je i slepom bilo jasno da Stojka i Djurovski ne mogu igrati zajedno,jednostavno to su igraci koji ne trce,ne otvaraju se i guse jedan drugog,a u odbrani ostavljaju rupe,ali nas vrli strateg to nije primetio.Plec kao da je pojacanje za radnicke sportske igre,za derbi protiv Neoplante(da imamo i mi jednog stokilasa).Stoika je mrtvac kojeg rehabilitujemo(to nam je praksa-Mrdja,Maksimovic,Plec,Purke,Sikimic,Lazetic,Pekara itd.).Ali eto,da ljudskoj gluposti nema kraja,pokaza nam uprava,koja je prodala jedinog rezervnog levog beka(koji je uz to i sasvim korektan igrac) pred meceve sezone,a videlo se da Kiza nece igrati.Svaka cast,tako se to radi,sto ti treba,a ti prodaj!Sad opet probamo neke bogalje i naravno da od toga nema nista.Napadac nije doveden,ne daj Boze da bude bolji od Mrdje,pa kako ce onda Mrdja biti nezamenljiv?A,zaboravio sam,pa onda ce on biti kapiten i svi zadovoljni!?Isto vazi i za levo krilo,kako da onda Tadic bude nezamenljiv,ne mogu biti 2 kapitena u igri?Sve u svemu,ispadamo od Beclija,sezona ce poceti kriticno i onda cemo 30.08 u 23:55 da dovedemo 2 pojacanja iznenadjenja i to je to.DEJA VU!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ајде да пустимо Степија да има одрешене руке у склапању тима, притисак смо почели да вршимо, а да ни месец дана није прошло од Степијевог именовања за тренера. Неће бити смак света ако не прођемо Аустрију, а верујем да их пролазимо. Не могу да верујем да неки Степија пореде са Беквалцем, па људи да ли је могуће?! Ово су само припремне утакмице (па и много већи клубови их губе), пријатељске благо речено, видећемо кад играчи буду морали да пружају више од максимума на шта ће то личити. Мислим да је јако рано за овај болесни песимизам! Будимо оптимисти, треба позитивно размишљати, мислим да нисмо у кризи па да овако "вриштимо" Степија.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Krle

Post by Krle »

Nismo u krizi, ali smo u vremenskoj stisci, bez fizionomije tima, bez uigranih linija i igraca... A sad i da nam dodju pojacanja ona ce biti za prvenstvo, jer je za Evropu kasno. Nisam pesimista, ali polovina nasih pojacanja nije u stanju da odigra pola sata u takmicarskom ritmu. Ipak, necu ni sada ni kasnije da kritikujem, jer slabo sta mozemo da promenimo. Oni koji mogu, imaju i odgovornost za sve sto usledi.
ssnigd

Post by ssnigd »

Uprava nam se pogubila. Kako je poceo prelazni rok, sa Vulicevicem i Adjuruom pomislio sam Boze pa Vojvodina postaje pravi klub. Ali ubrzo, sve se vratilo na staro. Sto kaze totti deja vu.
Po meni nije Stepi kriv sto je izgovorio da hoce 0:0. Pa valjda covek vidi da ne moze da izvuce vise od toga od ovih trenutnih igraca. Mi smo ostali bez 3 stopera ove sezone, racunajuci naravno i cigansko kopile. OK Karan nam se vratio, ali Plec :roll: daj Boze da se covek malo dotera u red. Nije mi onda jasno kako uprava nije odmah na vreme, pre nego sto je i poceo prelazni rok odredila koje igrace zele na kojim pozicijama i zatim to sprovela u delo. Mozda i jeste to odradjeno, ali ne mogu onda da shvatim da mi 5 dana pred pocetak sezone jos ne znamo kompletan tim, neko je tu onda debelo z..rao. Bitno je da smo se bacali sa izjavama da do 5-og jula zelimo da imamo kompletan igracki kadar,a danas je vec 25-i skoro. Zato ne treba i da cudi otkud toliko nervoze medju svima nama, a sigurno je ima i u klubu a to ne moze da bude dobro. Ovo Stepi sigurno nije ocekivao, pa ga zato i razumem zasto covek ne zeli da leti sa izjvama.

Uprkos svemu Stepi ne sme odbiti otkaz cak i ako rezultati ne budu dolazili. Samo mi opet treba neki Bekvalac, Dzimi ili koji vec defanzivac. Dokle god se bude radilo na ovakav nacin nece od rezultata i Vose biti nista. Ja sam ubedjen da je Stepi dobio igrace koje je i trazio da bi mi igrali mnogo bolji fudbal od ovog koji smo videli u prethodna tri meca.
Nek' nam je u svakom slucaju sa srecom i protiv Austrije i tokom cele sezone.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice

Post by ice »

Tako je,Stepi radi koliko moze,a nikako ga skoro ne treba menjati.Ja sam i napisao da se za Austriju moramo snaci sa onim sto imamo.1:0 bi bio odlican rezultat,ali pod uslovom da se u revansu ponasamo kao da nemamo prednost.
Jedino ne znam sto Stepi ne proba Brku za kapitena,pa videlo se i juce da je on pravi vodja,podvikuje svakom igracu,siguran je,stamen...
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Turija

Post by Turija »

ice wrote:Tako je,Stepi radi koliko moze,a nikako ga skoro ne treba menjati.Ja sam i napisao da se za Austriju moramo snaci sa onim sto imamo.1:0 bi bio odlican rezultat,ali pod uslovom da se u revansu ponasamo kao da nemamo prednost.
Jedino ne znam sto Stepi ne proba Brku za kapitena,pa videlo se i juce da je on pravi vodja,podvikuje svakom igracu,siguran je,stamen...
Zbog ovoga boldovanog, slova ispred imena gsn Dragoslava Stepanovića kod mene sve su manja.
No videćemo ko će na prvoj zvaničnoj evropskoj utakmici poneti kapitensku traku FK VOJVODINE :?:
Puno je vremena uzaludno potrošeno, da bi se na kraju zaključilo ono što svaki navijač zna:
da je samo JEDAN ISTINSKI KAPITEN VOJVODINE: A TO JE ŽELJKO BRKIĆ ,
a njegov zamenik JOZEF KIZITO.
Svaka drugačija odluka je neprirodna, a time i neodrživa, u dužem vremenskom periodu.
Dokle ćemo više da dižemo iz zaborava tuđe propale igrače, a naše najbolje guramo u zapećak :?: :oops: :twisted:

PS
Isto važi i za odnose na terenu.,,Vadimo dušu" najboljima, da bi neka ,,gospoda" igrači mogla biti na terenu bar poluvreme.
Šta mislite koliko mogu Vulićević i Ađuru ovako (a da se ne povrede ili ,,ne puknu"?)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Commendatore

Post by Commendatore »

Turija wrote:
ice wrote:Tako je,Stepi radi koliko moze,a nikako ga skoro ne treba menjati.Ja sam i napisao da se za Austriju moramo snaci sa onim sto imamo.1:0 bi bio odlican rezultat,ali pod uslovom da se u revansu ponasamo kao da nemamo prednost.
Zbog ovoga boldovanog, slova ispred imena gsn Dragoslava Stepanovića kod mene sve su manja.
No videćemo ko će na prvoj zvaničnoj evropskoj utakmici poneti kapitensku traku FK VOJVODINE :?:
Puno je vremena uzaludno potrošeno, da bi se na kraju zaključilo ono što svaki navijač zna:
da je samo JEDAN ISTINSKI KAPITEN VOJVODINE: A TO JE ŽELJKO BRKIĆ ,
a njegov zamenik JOZEF KIZITO.
Svaka drugačija odluka je neprirodna, a time i neodrživa, u dužem vremenskom periodu.
Dokle ćemo više da dižemo iz zaborava tuđe propale igrače, a naše najbolje guramo u zapećak :?: :oops: :twisted:

PS
Isto važi i za odnose na terenu.,,Vadimo dušu" najboljima, da bi neka ,,gospoda" igrači mogla biti na terenu bar poluvreme.
Šta mislite koliko mogu Vulićević i Ađuru ovako (a da se ne povrede ili ,,ne puknu"?)
Mozda covek voli da mu organizator igre bude kapiten...ima trenera koji daju kapitensku traku po poziciji u timu npr.hoce da mu glavni u odbrani bude ili oranizator...
Meni je ok da bude golman i trenutno je on i najveci autoritet a i verovatno ima najbolju buducnost od svih(mozda zbog godina...mada je to glupo)
BondNS

Post by BondNS »

Pitanje za one koji su bili na utakmici protiv Javora. Koliko lopti je primio naš organizator igre? Po onome što sam video, rekao bih da je naš organizator igre Ađuru, a ne Stoika!?
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
ice

Post by ice »

Pa imao je Stojka loptu u nogama solidno vreme.Imao je i par vrhunskih poteza a kasnije je malo pao u igri.Adjuru svakako nije orijentisan samo na igru u odbrani,ali nikako ne moze da bude organizator igre.Njegov zadatak je prenos lopte iz odbrane u napad i to odlicno radi,moze se reci da smo konacno dobili pravog i modernog zadnjeg veznog.Stojka jos treba da se popravi malo,ali napreduje iz utakmice u utakmicu,bice dobar.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Turija

Post by Turija »

ice wrote:Pa imao je Stojka loptu u nogama solidno vreme.Imao je i par vrhunskih poteza a kasnije je malo pao u igri.Adjuru svakako nije orijentisan samo na igru u odbrani,ali nikako ne moze da bude organizator igre.Njegov zadatak je prenos lopte iz odbrane u napad i to odlicno radi,moze se reci da smo konacno dobili pravog i modernog zadnjeg veznog.Stojka jos treba da se popravi malo,ali napreduje iz utakmice u utakmicu,bice dobar.
Slažem se ajsom da od Stojke može biti koristi, za razliku od drugog nam glavnog organizatora (ustvari prvog, prema dosad viđenom :cry: ). Samo se bojim da će biti isuviše kasno (tj kad više ne budemo igrali u Evropi, a onda će mu i pasti motiv - pa slaba vajda od pazara).
Stojka ima neuporedivo bolju tehniku, štopovanje, snagu, znanje, PAS, ideju...SVE, od potencijalnog nam kapitena.I to nemerljivo.Samo, pitanje je koliko ima mentalne snage, da posle fudbalskog čuda od deteta i sjajne startne karijere, počne iz početka u Super Ligi Srbije?
Moja prognoza je: MALE, ali više nego dovoljne za domaće Prvenstvo i treće mesto u njemu (očekujem da zvezda ne može ponoviti onako slabu sezonu 2008/2009.Jednostavno, postaraće se da bude vicešampion svim sredstvima).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Casual

Post by Casual »

evo i nekog mog vidjenog utiska sa utakmice:

Brka - kao i uvek, bio je malo ne sigurniji u prvom poluvremenu kod ispucavanja lopti kad mu vrate odbrambeni igraci, ali u sustini pravi goman kakav nam i treba.
Vulicevic - veoma korektno, odlicno pojacanje, mislim da ga niko nije prosao u odbrani a u napadu je imao par dobrih centarsuteva, zalaganja odlicno, pravi desni bek.
Plec - kao veteran, covek ne moze da skoci kako treba, ne vidim ga u postavi bar ovu polusezonu.
Pekovic - kao stoper solidno, a u drugom poluvremenu zaigrao kao levi bek, i odlicno se pokazao, trudio se maximalno, imao zasluge kod prvog gola.
Grozdanovski - na levom beku sasvim korektno obavio odbrambene zadatke, u napadu ga nije puno bilo, ali to i nije njegova pozicija.
Adjuru - e sad, pravi zadnji vezni, zalaganje, trud, trcanje sjajno, ali je imao itekako veliki broj "prodanih" lopti u napadu, nije jos toliko siguran u predaji, ali ce i to doci na svoje.
Djurovski - vidi se da je jak na lopti, pasovi odlicni, pregled i organizacija igre na njemu, defanzivno slabo, i ono sto je uradio ne moze ga nista opravdati, ipak tako se ne ponasa igrac profesionalac u Vojvodini.
Stojka - odlican na lopti, ima dobre ideje u napadu, pokazo je da dobro moze i da zatvori u odbrani, jos malo kondicije i bice odlicno pojacanje.
Stjepanovic - osim sto je dao gol, slabo je sta pokazao, petlja sa loptom puno, ipak je za to mesto bolji mali Smiljanic.
Tadic - takodje petljao u prvom poluvremenu ali je u drugom odigrao dosta bolje, nadam se da ce tempirati formu i da ce napokon zaigrati onako kako zna.
Mrdja - katastrofa, ni da zadrzi loptu i da utrci kad treba, penal jako lose sutirao... mozda samo los dan, videcemo.
Tumbasevic - solidan, imao je par dobrih lopti, moze i bolje on to.
Maksimovic - pravo osvezenje u drugom poluvremenu, izuzetno brz igrac, ima i dribling, jos samo na vreme da odigra pas i bice to dobro.
Karan - nisam nesto posebno odusevljen a ni razocaran... nemam pravu rec za njega

Izgleda da se jos ne nazire tim za Austriju, ali konkurencija je velika u sredini terena i tu se treba jos naci pravo resenje, nadamo se da ce Stepi sloziti kockice onako kako valja.
Volem Vošu!
Alexandar

Post by Alexandar »

Casual wrote:Plec - kao veteran, covek ne moze da skoci kako treba
Koji je to vazdušni duel izgubio na utakmici protiv Javora? Naprotiv, mislim da je odličan u skoku (na osnovu onog što je pružio protiv Javora).
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
budababa

Post by budababa »

Đurovski za kaznu čisti kopačke

26. jul 2009. | 08:32 | Izvor: Sportske.net

"Nestašni" vezista koji je zbog incidenta na utakmici sa Javorom zamenjen, biće kažnjen od strane trenera Stepanovića, na neuobičajen način. Fudbaler će nakon jednog jesenjeg treninga, koji podrazumeva i rad po blatu, morati da očisti kopačke saigračima.
Djurovski velikaTrener Vojvodine, Dragoslav Stepanović ima nekonvencionalne metode kažnjavanja igrača. Tako je smislio originalan način da Mariju Đurovskom skrene pažnju na incident zbog koga je zamenjen u prijatejskom meču protiv Javora.

„Tokom jeseni, kada teren bude blatnjav, Đurovski će morati da očisti kopačke čitavom timu. To će ga naučiti profesionalizmu, jer i pored sjajnih igara u pripremnom periodu, mora da nauči da je interes tima uvek važniji od isterivanja neke svoje pravde“, kaže Stepi.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

U nedelju gostujemo FK SREMU iz Jakova .
Владика
Administrator

Post by Владика »

Srem-Vojvodina 2:2 (0:0)

U Jakovu, povodom seoske slave, gostovao je novosadski supeligaš, Srem je pružio više od favorizovane Vojvodine i već sada je jasno da potpuno spreman ulazi u prvenstvo. Prvo poluvreme bez golova i pravih šansi osim Maksimovića koji je izašao sam ispred Žigića ali je golman domaćih odlično reagovao. Drugo poluvreme bilo je sadržajnije, publika je videla četiri pogotka.

Prvo je Vojvodina imala šansu u 50. minuti ali se isprečila prečka posle šuta Stjepanovića, da bi u 53. minutu Dinčić u kaznenom prostoru gostiju bio srušen. On je jedanaesterac pretvorio u pogodak i doveo domaćina u vođstvo. Samo dva minuta kasnije odličan solo prodor Stjepanovića i majstorski pogodak za 1:1. U 80. minutu Panić odlično izvodi slobodan udarac, lopta se odbila do Dinčića, on je prosleđuje Ležajiću koji majstorski iz „mrtvog ugla" pogađa bliži ugao golmana Ristića i ponovo dovodi domaćina u vođstvo.

Vojvodina je poslednjih deset minuta dodala gas, stalno je u napadu ali tek u 88. minuti, posle odličnog proigravanja Stjepanovića, Popović postiže pogodak za 2:2.

Treba napomenuti da se na ovoj utakmici od aktivnog igranja oprostio dugogodišnji igrač i kapiten Srema, Slobodan Čakovan - Boća, koji je 15 godina nastupao za Srem.

D. Manić

Gledalaca: 600. Sudija: Igor Stojiljković (Beograd). Strelci: Dinčić u 53. i Ležajić u 80. za Srem, a Stjepanović u 55. i Popović u 88. minutu za Vojvodinu.

SREM: Žigić, Mitrović, Čakovan, Panić, Đurić, Stojanac, Glavačević, Šobot, Ležajić, Dinčić, Pavlović. Igrali su još: Čičarević, Jovanović, Š. Pavlović, Darabuc, Vranić, Seljimi, Marković, Mijailović.

VOJVODINA: Ristić, Lakić, Kizito, Pletih, Karan, Tumbasović, Stjepanović, Maksimović, Stojka, Đurovski, Kucišvili. Igrali su još: Brkić, Lovrić, Peković, Popović, Medojević, Smiljanić, Mitošević, Stevanović, Zogović.
Post Reply