Ne radujem se tudjoj nesreci ali ako su dve tekme na pocetku prvenstva izgubili.....
madda fakka wrote:Gledam livescore i pise Austria Erste Liga Altach 3:1 Austrija Wien (A). E sad ovo (A) me kopka jel to amaterski tim ili prvi? Ali sa druge strane pise Erste liga.... Jel i oni imaju kao neku superligu ili sta
Ne radujem se tudjoj nesreci ali ako su dve tekme na pocetku prvenstva izgubili.....
I meni se tako cini. Okotie je brz i opasan iz kontri a Milenko je definitivno mozak ekipe, sve od njega polazi.podbara wrote:Ако неутралишемо Окотија и Ачимовича мислим да смо обавили 80 посто посла.
Ja uopste nisam impresioniran, i jedni i drugi mi se ne cine dovoljno konkretni, ima tu puno poteza viska. Ono, u svakom slucaju 8 golova za sat vremena igre je mnogo bolje nego tipicna srpska superligaska bunkerica na 0:0 1:0 1:1 ali svi ovi golovi su cisto plod brljotina u odbranama, a da su strelci bili malo pribraniji i da golmani nisu par puta stvarno dobro intervenisali (Austrijin mi se cini bolji nego Lincov) moglo je lako biti bar jos 4-5 golova.Каква лудница, какав фудбал!!!!