UEFA Europa League - sezona 2009/10

Locked
madda fakka

Post by madda fakka »

Gledam livescore i pise Austria Erste Liga Altach 3:1 Austrija Wien (A). E sad ovo (A) me kopka jel to amaterski tim ili prvi? Ali sa druge strane pise Erste liga.... Jel i oni imaju kao neku superligu ili sta :?:

Ne radujem se tudjoj nesreci ali ako su dve tekme na pocetku prvenstva izgubili.....
I Bog je Slaninar...
madda fakka

Post by madda fakka »

madda fakka wrote:Gledam livescore i pise Austria Erste Liga Altach 3:1 Austrija Wien (A). E sad ovo (A) me kopka jel to amaterski tim ili prvi? Ali sa druge strane pise Erste liga.... Jel i oni imaju kao neku superligu ili sta :?:

Ne radujem se tudjoj nesreci ali ako su dve tekme na pocetku prvenstva izgubili.....

E zanemarite ovaj glupi post kasnije sam video da imaju Bundesligu a i posto nisam citao prethodne postove vidim da je stavljen link za utakmicu koju igraju veceras...
I Bog je Slaninar...
Владика
Administrator

Post by Владика »

28. minut 3-0 za Austriju! Da li je taj Linc bas tako slab? :shock:
Владика
Administrator

Post by Владика »

33. minuta 2-3!!!! KAko im je suplja odbrana! Neverovatno!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Austrija posle pola sata u Lincu vodi 3:2, imali su u jednom trenutku 3:0, ne deluju mi toliko spektakularno, dali su golove na greske protivnicke (veoma slabe) odbrane. Uglavnom Linc napada, ima vise loptu u nogama, a Austrija igra na brze kontre. Acimovic je definitivno kreativna alfa i omega ekipe, bio je asistent kod prva dva gola (prvi posle duplog pasa sa Okotijeom nakon jedne olako prodate lopte bekova Linca a drugi iz prekida).
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

3:3, busni su i jedni i drugi nazad k'o svajcarski sir...

4:3 za Linc :lol:
Владика
Administrator

Post by Владика »

4-3Odbrana im je spora i neuigrana. Obavezno u tim treba staviti Maksimovica i Smiljanica!!!
ice

Post by ice »

Stigoh malo da odgledam,odbrana Austrije ne postoji!To moramo znati iskoristiti,a i psiholoski ce Beclije biti ubijene.
Podbara,apsolutno si u pravu!Treba tu dvojicu staviti a ne propalog sporaca Djurovskog.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ssnigd

Post by ssnigd »

Ono sto sam ja video do sada, a verovatno cete se i svi sloziti sa mnom:
daj Boze da ovaj njihov levi bek bude igrao i u bg-u :mrgreen: Toliko rupa na toj strani, da je to za ne poverovati. Ne daj Boze da im se takav igrac povredi pred duel sa nama.

ps. Idealna utakmica za gledati naseg protivnika. Videli smo bukvalno sve. I kako napadaju i kakve su im kontre i kako se (ne)brane. Strpljivom i odgovornom igrom mozemo da ih prodjemo, samo pamet u glavu.

pss. kakva ludnica od tekme, bas su me nasmejali :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ако неутралишемо Окотија и Ачимовича мислим да смо обавили 80 посто посла. Каква лудница, какав фудбал!!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

4:4! :lol:
podbara wrote:Ако неутралишемо Окотија и Ачимовича мислим да смо обавили 80 посто посла.
I meni se tako cini. Okotie je brz i opasan iz kontri a Milenko je definitivno mozak ekipe, sve od njega polazi.
Каква лудница, какав фудбал!!!!
Ja uopste nisam impresioniran, i jedni i drugi mi se ne cine dovoljno konkretni, ima tu puno poteza viska. Ono, u svakom slucaju 8 golova za sat vremena igre je mnogo bolje nego tipicna srpska superligaska bunkerica na 0:0 1:0 1:1 ali svi ovi golovi su cisto plod brljotina u odbranama, a da su strelci bili malo pribraniji i da golmani nisu par puta stvarno dobro intervenisali (Austrijin mi se cini bolji nego Lincov) moglo je lako biti bar jos 4-5 golova.

EDIT:
Posto nisam imao prilike da vidim nase tokom ovih priprema ne mogu da sudim ali po ovome sto gledam Austrija nije nikakav bauk...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

5:4 za Austriju, opet strelac Okotie, treci gol posle prekida koji je izveo Acimovic.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Au, zabavan meč. Danas sam video da je Austrija lošija no što sam mislio, ali s druge strane, plašim se da će da nas nadtrče. Bez Pleča, i nadam se Đurovskog, jer očekujem da Stojka igra od početka, i možda im budemo parirali u tom pogledu.
Ovaj meč mi je uneo više nade nego onaj protiv Salcburga, iako bi po rezultatu trebalo da je obrnuto...
Turija

Post by Turija »

Da su se ostvarile ,,Vojine kletve", bio bih optimista :lol: .
Ovako, videli smo da Austrija nije ekipa koja zna da igra fudbala, tako da je Stepi u pravu:
šanse su 50:50 (zavisi koga sreća bude htela).
Ne znaju puno, ali se dosta želi i trči (u prvom poluvremenu).Austrija ima puno igrača na protivničkoj polovini, pa im je zato velika promaja u odbrani.
Međutim, pošto ih ima puno u protivničkom prostoru, neke odbijuše iz kontre i prekida ulaze u gol protivnika.A isto tako i njihovoj odbrani (mi bi morali imati više od jednog igrača pred njihovim, i u njihovih 16m.Usamljeni (M)rđa teško da će probiti pukotine u njihovoj odbrani).
Dakle, imamo šanse, jer Austrijanci, niti su brzi, niti kreativni, samo ih ima po terenu, i to ne svih 90 minuta.Jest da je u drugom poluvremenu padala kiša, ali tempo nije pao samo zbog nje.
Aćimović je najopasniji iz prekida, a mi tanki na štoperima, tako da biće muke ispred Brke.No, nadam se da nećemo ispasti baš tako naivni kao LASK.
Objektivno, šanse imamo i ovakvi kakvi smo :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice

Post by ice »

Sanse itekako imamo,ali puno zavisi i od postavke igre.Austrija je zrela da se probije po bokovima.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked