UEFA Europa League - sezona 2009/10

Locked
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Preuzeto sa firminog foruma
triger

Због атлетског првенства ова УТАКМИЦА СЕ ИГРА НА МАРАКАНИ. Иако остаје жал што не играмо на нашем Карађорђу, морамо се максимално исцимати за ову утакмицу и помоћи нашем тиму да стигне до победе. На нама је да се појавимо у што већем броју на отварању сезоне и овој европској утакмици против јаког противника. Бусеви ће крећати са Карађорђа, 30.07. у 16ч, а карте ће моћи да се купе у шопу за 200 динара за чланове, а 300 динара за оне који немају пропусницу, тј. чланску карту. У цену је урачунат превоз и карта за утакмицу.

ВОЈВОДИНА-Аустрија 30.07.2009. у 19ч на Маракани у Београду
Бусеви крећу у 16ч...
ВОЈВОДИНО СВИ СМО ОВДЕ ЗБОГ ТЕБЕ, ЛУДУЈЕМО СВЕ ДО НОВЕ ПОБЕДЕ...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
mihailov

Post by mihailov »

Za one koji nisu u mogucnosti da dodju,valjda ce biti ovde...
http://football-streamline.blogspot.com ... tball.html
Napred Voso!
shecky

Post by shecky »

Moram reci da mi se izuzetno svidja na koji nacim Milenko Acimovic opisuje Vojvodinu. Svaka mu cast za to!
amsterdam_

Post by amsterdam_ »

Stojka: Austrija? Biće teško...

Image

Najveće pojačanje Vojvodine u ovom prelaznom roku, Rumun Alin Stojka, očekuje težak duel sa Austrijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ekspedicija Vojvodine, igrači i stručni štab, u sredu od 14 sati kreću iz Novog Sada ka Beogradu, gde će dan kasnije, na stadionu Crvene zvezde, sa početkom od 19.15 sati, ukrstiti koplja sa Bečlijama, o kojima Stojka, ima samo reči hvale.

Evo ostatak teksta ovde...

http://sportal.rs/news.php?id=6873
Turija

Post by Turija »

amsterdam_ wrote:Stojka: Austrija? Biće teško...

Image

Evo ostatak teksta ovde...

http://sportal.rs/news.php?id=6873
:hurray:
Vidi se da čovek ima fudbalsko znanje i iternacionalno iskustvo.
Nadam se da je Stojka obuzdao i svoj temperament, i po mome mišljenju, ako odigra kako ume, jedini je naš igrač koji može napraviti kvalitativnu prevagu nad Austrijancima.Zato su sva moja nadanja uprta u njegovu igru.Ostalo je samo prazna priča bez pokrića. Ma ko je pričao: od najvećih autoriteta, pa do, za sport, nezainteresovanog građanina.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
lalinac

Post by lalinac »

Čudesna pobeda Austrije!

http://sportal.rs/news.php?id=6725

Nesto bili raspolozeni prekjuce... 5:4, dosta golova je vidjeno :)
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Kakva je situacija sa prenosom,posto na sajtu rts-a ne pise nista o prenosu bilo koje utakmice u cetvrtak(partizan ce prenositi u sredu)?Jel vaze stare sezonske karte?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
budababa

Post by budababa »

van der iV a.k.a Totti wrote:Jel' vaze stare sezonske karte?
Stare karte vaze, nove jos nisu pustene u prodaju.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nesto mi se cini da malo pisemo o mecu sa Austrijom!?
Jesmo li to uplaseni ili razocarani desavanjima u nasem klubu!?
Dajte bar prognoze,pretpostavke!?
Ja mislim,da im ne mozemo dati vise od eventualno jednog komada :roll:
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Nesto mi se cini da malo pisemo o mecu sa Austrijom!?
Jesmo li to uplaseni ili razocarani desavanjima u nasem klubu!?
Dajte bar prognoze,pretpostavke!?
Ja mislim,da im ne mozemo dati vise od eventualno jednog komada :roll:
Vojo, u pravu si (a kad nisi? :wink: )!
Verovatno je u pitanju zatišje pred buru :lol: (a mnogi su i obećali da neće komentatisati do 30 07 2009).
Ono što dodatno brine navijače je: da kanda i Vulićević neće moći igrati?Hoćemo li sad, neočekivano, videti Gorana Smiljanića na desnom beku?Jest da mu tu nije mesto, ali kako će dosta naših igrača igrati, tamo gde im nije mesto, sigurno ćemo lako zbuniti protivnike (i nas) :lol: .
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

28. jul 2009. | Izvor: B92, Beta

Stepanović: "Ne želim pritisak"

Trener Vojvodine Dragoslav Stepanović izjavio je da mu je važan rezultat u prvom meču protiv bečke Austrije, ali i da neće time opterećivati svoje igrače.

"Videli smo da Austrija ume da igra na rezultat i verujem da će hteti da iskoriste prednost domaćeg terena. Imaju osam novih igrača, kao i mi, pa su iznenađenja moguća. Rezultat je važan, ali nas ne opterećuje", rekao je Stepanović. "Rezultat će biti u prvom planu nakon prvog meča i tada ćemo više razmišljati o tome", dodao je on.

Trener Vojvodine rekao je da mu je žao što će se utakmica u četvrtak, 30. jula, igrati na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, jer novosadska publika neće imati priliku da pozdravi novi sastav, trenera i novu igru Vojvodine.

"Mnogi nisu u mogućnosti da dođu u Beograd, pa ćemo baš zbog njih, koji će meč pratiti na televiziji, odigrati najbolje što možemo. Na neki način je dobro što Vojvodina nije imala takmičarskih utakmica, jer protivnik ne zna mnogo o našem timu", istakao je Stepanović.

Iskusni stručnjak je ocenio da se igra Austrije neće promeniti ukoliko Vojvodina povede, jer protivniku odgovara i minimalni poraz. On je dodao i da njegov tim može biti nepoznanica.

"Poštujemo protivnika, ali bih voleo da to ne uplaši igrače. Tim ne može da se pronađe u pripremnom periodu, pa jedna od nepoznanica na ovom meču mogu da budu i naši igrači. Na svakom meču postoji mnogo šansi, pitanje je samo koja će ih ekipa prva iskoristiti", zaključio je Stepanović.

Stepanović u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope neće moći da računa na Džozefa Kizita i Aleksandra Kesića, koji se još nisu oporavili od povreda. Miroslav Vulićević ima temperaturu već dva dana i njegov nastup na meču je još uvek neizvestan.

Karte će se od srede prodavati u Novom Sadu. Ulaznice za zapadnu tribinu koštaju 500 dinara i moći će da se kupe na stadionu Vojvodine u periodu od 10 do 14 sati, kao i od 17 do 20 sati. Navijači će u Novom Sadu moći da kupe ulaznice i za južnu tribinu po ceni od 200 dinara, uz obezbeđen prevoz do Beograda, a karte se nabaviti u navijačkim prostorijama na severnoj tribini stadiona Vojvodine.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Dejan

Post by Dejan »

Kako se stvari trenutno odvijaju, trebalo bi ocekivati da Vulicke zaigra od starta utakmice!
Casual

Post by Casual »

Karte će se od srede prodavati u Novom Sadu. Ulaznice za zapadnu tribinu koštaju 500 dinara i moći će da se kupe na stadionu Vojvodine u periodu od 10 do 14 sati, kao i od 17 do 20 sati. Navijači će u Novom Sadu moći da kupe ulaznice i za južnu tribinu po ceni od 200 dinara, uz obezbeđen prevoz do Beograda, a karte se nabaviti u navijačkim prostorijama na severnoj tribini stadiona Vojvodine.

Jel ima neko informaciju da li ce se moci kupiti karta i u Beogradu(sve jedno za koju tribinu) posto planiram da idem kolima ili cu morati ovde da uzmem?
Volem Vošu!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Marcello

Post by Marcello »

Pa, niko ništa ne govori o tome, ali, logično je da će se karte prodavati i na stadionu...Bilo bi besmisleno da ne bude tamo, zar ne???

Mada, kakvi su slepci ovi iz uprave, ništa nije nemoguće... :roll:

Btw. isto pitanje postavljaju i ljudi iz BG-a, koji bi želeli da dođu na tekmu. Nije im jasno, nemaju nikakav info...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Locked