ssnigd,malo si pogresio u vezi nekih stvari,iako se generalno slazem sa tobom,samo su neki uzroci koje si naveo drugaciji.
Vodili su nas okolo-naokolo kako rekose panduri zbog DOJAVE DA NAS ZEMUNCI CEKAJU NEGDE U ZEMUNU.Dakle,nije u pitanju bila ona saka jada Austrijanaca.Ali Zemunci,ma daj,mora da su se OBOJICA skupila i resila da prave gluposti,koristeci bogato treceligasko fajtersko iskustvo sa beogradskih livada.

Moguce je i da je ovo ipak bila pandurska laz.
Bilo kako bilo,opet su nas maltretirali i vozali zaobilaznim putevima sto je naravno mnogo duze trajalo,pa smo zakasnili na utakmicu.
Zatim,krivi smo i mi sami,to jest ne mi navijaci vec neki totalni IDIOTI I IMBECILI iz kluba,uprave,sta ja znam odakle,koji su GSP-u javili da su autobusi neophodni tek za SUBOTU a ne za cetvrtak jer se navodno utakmica igra u subotu?!I onda kada su zvani u pola 5 u GSP-u da se vidi zasto ih nema,oni se nasli u cudu.Sve moje POHVALE ZA LJUDE IZ GSP-a,ucinili su veliki posao.
POD HITNO OTPUSTITI TU BUDALU IZ KLUBA KOJA JE NAPRAVILA TAKVU GRESKU!Dokle da nam se po klubu vrpolje oni koji ne znaju ni kada igramo i koji gledaju samo kako sto vise para da strpaju u svoj dzep?Teraj bagru napolje!
Panduri su naravno od kada im je Ivica sef panicari nevidjeni i preteruju u svemu,na kraju bila je frka ispred stadiona,mi smo reagovali kako jesmo,na kraju neki nasi su izvukli i deblji kraj.Sta reci,sem da tako dalje vise ne ide,nesto mora da se menja.
Opet,nije mi jasno sto su nas drzali po zavrsetku utakmice skoro pola sata,kada su Austrijanci sigurno otisli za 10 minuta!?
Sto se tice utakmice,mogu reci samo ovo.Da su igrali Kizito i Aleksic,da se utakmica igrala u Novom Sadu i da se igrala nedelju dana kasnije,mi bi smo ove pocistili sa recimo 3:1 uz jos sansi,sto bi bilo dovoljno za revans.Taj jedan primljeni gol sam stavio zato sto bi i u tom slucaju imali lose stopere koji je nas osnovni problem i opet bi smo bar jedan primili.
Ovako,odlucila je jos neuigranost ekipe,nedostatak dva kljucna igraca i cinjenica da po svemu vidjenom na Marakani,Austrija je bila blize odrednici da je domacin nego mi.
Od ovih stvari neke ce se promeniti u revansu,a jedino cemo i dalje mi biti gosti.
Ja OCEKUJEM DA ILI PRODJEMO AUSTRIJU ILI DA BAR IZBORIMO PRODUZETKE.
Mislim da smo generalno kvalitetnija ekipa,samo imamo manje takmicarske zrelosti,losije smo fizicki pripremljeni(za sad i ne vezano za bas sve nase igrace) i oslabljeni smo,a Austrija nije.
U Becu verujem da mozemo dati gol,a onda je sve otvoreno.Bice i tamo fajterski kao sto je i sinoc bilo.
Igracima se ne moze zameriti da se nisu trudili,borili i ako nista drugo to je jedna velika promena u odnosu na proslu sezonu.Setimo se bezvoljnosti protiv Hapoela.
Jasno je da je nas najneiskusniji igrac Karan(ne mislim da je toliko los,ali totalno je zelen),vozali su ga puno u odbrani.Ne moze igrac koji nije debitovao ni u superligi da igra startera protiv Austrije.Zbog nedovodjenja dobrog stopera upucujem veliki prekor upravi i to nisu smeli dopustiti.Pa oni se sami ponasaju kao da ih Evropa ne interesuje,vec izgleda kao da tim i formu steluju za prvenstvo.Dajte odresite tu kesu i dovedite makar i u zadnji cas Trajkovica.Da je on bio veceras u nasem timu sa Lovricem,bila bi druga prica.
Jasno da je i Kiza bio tu,da bi zatvorio tu promaju u nasoj odbrani.
Druga ili treca rupa(ako uracunamo i nemogucnost Pekovica da odigra na Kizinom nivou,bar u odbrani) je bio naravno Mrdja.Vec me jako iritira njegova nikakva igra i misljenja sam da treba da i dalje nastavimo sa 4-1-4-1 sistemom,s tim da Mrdja malo zagreje klupu a Aleksic bude starter napadac.
Vezni red je bio solidan,ali mnoge akcije im zamalo nisu prosle,sto je direktna posledica neuigranosti.Stjepanovic i Maksimovic treba da i dalje dobijaju priliku,bice sve bolji i bolji,trebaju im utakmice,a vrede.
Tadic je bio cetvrta i poslednja rupa i za njega bi isto klupa bila blagotvorno sredstvo opamecivanja.
Djurovski me je prijatno iznenadio,ne zato sto je odigrao perfektno,vec zato sto se borio,trcao i nije odigrao lose,a uz to dao je i lep gol.
Stepijeve izmene su bile dobre,osim trece.Sta ce nam Grozdanoski pored zivog Smiljanica na klupi?Inace,igra koju forsira Stepi lici na nesto,i igracemo mi vec lep fudbal.Tu ima moju podrsku.
Ali nek menja kapitena,nek ga potera na klupu,nek Tadica spusti iz oblaka,eto cini se da je kod Djurovskog ona pedagoska pomogla.Isto treba i za ovu dvojicu.
Vulicevic malo podbacio u defanzivi,ali s obzirom na temperaturu koju je imao,nista mu ne zameram.Adjuru solidan,ali bice bolji kada se jos vise uklopi u ekipu.Ostali solidno odradili posao.
Ja verujem u prolaz,treba biti optimista,ali osnovno je to da ALEKSIC KOJI JE U IZVANREDNOJ FORMI MORA IGRATI U NAPADU!