UEFA Europa League - sezona 2009/10

Locked
Turija

Post by Turija »

Ne znam zašto se nervirate zbog vize?Pa, Aleksić je i sam rekao da je umoran i da ne bi igrao - ako baš ne mora (a nama, odlično opravdanje :wink: ).
Na Svetog Iliju naši igrači trenirali 2X dnevno - na 40 stepeni.E da, baš ta dva treninga će nadoknati sve propušteno za predhodnih mesec dana :roll: Jedino nam kapiten nije trenirao, on je na kompjuteru analizirao Bečlije.
Nije mogao ni pre, ni posle :oops: .Sto poslova njega čeka, kad se trening završi.Nema on kasnije vremena za Vošu i Austrijance.
Sportske.net
....On će pripremiti ekipu posebno za meč, juče je Dragan Mrđa, vreme tokom treninga proveo pored kompjutera, kako bi pogledao detalje koje je trener izdvojio....
Naopako da nam Vodžu uhvati sunce Ilindansko.
E moj Kapitenu i Kapetanu (e moj Dragane i Dragoslave)...
:shock: :cry:
Last edited by Turija on Mon Aug 03, 2009 7:17 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
DUB

Post by DUB »

Колико ја могу да сконтам на мом индијанском немачком и утакмица у Бечу ће се играти од 19:15 а не од 20:30 како је прво било предвиђено: http://www.fk-austria.at/NEWS-LISTE.407 ... fe3.0.html
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Danas nesto pre 14 casova posle sastanka sa Predsednikom Butorovicem , ekipa je autobusom DUNAVPREVOZA otisla put Beca . Delovali su prilicno raspolozeno i optimisticki , nisu otputovali Kesic , Kizito , Pletch i Aleksic .
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

SIVA EMINENCIJA wrote:Danas nesto pre 14 casova posle sastanka sa Predsednikom Butorovicem , ekipa je autobusom DUNAVPREVOZA otisla put Beca . Delovali su prilicno raspolozeno i optimisticki , nisu otputovali Kesic , Kizito , Pletch i Aleksic .
A sta tebi znaci to raspolozenje!? I pet ako prime,vratice se nasmejani i raspolozeni. :wink:
A ona slika sto cini mi se max postavio na napredvosa gde Mrdja za vreme zagrevanja prica na mobilni je slika godine. Toga se ni oni sto primise 12 komada od Partizana ne bi setili.Joj,bruko moja!!!
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

DUB wrote:Колико ја могу да сконтам на мом индијанском немачком и утакмица у Бечу ће се играти од 19:15 а не од 20:30 како је прво било предвиђено: http://www.fk-austria.at/NEWS-LISTE.407 ... fe3.0.html
Tekma se igra u 19 i 15.
Aleksic nije dobio vizu, umoran je ...? Nesto ovde smrdi i to jako!
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Svaka ambasada ima opciju izdavanja viza po skracenoj proceduri koja traje sat vremena i radi se u slucaju vanrednih okolnosti , sta reci dalje ...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ovde ne treba samo klub da reaguje, vec i savez... Ako Aleksicu ne bude odmah izdata viza nijedna austrijska selekcija ili klub ne smeju da odigraju vise nijedan mec na teritoriji Srbije!!!!
1892

Post by 1892 »

SIVA EMINENCIJA wrote:Svaka ambasada ima opciju izdavanja viza po skracenoj proceduri koja traje sat vremena i radi se u slucaju vanrednih okolnosti , sta reci dalje ...
upravo to, i ko misli da je viza razlog neodlaska Danija u Bec grdno se vara...
reci cu samo da je danas nas 40ak bilo u ambasadi (i nije bilo vecih problema), i da smo kroz salu pricali da smo i njega mogli povesti sa sobom :D
Come on you Reds!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Tako razmisljam... Sve mi to u vezi sa Aleksicem smrdi da je prodat Arsenalu, jer ne moze biti registrovan u dva kluba za Evropu :idea:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ја бих волео да знам да ли Алексић није добио визу због перфидности Аустријанаца или због пропуста у клубу? Мада и ја свуда турам нос....
021

Post by 021 »

Nije dobio vizu jer je nije ni tražio. Drugačije ne može biti. Tužno je što FK Vojvodina u tako važnoj utakmici NE ŽELI da računa na svog najtalentovanijeg igrača. Igrača koji nam je neophodan ukoliko uopšte želimo da razmišljamo o prolazu. :oops: A i onako se Dani nikako ne uklapa u trenutnu koncepciju. Što bi Stepi lomio glavu razmišljajući koga da izbaci, kada se zna da su mesta na terenu rezervisana za Mrđu, Đurovskog, Tadića, Maksimovića... Gde tu uklopiti Danija?

P.S. Vidim da je Mrđa imao virtuelni trening. Mora da je bio mnogo naporan. Da li se zna šta je igrao na kompjuteru – FIFU ili PES? :lol:
Commendatore

Post by Commendatore »

Ma ovo je sramota za Aleksica mada ne zanm koji je razlog....kako to bez najtalentovanijeg igraca idemo na Evropske utakmice! Nesto se desilo cuce se...

Kiza ne ide Dani ne ide...Mrdja ne trenira.... :roll:

Pojacanje nam iz Hondurasa o kome se nista ne zna...Svi cemo mi u Honduras sa njim!
A i ceo nas fudbal amateri...ma ima svi da ispadnu to nam je maximum 2 kolo kvalifikacija pa do godine 40 na rang listi!
Turija

Post by Turija »

Daj ljudu opustite se 8) .
Nemojte da se nervirate zbog jedne austrijske vize.Dobiće neku drugu :lol: .
PS
Eto, ne jedi se (zbog svoje) ni Kiza šmeker :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Владика
Administrator

Post by Владика »

Izjave Stepanovica i Mrdje pred polazak.
http://www.youtube.com/watch?v=bUuQA0qqKYM
Buca

Post by Buca »

Ako Dragan iz 2 sanse da 2 gola mi ni ne moramo igrati za Titulu :wink:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Locked