Ne bih se složio, iako bi se na prvi pogled moglo tako zaključiti.Rabba wrote:Mislim da ima jako puno ljudi ovde koji su veliki negativci po pitanju nasih sansi.
Da bi se učvršćivala i rasla ta energija zajedništva navijača i Kluba, ona mora biti začeta i stalno negovana iz Kluba, i sa terena, a ne samo zasnovana na ranijoj emotivnoj beskonačnoj pripadnosti Klubu.
Šta hoću da kažem?Ako se Klub inati sa navijačima, skoro 20 godina, a ni danas se ne vidi otklon od takve ,,politike", onda je sasvim normalna i očekivana slika i reakcija na tribinama (prazne tribine i negodovanje ono malo preostalih zanesenjaka).Bar 100 primera se može navesti, ko je kad morao da igra u Vojvodini, u tom razdoblju.Ali, da ne idemo dalje od prolećne sezone (Lazetića, Mijatovića, Vukajlovića, Stojanovića...pa do ne davanja šansi boljima, iz već postojećeg igračkog kadra, kako ne bi ugrozili pozicije nedodirljivih).Sve do današnjeg dana (kad opet nemamo zdravu sportsku konkurenciju u ekipi), bez obzira na velika nadanja dolaskom Stepanovića, čiji se autoritet i rejting neminovno urušava događajima na treninzima i utakmicama (barem kod mene).Još uvek ima šanse za preokret, ali da li ima volje i snage ostaje otvoreno pitanje

Ja sam, već posle pripremne utakmice sa Rabotničkim, znao koja će biti naša prva postava sve do kraja sezone.Bolje rečeno, doklegod se poveća grupa igrača nalazi u Vojvodini.Zato sam tada i rekao da sam sve video i da nema više potrebe da gledam naše pripremne utakmice.Posle utakmice sa Proleterom, bilo je sasvim jasno da to i naši ,,rezervisti" znaju (zato se tako i trude, kao što se trude i starteri

Najbolji igrači se prodaju, a dovode stokilaši, ili oni koji nikome ne trebaju (to sa Đurom i Vuletom, kao pravim pojačanjima, i diskontinuitetom postojeće prakse, biće mnogo jasnije na zimu).
Ma koliko nekoga od malena voleo, a taj te stalno, čak i otvoreno varao, mora doći do revolta i prekida veze (ljubavi), bez obzira koliko srcu bilo teško.
Mi ovde godinama pokušavamo da to (u)kažemo, ali izgleda da zaista nemamo kome