UEFA Europa League - sezona 2009/10

Locked
Milan

Post by Milan »

WestSide wrote:Ljudi prenos nije najavljen ni na teletextu ni na internet programu rtv1, tako da jos uvek postoji debela sansa da prenosa nema... Ne znam za vas ali meni ce komp biti ukljucen za svaki slucaj... :wink:
Ide najava ceo dan na TV-u, a mislim da su postavili i na sajtu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
tulip

Post by tulip »

"Stigli smo OK, raštrkali se po gradu, a oko 14h je skup na Dunavu, Adriacafe. Vreme je malo oblačno, idealno za 1:2"
SMS poruka od pre 3-4 sata, od naših iz Beča :lol:
DAJ GOL!!!
Mare

Post by Mare »

WestSide wrote:Ljudi prenos nije najavljen ni na teletextu ni na internet programu rtv1, tako da jos uvek postoji debela sansa da prenosa nema... Ne znam za vas ali meni ce komp biti ukljucen za svaki slucaj... :wink:
Izvor RTV
Дуел у Бечу почиње у 19 часова и 15 минута, а гледаоци ће пренос моћи пратити на првом програму РТВ.
Samo da ne bude ko pre par godina sa prenosom iz Madrida kad smo ostali bez prenosa u poslednji čas, najavljivali ceo dan i onda ništa.
KDA

Post by KDA »

Zvao sam RTV danas i zbunjena, ali ljubazna gospođica mi je potvrdila da će biti prenosa.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Nije mi dovoljno što sam napet oko utakmice, još moram da strepim i za prokleti prenos...
AJMO MOMCI, SAD ILI NIKAD!!!
SAMO BORBENOOO!!! - Ovo je najvažnije, ako ovo ispune, ni poraz mi neće preteško pasti...
budababa

Post by budababa »

tulip wrote:"Stigli smo OK, raštrkali se po gradu, a oko 14h je skup na Dunavu, Adriacafe. Vreme je malo oblačno, idealno za 1:2"
SMS poruka od pre 3-4 sata, od naših iz Beča :lol:
Uh, kako im zavidim. Trebalo nas je iz Novog Sada ici preko 150, ali su Austrijanci napravili komplikacije kako bi nas redukovali. Zato se nadam da ce im veceras nasih 11 lavova servirati porciju osvete u sred Beca. Lep provod Firmasima koji su otisli i poruka da ne stede grla i dlanove.

VERUJEM u prolaz, igraj Voso!!!

+
http://www.sportal.rs/news.php?id=7437

+
Ako prenos prodje bez problema, red je i da se zahvalimo:
pr@rtv.rs
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
lalinac

Post by lalinac »

Ajd bar negde da daju prenos :D RTS ni snimak nece da pusti..c,c,c...

Ovi kazu valcer u Becu i to novosadski :D :) Aj daj Boze da tako i bude i da bez nerviranja prodjemo dalje :) http://sportal.rs/news.php?id=7420
ogi
Administrator

Post by ogi »

Postovani,

Vas sam pretplatnik pod korisnickim imenom fcv1914 i zamolio bih vas ako mozete da pustite direktan prenos utakmice FK Austrija - FK Vojvodina. Ova utakmica ce biti prenosena na prvom programu RTV od 19.15casova. Unapred zahvalan!
Poštovani,

na obostranu radost prenosa će biti na kanalu Balkaniyum u 19:15.

Balkaniyum.tv
:D

Igraj Vošo!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
budababa

Post by budababa »

sportske.net wrote:Vojvodina je još uvek u Srbiji?

Tokom dana, javilo se dosta naših čitalaca, ogorčenih činjenicom da RTS neće prenositi utakmicu Vojvodine protiv Austrije. Postavljali su pitanje da li je Vojvodina još uvek deo Srbije, i pitali se ko procenjuje šta građani žele da gledaju za svoj novac.
Vojvodina vecaMi naravno nemamo mogućnost da saznamo odgovor na pitanje, ali, ako se odsustvo prenosa Sevojna može pravdati teorijskim šansama za prolazak u narednu rundu, ili možda brojem navijača kluba iz predgrađa Užica, kod „Voše“ to nije slučaj.

Imaju najbolji rezultat od svih srpskih klubova i dovoljno atraktivnog protivnika.

Takođe, argument da će oni koji plaćaju pretplatu vojvođanskom javnom servisu, imati priliku da gledaju večerašnji meč ne stoji, poslednji put kad smo se raspitivali, Vojvodina je bila deo Srbije, a njihov najuspešniji klub je u jedinstvenoj ligi ove zemlje izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

To bi bilo isto, kao kada engleski BBC ne bi prenosio mečeve Endija Mareja, van Vimbldona, pošto postoji škotska varijanta najstarijeg javnog servisa na svetu.

Da li ovo znači da, sledeći put, kada mlada reprezentacija Srbije bude igrala u Novom Sadu, nećemo gledati „orliće“?
Zar je moralo i dotle da dodje, da pojedini mediji dizu glas na one koji bi trebali da budu uzor celoj medijskoj sceni u Srbiji? RTS je jos jednom pokazao da u gradjanima Novog Sada, Vojvodine, pa i centralne i juzne Srbije vidi samo mehanizam za popunjavanje svog budzeta, bez imalo obzira na njihove zelje i potrebe.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Panucci

Post by Panucci »

ajmo ljudi, manite se BANDE, ko im J**e mater, nek prenose novu blamazu blizanaca, a mi cemo za nas gros da idemo dalje..
ajmo malo navijati za nas klub...ne cuju nas i ne vide, al ono...

U EVROPI IMA JEDAN GRAD, SVI GA ZNAJU KAO NOVI SAD...
A JA GA ZOVEM SRPSKA ATINA, U NJEMU IGRA MOJA VOJVODINA!!!
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
etxeberria

Post by etxeberria »

Bravo Panucci :!:
sam svoj najveci neprijatelj
stormer

Post by stormer »

Igraj Vošo!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Samo borbeno!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ej ljudi popizdecu, daj neki link preko neta, ovi Austrijanci prenose kombinovano sve svoje timove, RTV ne radi... :furious: :unnormal:
etxeberria

Post by etxeberria »

Da li je oVaj komentator normalan na RTV, sklanjajte ga molim vas , ovo je uzas, unistava tekmu...
sam svoj najveci neprijatelj
Locked