UEFA Europa League - sezona 2009/10
- etxeberria
Ljudi, srpski fudbal je otiso u k***c, a s njim i Vojvodina... Jebo i sudiju i prvu utakmicu na cmarakani... Nismo izgubili zbog toga, nego zato sto tim koji sam sebi da 4 gola na utakmici ne sme da igra ozbiljno takmicenje... Nema veze, ja gledam Zvezdu i odmaram mozak...

Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Castili smo Austriju. Bili smo bolji, konkretniji, nismo dobili penal na kraju. Austrija ni A od onog cega sam se bojao, a opet su ucackali cetiri komada.
Njihova odbrana suplja ko sir, golman nedorastao prve lige, ali nasa odbrana je bila gora i to je odlucilo.
Steta, velika steta, propustili smo ogromnu priliku.
Njihova odbrana suplja ko sir, golman nedorastao prve lige, ali nasa odbrana je bila gora i to je odlucilo.
Steta, velika steta, propustili smo ogromnu priliku.
- Red Marquis
- Moderator
Dođe mi da iskočim iz svoje navijačke kože od muke. Kako li je tek njima posle ovog poraza? Dobro je što nam još prvenstvo nije počelo...Nadam se da će brzo preboleti ovo.
Kolika količina baksuzluka, gluposti, grešaka i nepravde na jednom mestu, u jednoj noći...Da su nas rasformirali sa 5-0, manje bih tugovao...ali to je nije ni bilo moguće, slabašna Austrija ne bi mogla da sačuva svoj gol ni pred Sevojnom...ali naša odbrana nije ni za srpsku ligu, a kamoli Uefinu.
Kolika količina baksuzluka, gluposti, grešaka i nepravde na jednom mestu, u jednoj noći...Da su nas rasformirali sa 5-0, manje bih tugovao...ali to je nije ni bilo moguće, slabašna Austrija ne bi mogla da sačuva svoj gol ni pred Sevojnom...ali naša odbrana nije ni za srpsku ligu, a kamoli Uefinu.
- KoKanidja
Brkic nas je upropastio realno. Da smo izdrzali manje od 10 minuta posle 2-1, nebi bilo problema, posle nam je samo gol visio u vazduhu. I naravno, sudija jebem ti mater u picku i u ochi, onu nenormalnu, i tebi i pomocnom.
Sto nisu izgubili 7-0, sta meni ovo treba....zivot su mi skratili, jebem im mater svima, dokle vise, vrti mi se u glavi i pascu u nesvest od nerviranja.
Sto nisu izgubili 7-0, sta meni ovo treba....zivot su mi skratili, jebem im mater svima, dokle vise, vrti mi se u glavi i pascu u nesvest od nerviranja.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
A jbt... Sta uradismo 10 minuta pred kraj... koji smor...
Svaka cast nasim navijacima tamo, evo i nekih slika sa terena... http://sportal.rs/news.php?id=7477 ... Kako znamo da upropastimo priliku to niko drugi ne moze...

Da Brka cesce brani pod reflektorima ne bi mu se dogodila onakva greska. Grad Novi Sad nam je oduzeo reflektore i stadion i direktan je krivac sto smo ispali iz Evrope. Takodje treba se upitati kako mi mislimo da izguramo sezonu sa onakvim halfovima i onakvom slabom fizickom spremom. stepi je ponovo zaksnio sa izmenama. Da li to neki moraju i povredjeni da igraju. Uzas.... Kad saberem sve i kad se setim Alekscia moram da se pitam da li smo i mi sami(ne mislim na navijace) zeleli da prodjemo.ice wrote:Kradja klasicna!
Plus nasa losa odbrana i nesreca na kraju.Da li je moguce?Vratice se to jednom.Da smo bar bili domacini u Novom Sadu.
Dvas penala,plus jedan u prvoj utakmici.Kradja!
Boli me sto nas je buranija izbacila....
- KoKanidja
Zaboravio sam da jebem mater i Aleksicu i sto se mene tice ne mora vise ni da igra za klub, neka ide za dzabe, UMORNI smo od pricanja o njemu. Ovo je i gore od Slavije, ja ne znam sta je ovo i da li se jos nekome ovako nesto desava i sta pametno reci.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
Moram da priznam da sam poodavno prestao da se nerviram zbog nasih rezultata. Pa, od kada navijam za Vojvodinu, a to je poprilican vremenski period, nas prate ovakve utakmice.
Nije lako navijati za Vojvodinu, i to je tako. Ko je spreman da trpi i da se svake godine ponovo nada i ocekuje, neka je dobrodosao u klub
Nije lako navijati za Vojvodinu, i to je tako. Ko je spreman da trpi i da se svake godine ponovo nada i ocekuje, neka je dobrodosao u klub