UEFA Europa League - sezona 2009/10

Locked
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Dobro kaze Minja svake godine isto,ali zaista velika steta...odavno nismo bli ovako blizu ali sta je tu je.Okrecemo se nasem sampionatu gde se nadam da cemo konacno napraviti korak vise i osvojiti sampionat.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
ice

Post by ice »

Aleksica neko mora nauciti pameti.Ne sme se ovako igrati sa dresom svetinje.Eno Ljajic je negodovao kad je bio zamenjen.Strasno.
Ipak moram reci da je sem odbrane igra bila odlicna,cak i kad smo gubili smogli smo snage da napadnemo,ali sudija je odlucio a onda i austrijski golman.
Tesko cu preboleti ovaj poraz,dugo ce mi ostati u malom mozgu.
Sad,slobodno radite sta hocete,ali ja cu nesto napisati.
SVIMA IZ GRADSKE VLASTI TREBA SE KRVI NAPITI,HOHSTAPLERI JEDNI SAMO GLEDATE DA MULJATE I KRADETE.Dajte nam stadion!*ebo vas i exit i festival vina i ostala sranja,hocemo evropsku Vosu.I ako jos jednom probate da pravite atletska takmicenja bez da nas pitate,bice posledica.
Pa dokle da se ja svake godine pitam da li nasa uprava zeli da namerno ispadnemo zbog stadiona,da se ne bi morala iskesirati ciganima za njihov stadion i ostale troskove oko evropskih utakmica?
A uprava pamet u glavu i da nas vise ne z**ebava sa igracima na probi i laznim pojacanjima.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Da nas je pokrao sudija,pokrao nas je.Da smo sami krivi,krivi smo!Ali nemojte zaboraviti sta smo i mi radili ovo leto-dolazili su nam Song,Olembe,Stepanov,Batak,Trajkovic,Gasic...Dosao nam je penzioner Plec,nespremni Stoica(od kog jos i moze biti nesto) i jedina prava pojacanja Adjuru i Vulicevic.Ne shvatljivo izostavljanje iz tima Lovrica,znao sam da to nece izaci na dobro.Pekovic i Brka krivi za 1.gol,2.gol katastrofalna greska Brke (najgora utakmica u zivotu),3. gol greska Karana i Pekovica i 4.gol nije bio ni bitan.Znaci,sopstvenim greskama primili sva 4 gola.U tim se nije ulozilo nista,prodalo se sve sto je neko hteo da kupi.Igralo se sa Somborom,Gajdobrom i ostalim mega klubovima,uveravali smo se kako smo jaci nego ikad.Igraju opet menadzerski igraci-Mrdja,Tadic,Djurovski,Stjepanovic,Pekovic.Na sredini samo Adjuru trci,normalno da duva u odbrani.Misa dobija sansu samo kad bas mora,ne daj Boze da nam ugrozi nedodirljivog kapitena,promotera Samsung mobilnih telefona.Sad ce se sve svaliti na Brku,ali nije on kriv bas za sve.
A Stepi je posebna prica.Kao sto mi se i cinilo,marioneta obicna,koja ima samo poznato ime,ali se vlada kao Dzimi,Radojicic,Beki i co.Iz aviona se videlo da u drugom poluvremenu nema nigde Slavena,Marija i Janka,a zadnju dvojicu je izvadio tek kad je sve bilo gotovo.Mnogo me je razocarao,nit imaju snage nit ih dobro vodi.Ne vidi se svetlo na kraju tunela,jer do privatizacije nema nama boljeg sutra.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Да ли Пековић има снаге за више од 45 минута? Што се тиче Алексића мислим да никада нећемо сазнати шта се све ту муља. Уморан није јер није играо цело пролеће. Визу му клуб није тражио..... Фали нам нападач,фали нам халф и леви бек. Да ли смо брзоплтето отерали Павловића.
Брко,Брко....проклети рефлектори!
Brane

Post by Brane »

Smirite loptu malo. Gledao sam prvo poluvreme, drugo nisam al' ko da jesam.

Nista se strasno i nepredvidjeno nije desilo. Nas fudbal je propadao 20 godina pa nece se preko jednog leta ni oporaviti. Po meni, stvari ovde idu na bolje. Igramo mnogo bolju igru nego prosle godine, imamo trenera koji JESTE bolji nego svi prethodnici, mislim da je i uprava spremna da ostane na ovom kursu i u buducnosti.
Pa lepo vam je Stepi rekao da treba vremena da se stvori tim. Napraviti selekciju, uigrati se... Neka svaki prelazni rok on kupi 1-2 igraca koji pretstavljaju pojacanje pa ce i rezultati doci.

I ja sam se ponadao da mozemo iznenaditi, i mogli smo, ali sada to pretstavljati kao ispustenu sansu, ajte molim vas. Ono sto je Stepi izvukao iz ovih igraca po meni je ravno svetskom cudu.
ice

Post by ice »

Ovo ce me dugo boleti.Ne mogu da se opustim i zaboravim,zelim da odgovorni odgovaraju.
Aleksicu se mora ispostaviti racun,a uprava mora da objasni neke stvari.Klub mora uloziti protest zbog sudjenja da se ovakve stvari ne bi ponavljale.
Gradskoj vlasti treba sve po spisku od strane navijaca,a uprava mora da pokrene pitanje stadiona.
DAJTE LJUDI DA NESTO URADIMO NE SME SE NA OVOME ZAVRSITI JER CE SE ISTORIJA PONOVITI.
Dokle da nas j*** u zdrav mozak?
Grbavac

Post by Grbavac »

Uvek na isti nacin :evil:

Problem kod nas je to sto pored igre moramo da menjamo i jos jednu stvar, koja je jednako vazna za kakve-takve rezultate.
A to je gubitnicki mentalitet.

Koji se ispoljava na svakoj iole ozbiljnoj utakmici.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Mrki wrote:Nije mi ni do cega. Kada malo razmislim, igrali smo kao p***e, samo par igraca je tu stvarno grizlo. Gledam malo cigane i Gruzijce, ne znaju, ali se zato kidaju. E to nama fali!
shecky

Post by shecky »

Sta reci...odavno se nisam ovako nervirao zbog Vojvodine ... mada me iskreno boli k***c posto se u tome necu razlikovati od igraca...
Mrdja kao da jedva ceka da neko iz protivnicke odbrane useta sa njim u gol uz caskanje.. Tadic?? znam da decko voli Vosu ali vecu fudbalsku babu u zivotu nisam video! Sram te bilo imas 20tak god pa moj cale sta stapom bi vise trcao i bio jaci u duelu..
Stepi? hmm ne znam bas sta da kazem dacu mu jos fore nije on kriv sto nisu dovedeni odredjeni igraci za to je kriv Bataduo!
Mada zameram Stepiju na kasnjenju u izmenama ..npr. Slaven ocajan!! mmaa...
Jedini koga mi je zao je Vulicevic! jedini je dao max. igrao nespreman svaka ti cast decko!
Brka? ... prodati sto pre ,mislim da sam video da place..al sta mi to znaci???????? I treba da place pa on je i Kahrimana zajebo u ovom mecu...
Mario izgleda cita forum pa ljubi grb... Aleksic? pa nekog treba oterati u 3 pizde mamine ili njega ili Pantu !
Iskreno zabole me bas dal` cemo biti prvaci ili ne jer ovo je vise nego smesno...
A i gradu Novom Sadu sve po spisku..i zbog refl. i zbog trave ..
I naravno mom direktoru takodje :)

Izvinte ako sam malo preterao..
ice

Post by ice »

Ne slazem se da igraci nisu grizli.Na tome im ne mozemo zameriti.Sve je bilo odlicno osim ocajnih Pekovica,Karana i Brkica.A ovu prvu dvojicu ne mozemo kriviti sto ih je neko ubacio tamo gde im nije mesto.Doduse i Stjepanovic je bio slab i nije se bas trudio.
Da smo imali jaku odbranu koja bi posle 2:1 sve zatvorila,druga bi bila pesma.
Ali treba sve po spisku onima najodgovornijima.Spomenih neke.
I Rabrene mars napolje iz kluba!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Од мене сутра ће бити званичан коментар јер више волим да преспава па да напишем нешто, али само пар речи сада...
Стјепановић, Каран, Ђуровски НАЈОЧАЈНИЈИ УБЕДЉИВО ОД ОСТАЛИХ ЛОШИХ. Па одбрана нам је шупља са свих страна :!: Где је више тај Камерунац, на којој је сада граници :?: Зашто Ловрић није играо пре Карана, чак мислим да на овом мечу требао играти Плеч :!:
Пријатно ме изненадио Тадић, Ађуру и Грозданоски, остали једно велико ништа.
Као што сам и рекао сутра званичан коментар са моје стране...
Samo napred Vojvodina!!!
Buca

Post by Buca »

Ja mislim da nismo sanse ni imali,da ne shatite pogresno,jednostavno Austrijanci su nas cekali do tog 60 min i onda su radili po terenu sta su hteli,nasi nisu imali snage,nisu pratili igaca itd...
Kod 2. gola domacina Vulicevic sam na 2 igraca Austrije,ovaj centrira i Brka kiks,hocu da kazem da je neko pomogao na beku sigurno ne bi bio tako lako upucen centarsut!
Brka jeste kriv,ali njemu je sada najteze!!!Nije nam ni prvi ni poslednji poraz,ovaj je utoliko tezi zato sto smo sami sebe pobedili!Odigrao je Tadic dobro,imao ona 2 prodora u 16,ja zamisljam Vosu sa 2 napadaca i to sa povucenijim Mrdjom i Aleksicem ispred njega!Videcemo sta ce od svega ovoga ispasti...
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Turija

Post by Turija »

Minja wrote:Moram da priznam da sam poodavno prestao da se nerviram zbog nasih rezultata. Pa, od kada navijam za Vojvodinu, a to je poprilican vremenski period, nas prate ovakve utakmice.

Nije lako navijati za Vojvodinu, i to je tako. Ko je spreman da trpi i da se svake godine ponovo nada i ocekuje, neka je dobrodosao u klub 8)
Šta, posle Minje, može još reći :?: osim da odgovorim Voji:
u utakmici prepunoj slabih pojedinaca na terenu, i na klupi, momak na našem golu, u stilu ala Kahriman, rezultataski prelomio veoma slabu utakmicu koja se i takva vodi kao evropska :oops: .
Ali, Vojo, ipak nije meni najteže.Brka je pravi fudbalskih tragičar našeg četvorodnevnog izleta u Beč.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Fudbaleri Vojvodine poklonili su bečkoj Austriji pobedu (4:2) i plasman u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a trener domaćina Karl Daksbaher poklonio je kolegi Dragoslavu Stepanoviću flašu vina "Lanc Mozer".

Vojvodini se nema šta zameriti, ali je potpuno neshvatljivo kako je srpski predstavnik prokockao dva vođstva i omogućio austrijskoj ekipi da slavi.

"Veoma sam zadovoljan igrom i mislim da smo u 180 minuta bili bolji. Ali moram da kažem da onaj ko da dva gola na strani, mora da prođe dalje... Mora. Bila je to izvanredna utakmica u kojoj smo dva puta imali nešto o čemu ekipe koje igraju u gostima mogu samo da požele", rekao je trener Novosađana, Dragoslav Stepanović.

Za to što Vojvodina nije prošla dalje, po Stepanoviću je glavni razlog neiskustvo ekipe, ali i dve neshvatljive greške, u oba slučaja kada je Austrija izjednačila.

"Čestitam mojoj ekipi. Nisam očekivao da ovako igra na početku sezone. Čestitam i kolegi na pobedi i očekujem da me pozove na narednu utakmicu, jer sam mu ovu poklonio", zaključio je Stepanović.

Stepi: Poklonili smo pobedu Austriji

Šef struke Austrije, Karl Daksbaher, imao je reči hvale za rivala koga je pobedio.

"Vojvodina je pokazala da je izuzetno nezgodna ekipa i mnogo jača nego što se mislilo u Austriji. Veliki trud mojih igrača je doveo do toga da idemo dalje", rekao je Daksbaher.

Dragan Mrđa, strelac prvog gola na meču, kao i svi saigrači bio je potišten.

"Fudbalska sreća nije bila na našoj strani. Dva puta smo vodili, a u Evropi se sve greške kažnjavaju. Krivo mi je što nećemo nastaviti evropski put", izjavio je kapiten Vojvodine.

Golman Željko Brkić jedva je izgovorio dve rečenice. Dugo je posle utakmice vrteo glavom u neverici.

"Ne znam kako smo primili prva dva gola. Ne mogu da kažem čak ni da je to bio pad koncentracije, slobodno mpogu da kažem da je reč o višoj sili. I prvi i drugi gol se ne primaju ni na treningu", procedio je Brkić.

Upitan da li će biti psihološki udarac ili samo pokazatelj da Vojvodina može više u domaćem prvenstvu, kratko je odgovorio:

"Može da bude i jedno i drugo".

MONDO
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Pustite pricu da se ne nervirate zbog rezultata, ko se danas nije nervirao taj bre ne navija srcem za Vojvodinu, toliko promena raspolozenja, posle toliko srece, radovanja, nerviranja i tuge...
I dalje zamisljam u glavi kako je sudija svirao penal, kako je stativa ustvari usla u gol, kako je brkic uhvatio loptu i nije nista bilo....i onda gledam zvezdu koja dobija bas zbog penala kojeg nema nigde, i stize 1-2 na 5-2, kad bi se nama to desilo....i onda se bunimo sto nas nema na tv-u i u novinama, pa i treba bre centralizacija i da nas nema vise, ugase, onda bar nebi za nikog navijao i nebi se nervirao, posto se retko radujem, a nerviranje mi ostavlja posledice, a kad se poradujem, ne stignem svim dushmanima da javim i napusim ih sto vodimo, a vec ga primimo. Sad cu pojesti ovu tastaturu, moram da popijem bensedin.
KAKVA NESRECA I NEPRAVDA, gde gledas Boze kad ovo ne vidis....
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Locked