Dejan wrote:Kazu da je Oscar Ovidio Isuala dosao prilicno nespreman i sa viskom kilograma...Mada, videcemo jos sta ce biti od svega toga
Neverovatno, od Songa preko Stepanova, Bataka stigli smo do bucmastih Pleča i Oscara koji su totalno nespremni. Zar im je bolje da kupuju mačke u džaku kojima će trebati i par meseci, ako ne i više, samo da skinu kilograme, a vamo Sepuja koji nam je pred nosom i koji je igrao našu ligu i postigao fin broj (čini mi se 12) golova u našoj ligi za jednu polu sezonu nije dobar.
Ajde da ne zurimo sa ovim igracemi iz hondurasa, setite se samo ciganskih genija i igraca iz iste zemlje vinstona palasia, u zvezdi su rekli da je skroman i da ne vredi novce koje je trazio....posle 2 godine covek zavrsi u totenhemu za 14 miliona funti....
Nikada se ne zna sa tim igracima, mogu biti extra pojacanja ( retko ) ali mogu i da razocaraju ( mnogo cesce ), tako da treba pustiti decka da pokaze sta zna, pa neka stepi & co. procene sta da radimo sa njim....
Vladimir Buač, koji je dugo tajanstveno ćutao u pogledu nastavka karijere i stalno govorio kako će se sve saznati kada za to bude došlo vreme, smestio se u francuskom drugoligašu Nimu. S predstavnicima ovog kluba Buač je dugo pregovarao, pa je čak pre nešto više od mesec dana, krajem juna, u ovom klubu bio na lekarskom pregledu, ali je posao tek sada zaključen i najbolji u redovima novosadskih crveno-belih u prošloj sezoni nastaviće karijeru s Miodragom Stošićem.
Ovaj klub, čiji je zvaničan naziv u stvari Olimpik Nim, ne krije ambiciju da se pod rukovodstvom trenera Žan-Mišel Kavalijea opet nađe u prvoligaškom društvu, u kom je četiri puta bio na drugom mestu, a u uspehe se svakako ubraja i to što je triput bio finalista Kupa Francuske.
Kako se nezvanično moglo saznati, Buač u nekadašnjem klubu Erika Kantone i Lorana Blana planira da igra u špicu napada, na dresu će nositi "desetku", a već je predstavljen tamošnjim navijačima.
Isaula
Gvatemalac Oskar Isaula redovno trenira s igračima Vojvodine koji nisu otišli u Beč, a s kojima radi pomoćni trener Zlatomir Zagorčić.
– Zasad je teško reći nešto određenije o Oskaru, pošto je malo vremena proveo s nama, a ima i silnih probema zbog neznanja jezika. Što se mene tiče, do ovog trenutka nije ostavio neki poseban utisak. Jasno, isprobaćemo ga i u utakmicama s našim omladincima, kao i u nedelju u Jakovu – kaže Zagorčić.
Gvatemalac Oskar Isaula redovno trenira s igračima Vojvodine koji nisu otišli u Beč, a s kojima radi pomoćni trener Zlatomir Zagorčić.
– Zasad je teško reći nešto određenije o Oskaru, pošto je malo vremena proveo s nama, a ima i silnih probema zbog neznanja jezika. Što se mene tiče, do ovog trenutka nije ostavio neki poseban utisak. Jasno, isprobaćemo ga i u utakmicama s našim omladincima, kao i u nedelju u Jakovu – kaže Zagorčić.
А Сепуја нема где да игра
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Buki, srećno u Nimu.Sve najbolje
Čeka će Vojvodina još dugo vremena da dobije takve igrače kao što Kačar, Despotović, Buač, sa tako poštenim odnosom prema Klubu, poslu i navijačima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ljudi stize li konacno sutra taj Kamerunac Nguamele ili mu se avion srusio negde u Sahari pa sad traga za izvorima vode i izbegava beduine trgovce robljem?
Uvek sa tobom wrote:Pa sta ce nam ti debeli..DOKLE VISE....HOCEMO SEPUJU
Срдачан поздрав за нашу управу! ВРАТИТЕ НАМ СЕПУЈУ!
Pridružujem se zahtevu
Ako već svako može da ima nekog svog igrača u našoj Vojvodini, valjda može i publika imati svog KAPITENA Željka Brkića i jednog svog napadača.
HOĆEMO SEPUJU , A HOĆE I ON KOD NAS
Ovoj našoj ekipi je neophodan jedan napadač razbijač.
Što pre to shvatimo, i eliminišemo sujete, to bolje za rezultate Vojvodine.
Tokom prvenstva moramo imati spremnu alternativu. I moramo biti sposobni da začas promenimo ritam i način igre, tj da kad ne ide Plan A, ekspresno pređemo na Plan B (zasad, mi nemamo učinkovitog izbora ).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stojan Vranjes, odlicni igrac sredine terena Borca (BL) koji je ranije bio najavljen kao potencijalno pojacanje bio je strelac u pobedi svog kluba nad Laktasima od 2:0...
Ilija Spasojevic koji zbog povrede, i pored toga sto je odlicno igrao u probnom periodu, nije potpisao za Armeniju iz Bilefelda moze da pronadje novi klub. (valjda Dinamo zeli da mu izadje u susret i da mu se oduzi zbog dobrih partija)
Da li ima informacija o dolasku Ngumalea, Panta je rekao da je trebalo juce da se prikljuci ekipi?
Čini se da je među novosadskim crveno-belima sve manje nejasnoća oko toga kakva će biti sudbina, u ovoj sezoni, Brazilca Marsela Pleća, koji je nedavno stigao u Novi Sad, ali je njegova kilaža bacila senku na to što je značajan deo karijere proveo u Bundesligi.
– Pleć se pokazao kao pravi profesionalac, ritam njegovih treninga je takav da mu se samo može pozavideti, a ono što je takođe veoma važno jeste da je skinuo nekoliko kilograma. Mada konačna odluka još nije pala, rekao bih da možemo računati na njega – govori sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić.
Tehniko dodaje da nije jedino on znatiželjan da spozna sposobnosti Kamerunca Džeksona Nguamelea, koji nikako da se domogne Novog Sada.
– Izgleda da ćemo konačno dočekati ovog momka, kome je tek dvadeset a igra na mestu stopera. Trebalo bi da dođe u utorak. Imao je mnogo problema u vezi s papirima, zbog kojih je nekoliko puta putovao na relaciji Kamerun–Nigerija–Kamerun. Valjda su sad sve komplikacije rešene i, ne krijem, jako me zanima kakve kvalitete poseduje taj dečko za kog su nam stigle preporuke pune komplimenata.
Popović
Donedavni kapiten Aleksandar Popović, kome ugovor s Vojvodinom ističe krajem godine, još nije našao angažman, ali je na najboljem putu da se uskoro skrasi u nekom stranom klubu. Kako se priča, Popović bi za koji dan trebalo da završi pregovore i tada će se saznati na koju će stranu otputovati.
Posebna priča se, naravno, vezuje za činjenicu da je u FC "Vujadin Boškov" od početka prošle sedmice trenirao i naturalizovani Gvatemalac Oskar Isaula. Međutim, kako su do juče stvari stajale, Novosađani neće dobiti osveženje u špicu napada:
– S ovim fudbalerom je proteklih dana radio jedan od naših trenera, Zlatomir Zagorčić, čiji je sud da se ne radi o igraču takvog kapaciteta koji bi mogao da osveži našu ekipu. Takođe, probali smo ga i u duelu s našim mladim timom i, nažalost, nismo videli ono što bi nas zadovoljilo. Isaula je pokazao određene osobine kojima nas je zaintrigirao, ali kada se sve uzme u obzir, ipak nije na nivou na kom su naši momci koji igraju na toj poziciji i, po svoj prilici, zahvalićemo mu se.
Stojka
Čini se da nema harmonije na relaciji Dragoslav Stepanović – Alin Stojka.
– Stalno se na nešto žali, svaku drugi dan je povređen. Hoće da određuje kad će igrati i trenirati. To su stvari za našu medicinsku službu, a meni je posao otežan. Jer, ako stalno izostaje, teško ćemo ga uklopiti u kolektiv i izvući iz njega ono najbolje – kaže Stepanović.
Како ствари стоје ми за сада нисмо довели ни једно озбиљно појачање!!!Не рачунајући двојац из Ивањице.
Није ми јасно који ће нам курац тај конгломерат будала предвођених са Стојком...И све те приче око Батака,Сонга...итд
Изгледа да је пред нама још једна сезона бацања прашине у очи!!!
Волео би искрено да ни мало нисам у праву.Видећемо!!!