1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 0:3

Prvenstvo otvaramo...

trojkom
35
88%
kecom
4
10%
nulom
1
3%

Total votes: 40

dapokalypto

Post by dapokalypto »

Hajduk - Vojvodina 0:3
ogi
Administrator

Post by ogi »

Tri gola. Tri boda. Zbogom zohari!

...LUDUJEMO SVE DO NOVE POBEDE!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Aj pa uzdravlje!

Cestitke za Medojevica, igrao je srcano to kratko sto je odigrao i zasluzio je gol!!!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
:)

Post by :) »

Jos dobili crveni a nismo morali ni travu da im poklonimo
Turija

Post by Turija »

Odličan rezultat za podizanje atmosfere :!:
Hajduk katastrofalan (ne znam kakvi će biti novi prvoligaši, ali Kuljane čeka žestoka borba za opstanak).

Naši:
neki se pokazali, a neki se stravično obrukali.Pre svih kapiten i trener (u vremenu prvih izmena).Da je Brkić tako pogrešio, i primio 3 gola (kakve je šanse promašio kapiten), trljali bi mu nos do kraja karijere.
Da je Hajduk dao 2 gola (kao Austrija ), naš trener bi imao preslikano vođenje ekipe iz Beča.
Kada smo opet pali posle 60 minuta, on čeka 80-i da izvrši prvu izmenu, a mi igramo sa igračem manje od 25 minuta. :oops: (kod nas ko se dočepa Prve postave miran je do penzije, kao za prvi posao u Brozovom Socijalizmu).Pa i Beki je ranije vršio izmene :shock: .Ala se trenerska priča i posao razlikuju.
Treći slab pojedinac je bio Stjepanović i morao je biti zamenjen, kao Mrđa (posle onakvih promašaja) već u poluvremenu, pa nek misli malo o golu i svom mestu u timu.
Pleč i Stojka: dobri, kao što sam i očekivao.
Medojević i Smiljanić uneli preokret i postigli gol iz prve akcije (samo da idalje nipošto ne prate kapitena).Trebao je ući i Miša, da li bi im kao partizani Borcu.
Sreća naša što nam Hajduk nije dao ona dva gola (Lovrić jedan izbacio sa crte, jedna prečka i par promašenih šansi).Mnogo je to da bi se poneli sa trojkom iz Kule, jer ko iskoristi pukotine u našoj defanzivi, veliko je pitanje da li ćemo imati fizičke i mentalne snage da damo gol više :?:
Napredak se vidi (imamo nekoliko daleko boljih igrača nego lane, ali bi morali brže i efikasnije rešavati probleme na terenu).
Stepi, navi sat na 60-i minut, a ne 80-i.Nek zvrji, da se čuje na tribinama :wink: .
Last edited by Turija on Sun Aug 16, 2009 9:12 pm, edited 3 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kej

Post by kej »

Slazem se sa Turijom u svemu osim za Mrdju.I pored tri zicera u prvom poluvremenu,najzasluzniji je za pobedu.Penal nad njim i lopta za Tadica kao na tacni kod drugog gola.Malo ko ce njega moci da cuva u nasoj ligi,brz je kao vetar.Jos kad bi imao realizaciju,dao bi 30 golova u sezoni.
Medojevic je izgleda odlican igrac.Plec je prekaljena zver.
AJMO,IDEMO GAZIMO,NEMA STAJANJA!!!
budababa

Post by budababa »

- 60 minuta sa igracem manje, a opet drzali sredinu terena
- bez Kize i Danija
- tri gola Hajduku na (nekada) tvrdom gostovanju u Kuli (kad zadnji put uterasmo toliko istom protivniku?)

Za pocetak, sasvim dovoljno...

I da, Firma - odlicna!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Svedoci smo rađanja moćne,moćne Vojvodine. Promenio si pristup igri i to je ono što je najvažnije. Kula je znala da bude i jača i slabija nego danas ali je nikada kao do sada nismo ovako razneli.
Pleč i Lovrić-rešili smo par halfova. Pošto nemam para da stavljam oglas u novine,želeo bih javno da se izvinem za grube reči koje sam izneo na račun Pleča. Isluženi igrač Bundes lige će biti najbolji half naše lige. To je najbolji pokazatelj zašto smo tako prošli u Evropi.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Prvo da cestitam drugaru,koji je danas u kladionici cekao parove Totenhem-Liverpol 1
Hajduk-Vojvodina 2

za samo 22000 dinara. :roll:

Sto se same utakmice tice,nekako smireno sam je odgledao.Najvise sam se bojao Mrdje.Videlo se da lako ulazimo u sanse,samo sam se plasio da igrac sa brojem 81 (resio sam napokon i tu misteriju,8 sansi - 1 gol :wink: ) ne zakaze.
Gledajuci sastav ove nase jadne lige,ne bi me cudilo da prvak zavrsi sa 92-93% osvojenih bodova od mogucih.
Rezultatski kolo smo odlicno odradili,jer realno imali smo i najtezi posao.Kula je verovatno,kakva-takva teze gostovanje od Jagodine recimo.Jos smo zbog igranja danas,imali maltene imperativ pobede.
Jos uvek skripi u odbrani!!!Ali,Plec (od danas nije vise Blek-stena,vec Plec-stena :wink: ) obecava,a drago mi je i zbog Lovrica sto je vracen u tim.Bice to dobro.
Meni je veoma zanimljivo to sto se posle iskljucenja Adjurua nista u formaciji nije menjalo,a uopste se nije primetio njegov izostanak.Znaci li to da u sredini trenutno mozda imamo i nekog suvisnog igraca!?
Pocinje da mi se dopada ova Vosa... jer se tacno vidi svacija uloga u timu.I sve ce biti super tako dok nas prvi obrazovaniji trener ne provali.
Moram jos zapaziti da je prava sreca sto je Tadic levak,inace da je na njegovom mestu bio neko kome je desna noga glavna,sigurno ne bi dali drugi gol (zbog loseg terena).
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Prvo da cestitam drugaru,koji je danas u kladionici cekao parove Totenhem-Liverpol 1
Hajduk-Vojvodina 2

za samo 22000 dinara. :roll:
Vojo, ako je komšinica pristala, hvataj ga za Kuma (dok ima novce) :wink:
Last edited by Turija on Sun Aug 16, 2009 10:10 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Sjajna igra i sa igracem manje,nemam ni jednu jedinu zamerku ne znam zasto se zamera treneru i pokedinim igracima kad proslih sezona sa 11 igraca jedva smo i bod donosili...Samo napred Vojvodina!!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

podbara wrote: Pleč i Lovrić-rešili smo par halfova.
Pleč sjajan, po mirnoći rešavanja situacija me podseća na Šaulu. Što se Lovrića tiče, sa njim baš i nisam zadovoljan. Danas sam se setio sopstvenih reči kada sam govorio da bi trebalo zadržati Stošića. Sa njim i Plečom kao štoperima bi smo imali neprobojnu odbranu. Danas je tu opet malo škripalo.

Hajduk-preloš. 'bem ti ekipu koja se ni sa igračem više ne trudi da napadne.

Prijatno sam iznenađen Stojkinim zalaganjem, i igrom naravno. Medojević i Smiljanić :cheers: kako samo kidaju naša deca. Mislim da će Meda izrasti u paklenog igrača. Samo da se nastavi praksa davanja šansi našoj deci.

I da, i te kako ću se složiti sa Turijom oko naših izmena. MORA do njih dolaziti mnogo ranije nego što je do sada bila praksa. Svi sa tribina su videli iz aviona kako je pojedinim igračima ponestalo daha.

Mrđi svaka čast za penal i asistenciju, ali dečko mora davati golove iz onakvih šansi!!!

Danas sam video mnogo stvari koje nas do sada nisu krasile! Nadam se da nastavljamo u istom ritmu i da će u subotu na Karađorđu biti bar 4 000 ljudi koji će pozdraviti novi trijumf naše Voše...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Casual

Post by Casual »

Danas smo videli jos jedan razlog zasto kupiti sezonsku propusnicu! Toliko.
Volem Vošu!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ljudi,jel istina da je Kiza namestio iskljucenje Djuri,da mu ne pobegne mnogo u Igracu sezone!? 8)

Nego,ne podseca li vas malo nasa formacija na Antarinu koju forsira sa orlovima? :wink:
Image
ice

Post by ice »

Sigurno se mogu naci neke zamerke,ali to je klasicno cepidlacenje.
Ovo je bilo neverovatno.Pa imali smo skoro celu utakmicu igraca manje,a toliko smo dominirali i stvorili sansi da je to za svaku pohvalu.
Igraci nisu poklekli,a to sto se iskljucenjem Adjurua u nasoj igri nista nije menjalo ZASLUGA je Stepija.Covek ne samo da stvara prepoznatljivu napadacku igru lepu za oko,vec je od ovih momaka napravio pobednike,digao im moral i veruje u njih.Sto se tice izmena,tu i tamo moze ranije da ih pravi,ali to je mozda jedina zamerka,a sto se tice toga koga je uvodio i izvodio,nemam primedbi.
Plec je bio maestralan,pa golemo je to iskustvo kod njega prisutno,a covek je i pravi profesionalac,a uz to ima odlican pregled igre i stalno komunicira sa saigracima,non stop vice nesto i gestikulira.Cak je bio i asistent,kretao u prodore,ma odusevio me je,eh da je igrao i u Becu. :cry:
Lovric isto veoma solidan.
Adjuru je napravio glupost,i ovakve stvari NE SMEJU da se desavaju,setimo se i Djurovskog protiv Javora.
Vulicevic na veoma visokom nivou sto se od njega vec i ocekuje,izuzetno skolovan fudbaler,prava moderna bekcina.
Pekovic,pa to je neverovatno koliko taj covek trudom nadoknadjuje neke nedostatke kao sto su na primer spori refleksi.Svaka mu cast.
Stojka je bio odlican,sve je spremniji i dosta je trcao i trudio se a sa loptom svasta zna.
Djurovski deli lopte kao na tacni,i njegov trud i sve bolje igre me i najvise raduju.Konacno je pokazao zasto je doveden,ali moze on to jos bolje,pre svega malo vise trcanja ka defanzivi.
Stjepanovic radi lavovski deo posla za ekipu,uvek navuce puno protivnickih igraca na sebe,a trenutno je nas najjaci igrac u momentu kada je sa loptom u punom naletu.Izvanredno osvaja prostor.
Tadic je po meni uz Pleca bio igrac utakmice.Konacno se vraca polako u staru formu ali taj nivo igre mora jos da podigne i da tako nastavi.Inace,jeste da ima slabiji radijus kretanja,ali dribling koji poseduje je neverovatan,a ima i osecaja za gol.
Mrdja puno petlja u napadu.Treba mu deset sansi da bi dao gol i to ne valja.Morace da igra u spicu i Aleksic,mada mi je zao sto ce onda neko iz veznog reda da ispadne.Ali Mrdja se dobro krece i gradi i ima zasluge za prva dva gola.
Smiljanic,Medojevic i Maksimovic opravdali poverenje,oni su uz Mitosevica nasi dzokeri.Medojevic se istakao,a jako me raduje sto je postigao prvenac,a videlo se da je bio presrecan.

Pohvala za mnoge igrace,pogotovo strelce,jer su po postizanju golova ljubili grb na nasem dresu.Jako lepi momenti koji nadam se postaju praksa.
Sta reci za atmosferu na tribinama?Kula je ocigledno nas domaci teren. :D
Ogroman deo stadiona je bio uz Vosu,pa cak i na tribinama gde nije bila Firma.Na kraju svi,pa i navijaci Hajduka su nasu ekipu nagradili aplauzom,to se odavno nije desilo i to sve govori o nasoj igri.Firma odavno nije bilas brojnija,tribina je bila tesna.
Na kraju igraci napravili malu zurku pred navijacima,a Mrdja sa cerkicom bio medju najglasnijima. :lol:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked