Da li neko zna koliko je prodato sezonskih ulaznica do sada ?
Ja sam moju uzeo juce, i ako je suditi po serijskom broju moje karte, onda je u prva tri dana prodat, barem za mene, neocekivano mali broj.
Ja uopšte nisam iznenađen brojkom.Ako se prodaja ne prenese u Grad, svi će se čuditi (i crveniti) konačnoj brojci.stefan wrote:?
Ja sam moju uzeo juce, i ako je suditi po serijskom broju moje karte, onda je u prva tri dana prodat, barem za mene, neocekivano mali broj.
Ne.Nisam.Ja sam zvezdu pazljivo gledao samo dok je Kocara branio za njih.U drugim prilikama,Zvezdu i Partizan retko kad gledam.Samo recimo kad ima meni neki zanimljiv igrac u njima suprotnom taboru (Partizan-Standard recimo).Inace,moram jos dodati da sam potpuno ravnodusan na njihove rezultate niti sam se kad radovao kad pobedjuju,niti se radujem kad gube.Jednostavno,nemam razlog!!!stefan wrote:Vojo, nadam se da si proveo prijatno vece pred malim ekranom, uz naravno drzavnu televiziju ?![]()
ovo mi se svidjaTurija wrote:
.A ceo Marketing ispred šaltera (u crvenim suknjicama i belim bluzicama) da objasni sve detalje publici
hmm danas sam kupio kartu i nisu mi trazili sliku ... dal su sad mene zajebali ili cu morati da doradjujem kartu ?budababa wrote:Pretplatne karte prodavace se od sutra svakog dana (i nedeljom) na salterima na juznoj tribini stadiona od 10h do 17h! Slika je obavezna, članarina od 300 dinara nije.
P.S. Sokantan podatak koji sam saznao pre koji dan, a ima veze sa ovim primedbama koje se vrte po stranicama foruma - prosle godine je prodato samo 7 (da, sedam) pretplatnih karata za istok...
i ja danas kupovao oko lapo 12 i saznao sve ovoVoja wrote:Da nismo kupovali u isto vreme!?kuzma liman wrote: hmm danas sam kupio kartu i nisu mi trazili sliku ... dal su sad mene zajebali ili cu morati da doradjujem kartu ?