Stadion "Karađorđe"
Upravo sam pročitao da gore pomenuti mobilni reflektori koštaju između 350 i 500 hiljada evra, što po meni i nije neka nezamisliva cifra. Jedino što nigde nisam naišao na stav UEFE po tom pitanju. Da li oni mogu da se koriste i u evropskim takmičenjima? Ukoliko bi grad uleteo sa pola cifre (znam da je to skoro neostvarivo), mislim da bi klub mogao razmisliti o takvom rešenju. Pogotovo šta sam mišljenja da ne bi bio prevelik problem prodati ih nakon montiranja fiksnih (jednog dana)...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Red Marquis
- Moderator
Ne vidim sta ce nam taj semafor ako ce da funkcionise na nacin kako je to bilo danas?Pa ni koji je minut utakmice se nije videlo.Tu ulogu bi obavljao sasvim lepo i onaj stari semafor sa severa.
Zatim,prljave stolice na zapadu koje valjda new misle da operu u ovom veku i gomila odvaljenih stolica na severu koje takodje ne misle da zamene u ovom veku.Pa dokle bre vise javasluka?A spikerku tek da ne spominjem
Jao,pa bar kod nas Novosadjana ovakve stvari bi trebalo da funkcionisu kako valja,ali vidi se da u klubu ima dosta ljudi sa seljoberskim manirima.
Zatim,prljave stolice na zapadu koje valjda new misle da operu u ovom veku i gomila odvaljenih stolica na severu koje takodje ne misle da zamene u ovom veku.Pa dokle bre vise javasluka?A spikerku tek da ne spominjem

Jao,pa bar kod nas Novosadjana ovakve stvari bi trebalo da funkcionisu kako valja,ali vidi se da u klubu ima dosta ljudi sa seljoberskim manirima.
Bato majstore vodi nas do titule 

Semafor jeste fantastican, ali napraviti potreban source za njega je problem za sebe. Posto ponesto i znam o celoj prici, verujem da ce biti sve bolje i bolje, kako se ljudi budu uhodavali. Ali, ako neko misli da je napraviti semafor-spektakl sa nekog velikog takmicenja nasa realnost, ja mogu samo da se nasmejem. Za tako nesto ce trebati mnoooogo vise vremena i ljudi.
Umesto kritika, mislim da bi ekipi koja je zaduzena za rad semafora mnogo vise vredele sugestije tipa sta zelite da se vrti za vreme tekme i slicno. Ovaj forum dobija tezinu i kod zaposlenih u klubu, tako da sam potpuno siguran da ce svaka dobra ideja, a koja je realna, biti prihvacena.
Umesto kritika, mislim da bi ekipi koja je zaduzena za rad semafora mnogo vise vredele sugestije tipa sta zelite da se vrti za vreme tekme i slicno. Ovaj forum dobija tezinu i kod zaposlenih u klubu, tako da sam potpuno siguran da ce svaka dobra ideja, a koja je realna, biti prihvacena.
Last edited by Minja on Sun Aug 23, 2009 10:06 am, edited 1 time in total.
- Red Marquis
- Moderator
Pa evo, ja želim da se ne laćam svog mobilnog non stop da vidim koji je minut. Jel to pretenciozan zahtev?Minja wrote:Semafor jeste fantastican, ali napraviti potreban source za njega je problem za sebe. Posto ponesto i znam o celoj prici, verujem da ce biti sve bolji i bolji, kako se ljudi budu uhodavali, ali ako neko misli da je napraviti semafor spektakl sa nekog velikog takmicenja nasa realnost, ja mogu samo da se nasmejem. Za tako nesto ce trebati mnoooogo vise vremena i ljudi.
Ako već ne znaju da naprave nešto na semaforu, mogli bi bar sastave ekipa da ostave na ekranu u toku cele utakmice, i taj sat nameste.Ako je i to problem, bolje da ga ugase.
U principu, semafor je mali.
Širina je još kako tako, ali visina - katastrofa.Slova su sitna i sa Severa se sigurno ne vide.Sa Zapada, još može nekako da se nagađa šta piše u tim redovima.Ustvari, veličina ekrana odgovara samo za neku reklamu u centru grada, i to ne na višespratnici, već kao bilbord.Sve u svemu razočarenje, kao i danas prikazana igra ispod njega.
Opet je nešto samo sklepano, da bi neko mogao da preseče vrpcu.To je jedini cilj i smisao svakog posla, danas, u ovoj zemlji
U principu, semafor je mali.
Širina je još kako tako, ali visina - katastrofa.Slova su sitna i sa Severa se sigurno ne vide.Sa Zapada, još može nekako da se nagađa šta piše u tim redovima.Ustvari, veličina ekrana odgovara samo za neku reklamu u centru grada, i to ne na višespratnici, već kao bilbord.Sve u svemu razočarenje, kao i danas prikazana igra ispod njega.
Opet je nešto samo sklepano, da bi neko mogao da preseče vrpcu.To je jedini cilj i smisao svakog posla, danas, u ovoj zemlji

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Da, stajalo je ime strelca i minut (66).vlada90 wrote:Mislim da je stajalo ime ,kad je Mrdja dao gol, samo nisam sigruan dal je bilo i minuta.... ne vidim najboljeRadoye wrote: 5. strelce + minut kad je pao gol![]()
Pošto semafor nema dovoljnu visinu, za ovakav stadion, morali bi ispisi biti sa daleko krupnijim fontom, pa da se smenjuju kao slajdovi.Malo zamorno za gledaoca, ali i to je bolje nego da se napišu svi podaci odjednom, a da se ništa ne može pročitati.
A da će prihvatiti dobronamernu pomoć (Stexmana) i sugestiju - ne verujem.Ne da im ego.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mnogi u klubu primaju platu za badava.Dajte,pa ja ne znam da li su stolice na zapoadu makar jednom oprane,a na severu su najgoreg kvaliteta i odvale se cim vetar jace duvne,a nikom ne pada na pamet da odvaljene zameni.To me samo potseti na onu situaciju kada smo isli na Marakanu na Austriju pa je neko iz kluba GSP-u javio da je utakmica u subotu?!
Dokle god se ovakvi propusti ne budu sankcionisali,nece izaci na dobro.
Dokle god se ovakvi propusti ne budu sankcionisali,nece izaci na dobro.
Bato majstore vodi nas do titule 

-
Mladi kriticki prijatelju , pre nego sto se odlucis za kritiku / a to vazi za sve / treba prvo znati sve cinjenice .Konkretno , uhvatio si se za stolice i prljavstinu , potpuno se slazem sa tobom , ALI STADION JE DAT NA UPRAVLJANJE SC VOJVODINA /ili SPENS-u /da bi se bolje razumeli . SPENS ubira novac od izdavanja lokala , a duzan je i da se stara o odrzavanju stadiona .
Pitanje za tebe DA LI BI TI CISTIO A DA DRUGI UZIMA LOVU OD LOKALA .
A sto se tice semafora , bice on u redu , bice i sat i slike igraca i animacija i sve sto jedna fudbalska utakmica zahteva , samo malo strpljenja , otprilike do utakmice sa Smederevom .
Pitanje za tebe DA LI BI TI CISTIO A DA DRUGI UZIMA LOVU OD LOKALA .
A sto se tice semafora , bice on u redu , bice i sat i slike igraca i animacija i sve sto jedna fudbalska utakmica zahteva , samo malo strpljenja , otprilike do utakmice sa Smederevom .