p.s.moramo se malo i opustiti,mada sam ubedjen da cemo praviti zazubice ciganima (u 6.kolu,ako se ne varam) sa semaforom
A da li klub ili spens uzima pare od karata ?SIVA EMINENCIJA wrote:Mladi kriticki prijatelju , pre nego sto se odlucis za kritiku / a to vazi za sve / treba prvo znati sve cinjenice .Konkretno , uhvatio si se za stolice i prljavstinu , potpuno se slazem sa tobom , ALI STADION JE DAT NA UPRAVLJANJE SC VOJVODINA /ili SPENS-u /da bi se bolje razumeli . SPENS ubira novac od izdavanja lokala , a duzan je i da se stara o odrzavanju stadiona .
Pitanje za tebe DA LI BI TI CISTIO A DA DRUGI UZIMA LOVU OD LOKALA .
A sto se tice semafora , bice on u redu , bice i sat i slike igraca i animacija i sve sto jedna fudbalska utakmica zahteva , samo malo strpljenja , otprilike do utakmice sa Smederevom .
ВИШЕ НИШТА НИЈЕ ИСТО...ice wrote:A spikerku tek da ne spominjem![]()
Stoji sve to,ali ipak su u pitanju navijaci naseg kluba koji dolaze da gledaju taj isti klub i ne treba da nas zanima sta vucibatine iz SPENSA rade,to jest ne rade.To nije opravdanje.Ajde,ne moraju da menjaju stolice na severu(mada ipak na istoku to redovno urade pa se postavlja pitanje da li se vise brine o nasim ili gostujucim navijacima),ali mislim da nije skoro nikakav trosak oprati stolice na zapadu.SIVA EMINENCIJA wrote:Mladi kriticki prijatelju , pre nego sto se odlucis za kritiku / a to vazi za sve / treba prvo znati sve cinjenice .Konkretno , uhvatio si se za stolice i prljavstinu , potpuno se slazem sa tobom , ALI STADION JE DAT NA UPRAVLJANJE SC VOJVODINA /ili SPENS-u /da bi se bolje razumeli . SPENS ubira novac od izdavanja lokala , a duzan je i da se stara o odrzavanju stadiona .
Pitanje za tebe DA LI BI TI CISTIO A DA DRUGI UZIMA LOVU OD LOKALA .
A sto se tice semafora , bice on u redu , bice i sat i slike igraca i animacija i sve sto jedna fudbalska utakmica zahteva , samo malo strpljenja , otprilike do utakmice sa Smederevom .
А Бауч?WestSide wrote:Ljudi spikerka kakva god da je, bolja je od onog majstora sto nam je nekada najboljeg strelca zvao Ranko Despotov, a trenera Milovan Rajevic.
a ko nam je na forumu zaduzen za dzentlmenske manire!?podbara wrote:А Бауч?WestSide wrote:Ljudi spikerka kakva god da je, bolja je od onog majstora sto nam je nekada najboljeg strelca zvao Ranko Despotov, a trenera Milovan Rajevic.Успут да додам да је дотична дама редован посетилац нашег форума. Зато и очекујем да учесника форума поред оправдане критике и покажу и џентлменски манире.
Sad znam od koga da tražim novinechinaman wrote:Ja se secam svoje prve sezone na "Karadjordju" kada nije bilo ni krova, a sto se tice stolica one su bile prljave i u vreme kada je Vosa igrala prvu ligu bivse SFRJ. Sto se tice novina, uvek nosim bar po dva broja posto na zapadu redovno sretnem bar 5-6 drugara za koje znam da su ih zaboravili
Ma to otezanje je meni super, i mnogo mi se dopada (samo zbog toga je ne bih menjao), jer je autentično. Ljudi odmah znaju gde se nalaze (u Novome Sadu, ej).Drugo, daleko je i viđenija, a verovatno je i jedini ženski spiker u Jelen Ligi... i da ne nabrajam dalje pluseve...Krle wrote:MA nije problem u spikerki, mada bi malo manje otezanja bilo umesno?