P.S. Ako slucajno nisam potrefio vreme odigravanja, neka me neko ispravi

E, ne boj se, sada ce da niotkuda "isplivaju" neki stari dugovi ko-zna-kome, brzo ce tih 6-7 milki da se razgrabi...petresevic wrote:Mene jedino sad brine ova prica sa Aleksicem, ostajemo sa jednim spicem. Ako se on povredi bice zajebano. Pod hitno kupiti napadaca. Sad ce biti novaca nemogu se zaliti da nemaju para za pojacanja.
Sto mene da banujes , znas da nemam vremenabudababa wrote:E, ne boj se, sada ce da niotkuda "isplivaju" neki stari dugovi ko-zna-kome, brzo ce tih 6-7 milki da se razgrabi...petresevic wrote:Mene jedino sad brine ova prica sa Aleksicem, ostajemo sa jednim spicem. Ako se on povredi bice zajebano. Pod hitno kupiti napadaca. Sad ce biti novaca nemogu se zaliti da nemaju para za pojacanja.
P.S. Dobro je da si krenuo da pises, ja vec hteo da te banujem![]()
P.S.2. I da, osmica za Stojku...
F.K. Vojvodina wrote:Pozivamo Vas na konferenciju za medije koja će biti održana sutra, 28. avgusta 2009. u 13 časova u medija centru "Vujadin Boškov", povodom prvenstvene utakmice Jelen super lige sa FK Čukarički iz Beograda.
Konferenciji će prisustvovati šef stručnog štaba Dragoslav Stepanović, prvotimci Darko Lovrić i Slobodan Medojević.
U nadi da ćete prihvatiti poziv, primite srdačan pozdrav.
Press služba
Првотимци Дарко Ловрић и Слободан Медојевић, јер то значи да ће Медојевић бити у првој поставиpodbara wrote:F.K. Vojvodina wrote:Pozivamo Vas na konferenciju za medije koja će biti održana sutra, 28. avgusta 2009. u 13 časova u medija centru "Vujadin Boškov", povodom prvenstvene utakmice Jelen super lige sa FK Čukarički iz Beograda.
Konferenciji će prisustvovati šef stručnog štaba Dragoslav Stepanović, prvotimci Darko Lovrić i Slobodan Medojević.
U nadi da ćete prihvatiti poziv, primite srdačan pozdrav.
Press služba
Ja razumem da svakog protivnika treba shvatiti krajnje ozbiljno, profesionalno, treba ga poštovati, a u utakmicu ući motivisano, nadahnuto i sa verom u sopstvene mogućnosti.šumar wrote:Igra protiv Metalca me je jako obeshrabrila i pribojavam se čak i Čukaričkog koji je verovatno najlošiji tim u ligi/pored Kule/.