Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

bejo wrote:Dva sigurno (slobodnjak i penal), za treci nisam siguran ali nije preterano impresionirao. .
Dobro, nemoj biti tako strog.Ipak je on rezerva, koja ne ulazi ni minut u igru :wink: .
A, možda je dao i 3 :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavac

Post by Grbavac »

Sta je tri gola za savremenog centrafora?
Nista.
Sve ispod 5 se ne racuna :wink:

Evo lepo kaze Stepi danas, nama treba jos jedan napadac.
Mrdja na prvoj stativi, taj drugi na zadnjoj :roll:
Turija

Post by Turija »

Dnevnik
Пуна мрежа слављеника
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА
Омладинац (Д) - Војводина 0:7 (0:4)

ДЕРОЊЕ: Игралиште Омладинца, гледалац 400,

судија Чичић (Оџаци), стрелци: Хуцијашвили у 5. 13. и 78. (из пенала), Максимовић у 9. и 41. Бабић у 48. Мудрински у 82. минуту.
ОМЛАДИНАЦ: Драгојевић, Сенићанин, Сегеди, Лучар, Пајић, Никић, Огњеновић, Савин, Стојчић, Бојанић, Сељаков. Играли су јш: Стојаковић, Антић, Маријановић, Милутинов, Ћосић, Ђуришић, Стојковић, Лазић.
ВОЈВОДИНА: Кесић, Лакић, Гвозденовић, Медојевић, Зоговић, Каран, Смиљанић, Гроздановски, Хуцијашвили, Ађуру, Максимовић. Играли су још: Ристић, Ковачевић, Бечалић, Мудрински, Бабић, Ристов, Зељко.

Новосадска Војводина је јуче увеличала 85. рођендан Фудбалског клуба Омладинац из Дероња. Виђена је допадљива фудбалска предства у којој су Новосађани стигли до убедљиве победе. Већ у 10. минута било је јасно ко ће бити газда на терену. Новосађани су постигли два лепа поготка. До краја полувремена голман домаћина Драгојевић је још да пута вадио лопту из мреже.
Новосађани су дошли у комбинованом тиму у Дероње. Први пут за Војводину заиграо је Иван Гвозденовић, који је ранијих година са пуно успеха бранио боје београдске Црвене звезде и иностраних клубова. Јучерашњом партијом Гвозденовић је показао да ће сигурно бити велико појачање Новосађана у новом шампионату.
У другом делу видели смо још три поготка у мрежи домаћег голмана. Остаје жал што домаћи нападачи нису постигли барем један погодак за свој 85. рођендан.
Комплетно кулпско руководство новосадске Војводине са председником Ратком Буторовићем је јуче гостовало у Дероњама. Пре почетка утакмице капитену Омладинца Драгану Бојанићу председник Подручне фудбалске лиге Сомбор Радослав Ратков уручио је победничких пехар МФЛ Сомбор. Ревијална утакмица у Дероњама у потпуности је успела и актери заслужују све честитке за приказану иргу.
С. Јовин
Ko su ova naša deca što su ušla u drugom poluvremenu?Meni su poznati samo Ristić i Mudrinski.
PS
Miša, ipak, 3 komada :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kuzma liman

Post by kuzma liman »

i pored ta 3 komada , cujem da je odigrao ocajno :?
Turija

Post by Turija »

Samo neka on daje 3, pa neka igra očajno (u šta baš ne verujem).Zato ovi što ne daju nijedan gol, igraju odlično :lol:
Podseća me to na one poznate izveštaje sa naših utakmica (koje ne možemo da gledamo), da je tim igrao jako dobro, samo što je sad obrnuto (za pojedinca) u istim okolnostma (tj kad nismo mogli videti meč).
Jedan igrač, koji na utakmici postigne het-trik, ne može biti očajan :hurray:
Grbavac

Post by Grbavac »

Vidim na internetu da su Mario i jos poneki igrac primeceni na zapadu Marakane veceras.

Valjda to spada u pripreme.
Skeniraju buduceg protivnika :roll:
Milan

Post by Milan »

Grbavac wrote:Vidim na internetu da su Mario i jos poneki igrac primeceni na zapadu Marakane veceras.

Ukoliko je ovo istina, klub MORA sankcionisati takvo ponašanje!!! Neka kod kuće na TV-u gleda koliko hoće svoju nikad prežaljenu ljubav, ali da meču prisustvuje kao gledalac-navijač, to nikada!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
max

Post by max »

Turija wrote:Samo neka on daje 3, pa neka igra oèajno (u šta baš ne verujem).Zato ovi što ne daju nijedan gol, igraju odlièno :lol:
Podseæa me to na one poznate izveštaje sa naših utakmica (koje ne možemo da gledamo), da je tim igrao jako dobro, samo što je sad obrnuto (za pojedinca) u istim okolnostma (tj kad nismo mogli videti meè).
Jedan igraè, koji na utakmici postigne het-trik, ne može biti oèajan :hurray:
Ja se slazem sa Turijom,Misa mora da dobije sansu da pokaze koliko vredi a ja verujem u njega.Nije ispravno da igrac koji kad god igra reseta protivnicke mreze a u prvih jedanest dobija sansu samo u kriticnim situacijama i to poslednjih 5-10 minuta.Odlicna sansa za Stepija da mu ukaze sansu je bila protiv Metalca i ja sam iznenadjen da Misa nije ulazio u igru,sad je ponovo protiv Cukarickog prilika da Misa zaigra i nadam se da ce tako i biti.Verujem da ce Hucisvili pokazati da za njega ima mesta u prvoj postavi ili bar da zasluzuje da provodi vise vremena na terenu u takmicarskim utakmicama.Uskoro pocinje kup i tu ce biti prostora za rezerviste da se dokazu a i Mrdji je potreban odmor pa ako Misa ni tada ne bude dobivao sansu onda stvarno ne znam zasto je on uopste na platnom spisku Vose.

Misi se mora dati sansa!
Buca

Post by Buca »

Moje neko zapazanje Misine igre je da se on ne bi snasao kada igramo u gostima i kada imamo vise prostora,dok mislim da bi protiv Metalca on bio glavni sraf u razbijanju bunkera,cak ne da igramo sa 2 spica nego samo sa Misom,ali ipak u gostima kazem Mrdja mora i treba da igra,barem dok ne pocnemo da igramo sa 2 centarfora :wink:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Grbavac wrote:Vidim na internetu da su Mario i jos poneki igrac primeceni na zapadu Marakane veceras.

Potencijalni kapiten?Ma,nemoguce,mora da gresis!Jel bio i Stepi,jer i on je izvalio da konferenciji pred Metalac da je gledao zvezdu,obrazlozivsi to sa-ZNATE ZASTO!?Ko su ostale vedete iz rupe?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Turija

Post by Turija »

To što su neki bivši zvezdini igrači bili na toj utakmici, za mene nije neki problem (možda su momci gledali Slaviju :wink: ).
Od te posete može da bude i koristi za Vošu (uostalom, za koju nedelju igramo protiv njih.Iz tih toga sam i ja gledao taj meč na TV-u).
Ako cigani budu igrali u NS kao u rupi, protiv Dinama i Slavije, imaćemo problema a najviše sa Perovićem i Lekićem.Ako, pak, budu igrali kao u Tbilisiju i Pragu, uz malo više trčanja i realizacije (ala Hucišvili), sigurno upisujemo bodove.
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Kizito počinje sa treninzima od utorka .
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

SIVA EMINENCIJA wrote:Kizito počinje sa treninzima od utorka .
Dosao je vudu vrac i sve rane su zalecene (a ne bi me cudilo da je i potpisan novi ugovor,nekako to ide sa oporavkom).Sivi,ipak je Lazetic licenciran http://www.superliga.rs/index.php?optio ... &Itemid=85
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
budababa

Post by budababa »

van der iV a.k.a Totti wrote:
Dosao je vudu vrac i sve rane su zalecene (a ne bi me cudilo da je i potpisan novi ugovor,nekako to ide sa oporavkom).Sivi,ipak je Lazetic licenciran http://www.superliga.rs/index.php?optio ... &Itemid=85
I tu ostaje pitanje, posto se Stepi danas na konferenciji zalio kako se sajt Zajednice ne azurira redovno, pa ni ne zna ko trenutno nastupa za Cukaricki. Nadam se da je isti slucaj i kod nas, da je neko menjao stranicu sa igracima Vose i pred kraj mu je isteklo radno vreme, covek pokupio stvari, ugasio komp i otisao kuci... :lol: A nama ostavio super-Zareta na spisku.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Turija

Post by Turija »

:hurray:
Sve te rupe u odbrani, ima Kiza da zakrpi :!:
Ali, eto muke Stepiju : šta sad sa Gvozdenim?Na levo krilo?Sumnjam.Tadića u sredinu?Sumnjam.Jedino da Kiza obnovi ,,povredu" :wink: ppp... daleko bilo.
Post Reply