Mozda bi SIVA EMINENCIJA mogao da podeli tu informaciju sa nama u ponedeljak. Osim ako to nije VOJvodiniNA tajna...šumar wrote:Da li neko zna kako ide prodaja godišnjih karata?
Nije mi jasno da neko ne kupi sezonsku a navija za Vošu.
Marketing kluba
Pa mozemo okvirno izracunati,saberemo tri najveca redna broja na pretplatnim kartama od forumasa i cifra mora bar 90% da bude priblizno tacnabudababa wrote:Mozda bi SIVA EMINENCIJA mogao da podeli tu informaciju sa nama u ponedeljak. Osim ako to nije VOJvodiniNA tajna...šumar wrote:Da li neko zna kako ide prodaja godišnjih karata?
Nije mi jasno da neko ne kupi sezonsku a navija za Vošu.

Evo,ja sam 76 Zapad

Ја данас да купим сезонску карту пре текме а госпођица која ради каже да су се продавале до пре пола сата пре него што сам ја дошао и морао сам да платим улазницу 400 дин. Па зашто им је било тешко да продају још једну сезонскуVoja wrote:Pa mozemo okvirno izracunati,saberemo tri najveca redna broja na pretplatnim kartama od forumasa i cifra mora bar 90% da bude priblizno tacnabudababa wrote:Mozda bi SIVA EMINENCIJA mogao da podeli tu informaciju sa nama u ponedeljak. Osim ako to nije VOJvodiniNA tajna...šumar wrote:Da li neko zna kako ide prodaja godišnjih karata?
Nije mi jasno da neko ne kupi sezonsku a navija za Vošu.![]()
Evo,ja sam 76 Zapad

Samo napred Vojvodina!!!
- Red Marquis
- Moderator
67 SeverVoja wrote:Pa mozemo okvirno izracunati,saberemo tri najveca redna broja na pretplatnim kartama od forumasa i cifra mora bar 90% da bude priblizno tacnabudababa wrote:Mozda bi SIVA EMINENCIJA mogao da podeli tu informaciju sa nama u ponedeljak. Osim ako to nije VOJvodiniNA tajna...šumar wrote:Da li neko zna kako ide prodaja godišnjih karata?
Nije mi jasno da neko ne kupi sezonsku a navija za Vošu.![]()
Evo,ja sam 76 Zapad

- dapokalypto
- dapokalypto
Nema potrebe da računamo, jer glupo je ako danas nisu prodavali na šalteru godišnje karte u vreme kad i ulaznice za repku.
Stvarno ne mogu da verujem da neko pola sata pre utakmice prestane da prodaje godišnje.Da mnogi navijači, kao npr Sloba NN, ne mogu da kupe godišnju, umesto ulaznice.Pa to mi više liči na sabotažu, nego na tvrdokornu komunističku birokratiju
Stvarno ne mogu da verujem da neko pola sata pre utakmice prestane da prodaje godišnje.Da mnogi navijači, kao npr Sloba NN, ne mogu da kupe godišnju, umesto ulaznice.Pa to mi više liči na sabotažu, nego na tvrdokornu komunističku birokratiju

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Vojvodina je danas bila samo formalno domacin mladoj reprezentaciji u NS, sve stvari oko reprezentacije vodi agencija FSS "Plavi,plavi"(prodaja karata,redarska sluzba,kompletna marketing organizacija,vodjenje semafora...) i zato nisu mogle da se prodaju pretplatne karte za Vojvodinu jer to nije u njohovoj nadleznosti. Karte su se danas prodavale samo do onog trenutka dok nisu dosli njihovi ljudi na biletarnicu sa kartama za danasnji mec.Turija wrote:Nema potrebe da računamo, jer glupo je ako danas nisu prodavali na šalteru godišnje karte u vreme kad i ulaznice za repku.