U drugih 45 min. su nas procitali i branili svoju levu stranu jer na desnoj nije bilo nikog!!!!
Pokusavam da shvatim taktiku naseg trenera ali..........

Mislim da je Tadic ipak bio iznad tog nekog proseka.Lepo je namestio onu sansu Sulejmaniju,imao jos par prodora i solidnih centarsuteva,a sto mu nije sve prolazilo krivi su saigraci koji nisu nista uradili na terenu,i davali su mu sve lopte i bojali se da preuzmu odgovornost.Ali da ga menja tako i to na poluvremenu i da ubaci Ljajica koji glumata na terenu i to na Karadjordju,zaista nema smisla.budababa wrote:Tadiceva igra danas, po meni, tesko da moze da dobije ista vise od ocene "prosecno". Ipak, za to delom krivim i saigrace, koji ga nisu ispostovali i retko su mu davali lopte. Previse je padao, previse gubio lopte, tek na momente neki dobar potez. Imao je jednu dobru sansu za gol, ali mu je udarac izblokiran kada je golman vec bio u padu. Uglavnom, premalo. Ipak, smatram da nije trebao biti zamenjen, jer ovaj deran sto je usao umesto njega bese jos slabiji, te nam je leva strana u drugom delu utakmice bila "mrtva". Generalno, jako lose izdanje nase reprezentacije, i za to treba (sto rece ice) kriviti iskljucivo selektora. Slovaci disciplinovana ekipa, dosli su po bod, namestilo im se da uzmu sva tri u poslednjim minutima meca. I to je fudbal...
Pre bi rekao da sam to bio ja sa drugarom, objasnili smo par stvari Ademudapokalypto wrote:Zanimljivo je bilo na istoku gde su dvojica momaka verovatno iz stare garde, propisno ispljuvali bg manekene sadasnje i bivse, ako nista drugo bar smo se od srca nasmejali, igru necu ni da komentarisem..
Casual wrote:Pre bi rekao da sam to bio ja sa drugarom, objasnili smo par stvari Ademudapokalypto wrote:Zanimljivo je bilo na istoku gde su dvojica momaka verovatno iz stare garde, propisno ispljuvali bg manekene sadasnje i bivse, ako nista drugo bar smo se od srca nasmejali, igru necu ni da komentarisem..