He,he... kako se samo savijate u pravcu vetra... neverovatno!!!
Cekao se Dani spasilac.Nije uspelo!!!Sad se ceka Misa spasilac
Ajd da malo i ja pametujem i dam svoje (TV) vidjenje.
Prvo,za mene je veliki plus sto sam ostao kuci (a vagao sam danas),jer je gost komentatora ceo mec bio Dejan Govedarica - LEGENDA!!!!
Sto se meca tice,rekao bih veoma netipican za Srpski fudbal i nasu ligu.Smederevci dosli u NS po bodove i svaka im cast za taktiku i otvorenu igru,i sasvim zasluzeno nose bod kuci.Dobro je Deki primetio,trener Paunovic kod 1:1 izvodi napadaca,a uvodi... napadaca.Raritet u zemlji Srbiji!!!Sto se mene tice,gospodine Paunovicu,vi ste sledeci trener koga bih voleo videti na klupi Vojvodine.
Moram da se osvrnem na jos jednog njihovog igraca,kojeg sam pre koju godinu uveliko protezirao na ovom forumu i predlagao ga kao pojacanje.Ivan Guti Jovanovic!!!Da,da... bas taj sto je asistirao za gol Zecevicu.
Sta sad!?Protivnik nije igrao zatvoreno,sta pricati na konferenciji!?Da nije i spikerka ubrzala izgovor one "cetvorke",pa nam to mozda zasmetalo da ne pobedimo!?
Generalno,NIJE LOSE!!! Da nam je neko ponudio 10 bodova iz prva 4 kola i docek blizanaca bez poraza,znam da se niko ne bi bunio.Mozda bi samo bilo bolje da smo nereseno igrali u Kuli,a danas pobedili,ali nebitno.Dobro je i ovako.I kao sto sam vec ranije pisao,tek posle 10-ak kola ce se videti ko smo i sta smo,ali se neke stvari mogu vec naslutiti.Brkic vs Kesic (meni) svejedno je! Vulicevic,mislim da krece silaznom putanjom,da se decko odomacio malo i pod hitno mu treba zapretiti konkurencijom.Plec i Lovric!? Plec bar kod mene ima prodju,igra smireno kao svaki fudbaler Smedereva,vidi se iskustvo.Dok,cini mi se da Lovric ima velikih problema,vecih nego sto je Djuric imao,tako da bih dobro razmislio da uparim Pleca s nekim drugim.Govorim generalno,za sva 4 kola,ne samo za ovaj mec,na kome me inace Lovric kupio potezom kakav se retko vidja na fudbalskim mecevima - covek je na loptu na zemlji poleteo glavom,i to ne slucajno

znaci,da ima herca,ali ima tu mnogo mesta za doradu.Gvozdenovic (Pekovic)!? KIZO,VRATI SE!!!! Adjuru - polozio!!!Stoika,Mario => moje vidjenje je da je Stoika dobrano promasena investicija.Vidim da ste ga svi zavoleli,videli neotkrivenog maga u njemu,medjutim mene apsolutno nijednim potezom nije ubedio da zasluzuje dres prvotimca Vojvodine.Vecito namrogodjen,slab u duelima,(ocito) slabog organizma... i jos jedna za mene neverovatna cinjenica,porazavajuca rekao bih za takvog maga.Covek u svakom mecu ima sut sa 15 metara sam,neometan ka golu protivnika,i svaku suta kao ragbista.Jel to majstor fudbala!?Sto se Maria tice - polozio.Ne znam samo zasto je zamenjen danas!?I sto Deki (Govedarica) rece,steta je sto Mario mora ici toliko unazad po svaku loptu,sto nema nekog zadnjeg veznog iza sebe,koji ce mu je izneti.Tadic,Stjepanovic!? Tu kao da gledam TV naopacke u odnosu na vas

Moj stav,Stjepanovic - polozio.Tadic - u Ajax (sto da ne i novosadski).Mrdja - sta znam,sem brzine,malo sta ima.I sto je najgore,za tu visinu,covek "nema" glavu.Ja bih njega protiv BSKa recimo,na krilo,a Misu (eto vam Misa

) u srce 16m.Mozda je ovo suluda ideja,ali zato ja i nisam trener

Ubedjen sam da bi Mrdja bio ubojitiji na krilu,sa svojim begovima nego sto je na mestu centarfora.
E bog te,pa ja nikad u zivotu nisam ovo radio.Iskomentarisao ceo tim!!!
Ali eto... zasluzili su momci!!!
Smederevcima jos jednom cestitam na lepoj igri,a herr Steppiju da porucim (ukoliko cita ova nasa mudrovanja): Nasa igra je procitana,proslavicemo i Stevanovica i Pizona (sve vrsne trenere) ukoliko odmah ne promenimo nesto.Vojvodina je tim,koji ove sezone nema "plan B",ne moze posegnuti za faktorom iznenadjenja... i to je ono sto me najvise plasi.