4. kolo JSL: Vojvodina-Smederevo

Mare

Post by Mare »

Peković - 3 boda (zbog ogoromnog truda, žara sa kojim igra)
Aleksić - 2 boda (ogromna želja da se potvrdi talenat koji ima)
Đurovski - 1 bod (nije mi jasno zašto je zamenjen)
Alan Ford

Post by Alan Ford »

1. Pekovic
2. Aleksic
3. Kesic
ice

Post by ice »

1.Aleksic-Od kada je usao,pokazao je vise nego ceo tim zajedno,ali dzaba kada njegove prodore niko nije znao da iskoristi
2.Mrdja-Izborio penal,trudio se,ali usamljen i odsecen u napadu,ovako se vise ne moze,mora mu Aleksic biti podrska od pocetka
3.Pekovic-Na kraju nas spasao

Solidni i Tadic i Plec,Kesic bez puno posla,a ostali podbacili,Tumbasevic nula na terenu,Lovric kikser.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Krle

Post by Krle »

3 boda - Mrdja
2 boda - Djurovski
1 bod - Pekovic
Klokotnicka_bitka

Post by Klokotnicka_bitka »

Radoye wrote: Malo sam ometen geografskim faktorom, naime izmedju mog stana i Karadjordja se sada nalazi Atlantski okean i trebalo mi otprilike dva dana putovanja da stignem na utakmicu i isto tol'ko nazad.
E pošto je tako, your sin is totally justified! ;)
NUR NOCH RABREN!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

evo i mene:

1.Kesic 3 boda - svidelo mi se kako je odradio utakmicu,ali i njegov kontinuitet,jer je standardan,nema oscilacija.Kao sto vec rekoh u komentarima tamo,dosta sam miran kad lopta ide ka nasem golu,a znam da je Kesic izmedju stativa.I deluje mi nekako,ni sam ne znam.... covek jednostavno,odradjuje posao.Brani sta bi trebalo da se moze odbraniti,i zaista za sada sam bez prigovora na ucinak Kesica u svim mecevima za Vosu do sada.

2.Djurovski 2 boda - svidja mi se profil igraca koji smo napravili od Maria,ali mi s cini da ga jos uvek malo koristimo,da sve to moze i bolje da se odigrava i da se koriste njegovi potencijali.Mislim,da su mecevi protiv blizanaca sad prava prilika da se Mario oslobodi odgovornosti,da mu se da potpuna sloboda,da se pomeri vise napred,a da Stojku zamenimo nekim vrednijim igracem,i da bi to resenje prestavljalo veliko iznenadjenje i neresivu enigmu za Stevanovica i Pizona

3.Plec 1 bod - istina,Plec mi deluje malo tromo,i plasim ga se u narednim mecevima,ali "onakav" Lovric samo dize cenu (ovaj put ocene) i samom Plecu.Svidja mi se kako rezonuje,svidjaju mi se njegovi precizni pasovi,snaga u duelima i tkzv. fudbalskim remplovanjima,ali mislim da je Plec za sad polozio samo "PSP" srpskog fudbala i da testovi za vise kategorije tek predstoje.

Moram,samo da dodam jos,da koliko god se nas Mitar trudio (skidam kapu za to),jos uvek mnoooogo strahujem kad ocekujem njegovu intervenciju... jer Mitar nema ono osnovno iz vremena modernog fudbala - brzinu,a nije znalac kao Kacar recimo,pa da situacije resava "glavom",tako da ovaj put ostaje bez bodova.
A za Aleksica se videlo (bar na TVu)da je usao napaljen u utakmicu,da se primio i na navijace,ali mislim da se m ona dv-tri driblinga nista vise ne bi urdio,jer je sagoreo u svemu tome.Sreca za njega sto juce nije imao vecu minutazu,jer se dobro videlo da je prve kontakte odigrao na svezinu,a posle dusa u nosu
Image
Passion

Post by Passion »

3 boda-Danijel Aleksic(Mislim da ne treba puno polemisati...jednostavno je decko dakazao za 15min da treba da igra u prvoj postavi...za svaki respekt)
2 boda-Mario Djurovski(Nemam nista specijalno o njemu da kazem, mozda malo i naginjem ka njemu uvek jer mi se nekako svidja i njegova i igra i sve, ali mislim da je odigrao solidno u odnosu na druge.A da je ostao u igri sa Aleksicem mislim da bi se probudio i delio jos bolje lopte, ali otom potom)
1 bod-Slaven Stjepanovic(Ma sta drugi rekli, ja ipak mislim da sasvim solidno igra.Jeste da nekad pretera sa soliranjem, al takodje zna i da uposli dobro!Nemoze se reci da ne trci.Iskreno mislim da je odmah posle Vulicevica on najvise pretrcao)

Tolko od mene za sada...pozdrav!
Nadam se da cemo nakon sledeceg meca protiv Partizana tesko odlucivati kome da damo bodove ali ne zato sto su lose igrali nego zato sto se nije znalo ko je bolji na terenu! :wink: :D
stefan

Post by stefan »

3 boda - Aleksic ( za 15 minuta, koliko je proveo na terenu, pokazao zasto ga "hoce" Mancester Siti )
2 boda - Mrdja ( penal, nekoliko puta se vracao na polovinu terena po loptu, "navlacio" je i po dva-tri protivnicka igraca na sebe ( Stjepanovic i Tadic to nisu bas najbolje iskoristili))
1 bod - Djurovski ( vracao se nekoliko puta u odbranu, par dobrih pasova, dve stikle ( atraktivne ali nazalost ne puno uspesne))
Jedem luka i slanine ...
šumar

Post by šumar »

3 boda DANIJEL ALEKSIĆ, e moj Stepi......, beži ti po krilu ?
2 boda Mrđa
1 bod Stjepanović
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

U ovom kolu je glasalo 35 forumasa, a glasovi su podeljeni ovako:

Aleksic 56 (3 boda)
Pekovic 38 (2 boda)
Mrdja 25 (1 bod)
Stjepanovic 23
Vulicevic 21
Kesic 16