Marketing kluba
-
Lep gest ...
Sudija danasnje utakmice protiv smederevaca dobio buket cveca. Za pohvalu, lep gest Kluba koji su osnovali " ... gospoda iz grada ... "
Kad smo kod semafora, zar je moguće da ne može da se obezbedi njegovo normalno funkcionisanje? Bar da pokazuje rezultat i vreme. Pa zar je to toliko teško napraviti? A da ne pričam šta bi sve moglo da se uradi sa tim semaforom.
Na utakmici protiv Smedereva, vreme stoji u formatu MM:SS s tim da su sekunde uvek nula, a minuti se menjaju na svaka dva minuta, s tim da ponekad idu i u nazad.
Šta nam vredi takav semafor kad nije funkcionalan?
Na utakmici protiv Smedereva, vreme stoji u formatu MM:SS s tim da su sekunde uvek nula, a minuti se menjaju na svaka dva minuta, s tim da ponekad idu i u nazad.

Daleko od toga da nije funkcionalan, vec ljude koji rade na njemu treba ozbiljnije obuciti, a ne da sami "provaljuju" sta i kako. Ono sto meni nije jasno je cinjenica da se to ucenje na licu mesta obavlja u vreme odigravanja utakmice, pa tako mozemo videti ikonice na desktopu u sred meca. Da li je toliko tesko otici na stadion u neki utorak, sredu i za par sati "pohvatati" par osnovnih caka, kako se ne bi od toga pravila tema za sprdnju. Dobro da nisu na ekran poispadale necije slike sa mora ili kakav video zapis sa oznakom 18+ u coskuKDA wrote:Kad smo kod semafora, zar je moguće da ne može da se obezbedi njegovo normalno funkcionisanje? Bar da pokazuje rezultat i vreme. Pa zar je to toliko teško napraviti? A da ne pričam šta bi sve moglo da se uradi sa tim semaforom.
Na utakmici protiv Smedereva, vreme stoji u formatu MM:SS s tim da su sekunde uvek nula, a minuti se menjaju na svaka dva minuta, s tim da ponekad idu i u nazad.![]()

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Sto se tice tog semafora, treba razumeti da smo mi prakticno direktno iz 19. veka (onaj semafor na severu "na rucno") sa ovim novim semaforom uskocili u 21. vek. Trebace malo vremena da se sami sa sobom sustignemo, kao uvek u situacijama kad se napravi tolika promena za tako kratko vreme.
Mene mnogo vise zuljaju neke druge stvari nego semafor, kao na primer nesredjeno imovinsko stanje oko stadiona koje nas sprecava da ga dovedemo skroz u red tako da odgovara najvisim standardima UEFA i da se na njemu mogu igrati medjunarodne utakmice u VECERNJEM TERMINU a ne da od sramote moramo opet da idemo kod onih u Beograd kao podstanari...
Ako se to resi lako cemo za semafor.
Mene mnogo vise zuljaju neke druge stvari nego semafor, kao na primer nesredjeno imovinsko stanje oko stadiona koje nas sprecava da ga dovedemo skroz u red tako da odgovara najvisim standardima UEFA i da se na njemu mogu igrati medjunarodne utakmice u VECERNJEM TERMINU a ne da od sramote moramo opet da idemo kod onih u Beograd kao podstanari...
Ako se to resi lako cemo za semafor.

Mislim da ovo upravljanje semaform postaje velika bruka, i da je Buda potpuno u pravu.
Samo što kod nas niko neće da ,,zasuče rukave" i lati se posla. Ili (pre)da onome ko to zna da radi.Ko se čega dočepa ne pušta (dok mu se ne otme)
.
Samo što kod nas niko neće da ,,zasuče rukave" i lati se posla. Ili (pre)da onome ko to zna da radi.Ko se čega dočepa ne pušta (dok mu se ne otme)

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Мени ту ништа није јасно, па тај семафор није ништа друго него "мало" већи монитор за рачунар...
Да неко не зна да користи рачунар то некако и могу да разумем, али да не могу да нађу човека који зна да користи рачунар не могу никако да разумем!
А против Смедерева ми је изгледало да је семафор покиснуо претходне ноћи и да ми је требало мало да се просуши. Пошто је код нас све могуће, не би ме зачудило да нам је уваљен неки фалш од семафора коме спојеви баш и не дихтују најбоље па улази вода кроз њих приликом кише. Чекамо снег и лед да видимо како ће реаговати...
Да неко не зна да користи рачунар то некако и могу да разумем, али да не могу да нађу човека који зна да користи рачунар не могу никако да разумем!
А против Смедерева ми је изгледало да је семафор покиснуо претходне ноћи и да ми је требало мало да се просуши. Пошто је код нас све могуће, не би ме зачудило да нам је уваљен неки фалш од семафора коме спојеви баш и не дихтују најбоље па улази вода кроз њих приликом кише. Чекамо снег и лед да видимо како ће реаговати...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Takav nam je bio i predhodni.Čim pokisne, počne da žmicka, dok se skroz ne ugasi.Stadion nam postaje poprište tragikomedije (da ne kažem cirkusa).DUB wrote:А против Смедерева ми је изгледало да је семафор покиснуо претходне ноћи и да ми је требало мало да се просуши. Пошто је код нас све могуће, не би ме зачудило да нам је уваљен неки фалш од семафора коме спојеви баш и не дихтују најбоље па улази вода кроз њих приликом кише. Чекамо снег и лед да видимо како ће реаговати...
Pa ovako nepouzdano nisu radili ni prototipovi, a ne tehnoligije koje su već davno zaboravile šta su to ,,dečije bolesti"

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Sećam se tog vremena kada je svako sa zastavom Vojvodine mogao za dž da uđe....
Nažalost mislim da nije realno da se tako nešto obnovi, jer klub bi ipak trebao jednog dana da živi od ulaznica.Tada je Vojvodina bila klub koji nije imao problema sa lovom, da ne pričamo kako je tada to funkcionisalo.
Možda samo neka mala tribina/recimo jug ili mali istok/ za decu u Vošinim dresovima.
Nažalost mislim da nije realno da se tako nešto obnovi, jer klub bi ipak trebao jednog dana da živi od ulaznica.Tada je Vojvodina bila klub koji nije imao problema sa lovom, da ne pričamo kako je tada to funkcionisalo.
Možda samo neka mala tribina/recimo jug ili mali istok/ za decu u Vošinim dresovima.