5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0
Prvo poluvreme dobro (prema radio prenosu).Naši otvorili meč kako treba igrati u derbijima, imali 2 odlične šanse (Mrđa šutirao pored gola, a Tadić pao u 16m, pokušavajući da iscenira penal i dobio žuti karton).
Posle 20 minuta dobre igre Vojvodine, partizani preuzeli inicijativu i Aleksandar Kesić se istakao odličnim intervencijama (najbolji pojedinac ovog poluvremena)
, kao i Vulićević brzim ubavivanjem u napad i odbranbenim zadacima.
Gvozdenović zamenjen (verovatno zbog povrede), a ušao Lovrić, dok je Peković prešao uz levu aut liniju.Medojević i Tumbasević igraju dva zadnja vezna, a Tadić i Stjepanović bočne.
Počeli smo po mome ukusu, pritiskali zadnju liniju partizana, ali se plašim da nećemo izdržati tempo, jer mislim da nismo fizički dovoljno spremni, i da se to nije moglo popraviti za ovih nedelju dana, od utakmice sa Smederevom.
Koliko ćemo uspeti na motiv, uz pomoć Medojevića i Tumbasovića, videćemo u narednih 45 minuta, kao i to da li će ući Aleksić i Hucišvili?
Bodom iz bgd bih bio zadovoljan.
PS
ovaj reporter Radio Novog Sada užasan grobar, bruka. Dok je iz Radio Beograda sasvim OK (možda je zvezdaš
)
,,Naš" em šušlja, em je mator, em navija protiv Voše.
Sportsku redakciju u Radio Vojvodine bi trebalo brzo pročistiti i dovesti mlade i sposobne ljude, inače, Radio NS ima već duže vreme OK program i programsku šemu, ali užasne sportske reportere

EDIT
Ušao boban

Posle 20 minuta dobre igre Vojvodine, partizani preuzeli inicijativu i Aleksandar Kesić se istakao odličnim intervencijama (najbolji pojedinac ovog poluvremena)

Gvozdenović zamenjen (verovatno zbog povrede), a ušao Lovrić, dok je Peković prešao uz levu aut liniju.Medojević i Tumbasević igraju dva zadnja vezna, a Tadić i Stjepanović bočne.
Počeli smo po mome ukusu, pritiskali zadnju liniju partizana, ali se plašim da nećemo izdržati tempo, jer mislim da nismo fizički dovoljno spremni, i da se to nije moglo popraviti za ovih nedelju dana, od utakmice sa Smederevom.
Koliko ćemo uspeti na motiv, uz pomoć Medojevića i Tumbasovića, videćemo u narednih 45 minuta, kao i to da li će ući Aleksić i Hucišvili?
Bodom iz bgd bih bio zadovoljan.
PS
ovaj reporter Radio Novog Sada užasan grobar, bruka. Dok je iz Radio Beograda sasvim OK (možda je zvezdaš

,,Naš" em šušlja, em je mator, em navija protiv Voše.
Sportsku redakciju u Radio Vojvodine bi trebalo brzo pročistiti i dovesti mlade i sposobne ljude, inače, Radio NS ima već duže vreme OK program i programsku šemu, ali užasne sportske reportere

EDIT
Ušao boban

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Kad sam ja prosle subote rekao da ce biti uspeh osvojiti makar i 1 bod u naredne 2 tekme,malo ko me je shvatio za ozbiljno.E sad vam je valjda jasno da mi igru nemamo i da je trener sarlatan.Kad nama igraju otpaci blizanaca,pa i nismo za bolje.Mrdja nam je kapiten,nezamenvilji Stjepanovic je tu,eto sad i Gvozden.Prva izmena nam je Maksimovic-kalibar radnicko-sportskih igara.Tumba uprska tekmu,ali opet igra.Ma nema veze,to su samo 3 boda,lepo rece "trener" da nam je cilj 26 na polusezoni(toliko cemo kanda i osvojiti).Aleksic nece biti nikad spreman,Smiljanic je spreman samo za 10 minuta,Misa ni za toliko.Bitno je da cemo dobiti i Grubjesica,to je pojacanje za duplu krunu.Odlazi Stepi,nisi uradio nista za 2 meseca!Puno sam ocekivao,a isti si kao i svi ostali prodavci magle koji su bili na klupi pre tebe(a cini mi se da ce tako biti i posle).
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Izgubili smo mi mnogo vise od tri boda u ovoj utakmici ! Taman kada su poceli da nas se plase, da se makar malo vise pise o nekoj novoj Vojvodini i njenoj, navodno, prepoznatljivoj ofanzivnoj igri, mi smo dozvolili ranjenom partizanu da ucini sve te nase price - smesnim. Nema tu nikakve organizovane igre, sve se svodi na nasumicno gadjanje Mrdje, pa ako prodje, prodje. Mozemo mi sada da kritikujemo i Stepanovica i igrace, ali zna se da riba smrdi od glave. Sve funkcionise isto kao i prosle sezone, samo su igraci koji se sada forsiraju malo bolji od onih sto su se forsirali prosle sezone. No, i pored svega, ja sam i dalje optimista sto se tice nastavka sezone, ali neke stvari se moraju menjati pod hitno ! Vec protiv Dinama ostaviti neke igrace na klupi, da razmisle malo o svom ucinku u crveno-belom dresu, i da i mi jednom zaigramo sa dva napadaca ! Cini mi se da su ipak Djura i Kiza "dusa" ove ekipe, i siguran sam da ce, sa njima dvojicom i Danijem u prvih 11, nasa igra dobiti jednu novu dimenziju !
Jedem luka i slanine ...
Са обзиром на игру, примили смо само један гол. Не знам зашто људи овде код победа величају све живе, а после неуспеха сви су криви вичи се Степи одлази и слично. Чему то
Ајде више пустите човека да ради свој посао
Да се осврнем на текму. Изгледа да нашем малеру са повредама нема краја. По свему судећи се и Тадић повредио. Против Динама неби требало форсирати играче из првог тима да играју већ момке из резервне варијанте. Ту мислим и на Алексића, који ће највероватније бити стартер против њих. Медојевић је данас играо свих 90 мин и то сасвим коректно
Ја сам и даље оптимиста и гарантујем победу против другог близанца упркос чињеници да ћемо опет бити десетковани.

Да се осврнем на текму. Изгледа да нашем малеру са повредама нема краја. По свему судећи се и Тадић повредио. Против Динама неби требало форсирати играче из првог тима да играју већ момке из резервне варијанте. Ту мислим и на Алексића, који ће највероватније бити стартер против њих. Медојевић је данас играо свих 90 мин и то сасвим коректно

Samo napred Vojvodina!!!
Ja mislim suprotno, tj da bi sad baš morali forsirati, jer stalno forsiramo iste, pa što sad ne bi i protiv Vranja?SlobaNN wrote:Против Динама неби требало форсирати играче из првог тима да играју већ момке из резервне варијанте. Ту мислим и на Алексића, који ће највероватније бити стартер против њих. .
Šta bi sad značilo uvođenje ,,rezervista" ?Totalno ,,ubijanje u pojam" tih momaka .Vi ćete protiv Vranja ( to vam je nivo), a za zvezdu ćemo odmarati zvezde.
A mi navijači sad treba da očekujemo da ih napune ,,napaljeni" Aleksić, Miša, Smiljanić, Kizito...e pa, drugovi, to u praksi teško da će ići tako

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Možemo mi njega pustiti da radi do 2012, ali sa njim (sada je to i definitivno jasno) nećemo daleko dogurati...SlobaNN wrote: а после неуспеха сви су криви вичи се Степи одлази и слично. Чему тоАјде више пустите човека да ради свој посао
![]()
Sada sam se vratio iz bg-a. Ostaviću neko opširnije pisanje za sutra. Samo ću reći da je trener JEDINI krivac za ovakav ishod na ovoj utakmici. Sada će se on braniti izjavama kako nam nisu igrali Đura, Stojka, Brka..., kako se eto Gvozdenović na samom startu povredio i poremetio koncepciju igre (glavno da Kiza nije bio u kombinaciji za ovu tekmu

Maksimoviću marš u Švicu!!! Tumbaseviću marš u CG!!!
Eh da, ima još jedan krivac za ovaj rezultat, i to veći od Stepija. Da nam nije bilo Kesića izgubili bi bar sa 4:0. Bravo za njega!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!