mislim da je na diplomatski nacin objasnio problem sa Aleksicem, i delimicno se slazem da je mozda to i najveci Danijev problem, psihicki je odsutan iz Vojvodine!
Човек је све рекао још пре почетка првенства...van der iV a.k.a Totti wrote:Citam na B92 da Stepi kaze da na polusezoni treba da osvojimo izmedju 23 i 26 bodova.Pa zar on ne zna da se liga proslirila?Mislim,ako osvojimo 25 bodova od 45 mogucih,tesko da cemo i izaci u Evropu sledece godine.
Veruj mi najsmesnija njegova izjava je na SOS kanalu kada je rekao on da vodi reprezentaciju Koroman bi mu igrao pre ovih sadasnjih.šumar wrote:Ajde prvo da rasčistimo neke stvari, Stepanović nije nikakav trofejni trener, njega su iz većine klubova koje je trenirao terali zbog očajnih rezultata a i nikada ništa kao trener nije osvojio.
Jedino, bio je odličan fudbaler ali to za našu priču nije bitno.
Najsmešnija njegova izjava je ona od pre par dana da još nije upoznao dobro ekipu.Pa kad će već jednom upoznati ekipu, kakav je to stručnjak kada nije ni za tri meseca uspeo da upozna igrače sa kojima je svaki dan.
Mislim da je on trener kakvog samo poželeti mogu naši protivnici, da gubi kompas te da mu je jedini cilj da što duže prima finu kintu jer mu je ovo sasvim sigurno zadnji trenerski posao/više nikog neće uspeti da zajebe/.
Ono što je dobro je što sam ubeđen da će brzo dobiti nogu i da će konačno pružiti šansu nekom mlađem normalnom treneru/Kurčubić,Vermezović,Ćurčić,Božović,Janković.../.
Nije možda sportski, ali je sigurno praktično i ekonomično (za Javor).Osvojiti Kup ne mogu (možda do finala može stići jedanput u 20 godina, kao Sevojno, ali šta bi im to značilo?).Nemaju bogat igrački i novčani fond, pa zašto da se iscrpljuju i rizikuju mesto stabilnog prvoligaša. Ja mislim da se ponašaju veoma pragmatično.Videćemo, već, kako prvenstvo bude teklo..buraz wrote:Zeljafcv wrote:Мислим да ми је добро што нам је Степи тренер и да треба да остане ту до краја мандата, па молим вас погледајте оног Ћурчића из Јавора који је овде хваљен, па данас их је Пролетер са Слане баре разбио 3:1.
Hheheh pribelezili.. em nije Brazlilac` em zna gde je NS pa moze i da stigne.. takve mi ne trazimoTurija wrote: Pa, i Vranje je danas sa takvim rezonom doputovalo u Novi Sad, mada su oni ekipa u rasulu (golman i odbrana katastrofa).Imaju jednog veoma interesantnog veznog i za nas.Ne znam samo, da li su ga naši pribeležili?