Djurovski
Kiza
aleksic
1/16 finala Kupa: Vojvodina-Dinamo (VR)
Ne znam kome bih dao 3 boda, jer za 2 imam 3 kandidata
.
Đurovskom bih dao 2, ali momak igra samo na (za) Mrđu i sebe.Lepo se njih dvojica zabavljaju na terenu, pa ih lopta povluče i da trče više od Tadića, Stjepanovića i Maksimovića....ali, kad trče, trče samo napred, ili samo nazad, napred - pa nazad nikad.Privid nekog boljeg trčanja od cele ekipe postoji, samo zato što svi naši ostali igrači, osim Vulićevića, STOJE.
Dakle, u nedostatku prave trojke jedna na tankim nogama Đurovskom.
Đurovski 3 boda za primetnost na terenu
Vulićević 2 boda za neprekidnu borbenost i uvežban centaršut kojeg nema nijedan igrač u našem timu.
Kesić 1 bod za neverovatnu sigurnost, hladnokrvnost i koncentraciju sa tom minutažom u Voši i svojim godinama starosti

Đurovskom bih dao 2, ali momak igra samo na (za) Mrđu i sebe.Lepo se njih dvojica zabavljaju na terenu, pa ih lopta povluče i da trče više od Tadića, Stjepanovića i Maksimovića....ali, kad trče, trče samo napred, ili samo nazad, napred - pa nazad nikad.Privid nekog boljeg trčanja od cele ekipe postoji, samo zato što svi naši ostali igrači, osim Vulićevića, STOJE.
Dakle, u nedostatku prave trojke jedna na tankim nogama Đurovskom.
Đurovski 3 boda za primetnost na terenu
Vulićević 2 boda za neprekidnu borbenost i uvežban centaršut kojeg nema nijedan igrač u našem timu.
Kesić 1 bod za neverovatnu sigurnost, hladnokrvnost i koncentraciju sa tom minutažom u Voši i svojim godinama starosti
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Samo da znate -
- planirao sam da obracunam rezultate za ovo kolo u petak popodne ali mi je nesto iskrslo pa cu morati da otputujem. Da bi stigao da postavim temu za sledecu utakmicu moracu da zatvorim glasanje ranije, u cetvrtak kasno uvece po mom vremenu (petak ranom zorom kod vas).
Tako da molim one koji planiraju da glasaju da to ucine jos danas i sutra.
Hvala na razumevanju!
- planirao sam da obracunam rezultate za ovo kolo u petak popodne ali mi je nesto iskrslo pa cu morati da otputujem. Da bi stigao da postavim temu za sledecu utakmicu moracu da zatvorim glasanje ranije, u cetvrtak kasno uvece po mom vremenu (petak ranom zorom kod vas).
Tako da molim one koji planiraju da glasaju da to ucine jos danas i sutra.
Hvala na razumevanju!
Glasalo je 22 forumasa (prosek je 26), glasove je dobilo 9 igraca a rasporedjeni su ovako:
Djurovski 44 (3 boda)
Aleksic 25 (2 boda)
Vulicevic 20 (1 bod)
Tumbasevic 15
Medojevic 10
Mrdja 7
Kizito 6
Kesic 4
Karan 1
Tabela nakon ove utakmice izgleda ovako:
1. Dušan Tadić 7
= Mario Đurovski 7