6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1
Da naglasim Delija sam(sto se vidi i iz imena).Evo mog vidjenja sto se tice igre na terenu..prvo poluvreme je narocito prvih 20 minuta je pripalo Vojvodini,tu je bilo par prilika koje je teze promasiti nego pogoditi..Imala je i Zvezda svoje sanse ali nisu bile toliko izgledne..Drugo poluvreme,druga prica kako se blizio kraj fudbaleri Vojvodine kao da nisu hteli/mogli nesto da ucine..Po sansama u drugom poluvremenu otprilike izjednaceni uz jednu sto postotnu Zvezdinu priliku..na kraju 0 - 1 ja mislim zasluzeno..momci su se borili za grb na grudima,bez Lazovica i Lekica sigurno nije bilo lako igrati protiv ekipe kakvu ima Vojvodina.Kao sto je neko i rekao jedino ko u Zvezdi nesto zna to je svakako Ninkov i eventualno golman Stamenkovic ali videcemo jos..Kod vas Kizito je odigrao fenomenalno odusevio me je kao i uvek kad dodjem u NS da gledam ovaj derbi!Medojevica sigurno ne treba kriviti mada ga niko i ne krivi koliko vidim sto je ok!Za nastavak prvenstva Zvezda obecava i to ne imenima nego zalaganjem tih igraca koji imaju i veliku podrsku navijaca gde god da odu..Voleo bih da Vojvodina nesto ucini da se umesa u borbu za titulu ali sve mi se cini da od toga nema nista..Po meni prvi favorit za titulu se svakako Partizan!E sad sto se tice desavanja sa tribina...................
EDIT: Limanfkv
Da li ti stvarno mislis da nekog interesuje tvoje misljenje? Znamo sve, Vojvodina je mala, petokraka je velika itd.."Beograd b`ate, Delije razumes",sve mi to znamo.. Aj` sad na spavanje b`ate, treba sutra raditi.Treba skupiti kes.razumes? Treba b`ate jebiga da odes na domacu utakmicu ,a to je razumes preko 100 km bate..al` to je marakana rodjace. to je petokraka bate Srbija razumes, a ne ko bate...
ИШ!
EDIT: Limanfkv
Da li ti stvarno mislis da nekog interesuje tvoje misljenje? Znamo sve, Vojvodina je mala, petokraka je velika itd.."Beograd b`ate, Delije razumes",sve mi to znamo.. Aj` sad na spavanje b`ate, treba sutra raditi.Treba skupiti kes.razumes? Treba b`ate jebiga da odes na domacu utakmicu ,a to je razumes preko 100 km bate..al` to je marakana rodjace. to je petokraka bate Srbija razumes, a ne ko bate...
ИШ!
Prvi deo posta je ok,ali pretpostavljam da je u nastavku bilo brljavljenja.Ti ljudi nikako da pokusaju da shvate kako izgleda pogled na situaciju iz nase perspektive i sa cime smo mi sve primorani da se suocavamo,a ne dobijamo nista na gotovo kao neki.Sve smo sami napravili.
Bato majstore vodi nas do titule 

- KoKanidja
Kako se ja nerviram kad citam izjave ovog trenera. Ovo sad vec prelazi u granicu bezobrazluka praveci nas budalama i pitam se odakle mu obraza da tako nesto izjavljuje, i da li je on filozof, prorok ili budala, a izgleda je 3 u 1, i opusteno je sa svojih 61 godinom zasluzio shamarcinu.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Ron Džeremi u novoj epizodi:
Mental institution
p.s. I meni se čini iz intervjua u Dnevniku da je Bata malo zašao na naš forum...
Da li ima nameru da prestane sa prozivanjem igrača? A kada još čujem razlog zbog kojeg je uveo Ristu Lakića...Dotakao se i Aleksića.
„Svi pričaju o Aleksiću, a protiv Zvezde nije gotovo ništa pokazao. Čeka ga paklen rad, ako želi da stigne drugove.

Mental institution
p.s. I meni se čini iz intervjua u Dnevniku da je Bata malo zašao na naš forum...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ja ne verujem sta prica ovaj trener,izblatio je svoj klub ne bi mu trebalo dati da pridje vojvodini,sta radi covek.velica protivnike.cinjenica je da neki od kojih se ocekivalo nisu bili na nivou,al danas prica jedno sutra drugo,ne branim mrdju ali nije zasluzio javne prozivke,treba se setiti i prethodnih kola,kakvu igru pravi stepi uopste svi jureda daju gol pa na koga lopta naleti,nema tu igre.kako je kod marica davao golove,10 za polusezonu,aleksic je opet trebao da bude covek preokreta inace ne valja, a ubija to dete u pojam,ako ga neko unisti on ce,ja vise matorog ne mogu da vidim ocima.na sebe ne pruzima odgovornost,svi su mu krivi,sramota,ne mogu vise da kidam zivce.
milos wrote:Ne moze klub da trenira covek koji sve radi na stetu svog kluba,on je spustio cenu svima u vojvodini i oblatio klub iz koga ne zeli da ode.`pa sta ce biti dalje kako ce da funkcionisu kad bacaju kamenje jedni na druge.Smatram da Vojvodina ima dobar tim a fali ima neko mlad i sa vizijom.
PODRZIMO NASE IGRACE!
Alan Ford wrote:Ako je i bilo prozivanja igraca, prozivani su samo oni igraci koji su na neposten i krajnje bezobrazan nacin ubaceni u prvu postavu od strane trenera ili na inicijtivu pojedinaca iz uprave kluba. Zbog takvih igraca sumnjivog kvaliteta i ponasanja ispastali su posteni momci kojima je jedina "protekcija" bio njihov kvalitet, korektan odnos prema Klubu, saigracima i navijacima.
Zato, podrska Medojevicu.
ice wrote:Da,neka trener prestane da proziva nase igrace.Ali neka se i pojedini igrace zamisle kako se odnose prema dresu i to bas ne oni koji trener proziva.Neka prepuste mesto boljima od sebe.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
E moj Tadicu, docekao si da te ovaj pajser javno proziva ! I sto je najgore, u pravu jesportske.net wrote:Perović: "Kažete da Tadić vredi pet puta više od mene..."
Slavko Perović otkriva da su podaci o vrednosti igrača sa transfermarkta motivisali crveno - bele. Po tome, Vojvodina ima tri puta skuplji tim od Zvezde, a Tadić je na tržištu pet puta vredniji od Perovića.
Slavko Perović otkriva da su se u Zvezdi naljutili čitajući procene sajta transfermarkt koji se u srpskim medijima navodi kao validna procena vrednosti igrača.
“Čitali smo njihove procene, Tadić je recimo pet puta vredniji od mene, a pri tom su mi nakačili tri godine, piše da sam rođen 1986“, kaže strelac pobedonosnog gola protiv Vojvodine.
On dodaje da je njemu svejedno, i ranije su ga potcenjivali, ali da su se stariji igrači razbesneli jer je procenjeno da je vrednost Vošinog tima trostruka u odnosu na Zvezdu.
Kada je Evropa u pitanju Perović je iskren.
„Svakako da nas boli što smo ispali iz kupova, ali okrenuli smo se domaćim takmičenjim. Eto, neka Partizan igra u Evropi, a mi da uzmemo duplu krunu“, priželjkuje napadač koji je nezaobilazan u svakoj postavci trenera Petrovića.

Jedem luka i slanine ...
Uf,hocu iz koze da iskocim od besastefan wrote:E moj Tadicu, docekao si da te ovaj pajser javno proziva ! I sto je najgore, u pravu jesportske.net wrote:Perović: "Kažete da Tadić vredi pet puta više od mene..."
Slavko Perović otkriva da su podaci o vrednosti igrača sa transfermarkta motivisali crveno - bele. Po tome, Vojvodina ima tri puta skuplji tim od Zvezde, a Tadić je na tržištu pet puta vredniji od Perovića.
Slavko Perović otkriva da su se u Zvezdi naljutili čitajući procene sajta transfermarkt koji se u srpskim medijima navodi kao validna procena vrednosti igrača.
“Čitali smo njihove procene, Tadić je recimo pet puta vredniji od mene, a pri tom su mi nakačili tri godine, piše da sam rođen 1986“, kaže strelac pobedonosnog gola protiv Vojvodine.
On dodaje da je njemu svejedno, i ranije su ga potcenjivali, ali da su se stariji igrači razbesneli jer je procenjeno da je vrednost Vošinog tima trostruka u odnosu na Zvezdu.
Kada je Evropa u pitanju Perović je iskren.
„Svakako da nas boli što smo ispali iz kupova, ali okrenuli smo se domaćim takmičenjim. Eto, neka Partizan igra u Evropi, a mi da uzmemo duplu krunu“, priželjkuje napadač koji je nezaobilazan u svakoj postavci trenera Petrovića.

Kraci video izvestaj sa utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=Om2LL0eesHw
http://www.youtube.com/watch?v=Om2LL0eesHw
pozdrav svima, da i ja recem koju
nakom meca sa austrijancima sam ocekivao da vosa ove godine konacno postane legitimni pretendent za titulu..u tim mecevima je dosta pokazano, ali pre svega sa aspekta napadacke igre..3 gola u dva meca sa prilicno dobrom ekipom nije malo + veeliki broj sansi..sa druge strane, minus je bio veoma losa igra odbrane koja je dopustila austrougarima isto tako brdo sansi..e sad, za nasu ligu je pre svega potreno da imas dobre napadace koji ce da porbiju bunker i kreativan vezni red..odbrana je manje bitna, ali sa plecom je i za nase prilike solidna..
problem je nastao izgleda nakon one pauze..vidim da mnogi velicaju stjepanovica, ali on je za mene jedna od vecih stetocina u ovom timu..dajte mu drugu loptu pa nek se zajebava koliko hoce..a sa druge strane se pljuje mrdja..nije bas fer...ja vas pitam, ko bi igrao umesto njega...tek se tad gubi na probojnosti i brzini u igri..
adjuru je izgleda mnogo bitnije nego sto se moglo pretpostaviti..dalje, podaci sa transfer marketa su 1 golo go**o i onaj ko za ozbiljno uzima taj sajt nije previse ozbiljan...ok je sajt sa apsekta rezultata ekipa, sastava,istorije, transfera i tako dalje..ali procene su im tragicne..po kom osnovu ovakav aleksic ili tadic vrede skoro kao pola tima zvezde..a vilotic ili perovic zajedno "navodno" vrede jedva 1 milion evra..to uzimam samo kao primer neozbiljnosti..bezbroj takvih primera mogu da nadjem uzimaju u obzir i zvezdine ili vosine igrace..ili partizanove..po tom sajtu moreira vredi 3 mil evra..presmeno..nadjite mi klub koji ce da da tolike pare za njega...NIKO..a vredis koliko su spremni da te plate...
i jos nesto..suludo je menjati stepanovica...samo jos to treba, da se nakon svakog poraza menja trener...on je ovde najmanji problem
nakom meca sa austrijancima sam ocekivao da vosa ove godine konacno postane legitimni pretendent za titulu..u tim mecevima je dosta pokazano, ali pre svega sa aspekta napadacke igre..3 gola u dva meca sa prilicno dobrom ekipom nije malo + veeliki broj sansi..sa druge strane, minus je bio veoma losa igra odbrane koja je dopustila austrougarima isto tako brdo sansi..e sad, za nasu ligu je pre svega potreno da imas dobre napadace koji ce da porbiju bunker i kreativan vezni red..odbrana je manje bitna, ali sa plecom je i za nase prilike solidna..
problem je nastao izgleda nakon one pauze..vidim da mnogi velicaju stjepanovica, ali on je za mene jedna od vecih stetocina u ovom timu..dajte mu drugu loptu pa nek se zajebava koliko hoce..a sa druge strane se pljuje mrdja..nije bas fer...ja vas pitam, ko bi igrao umesto njega...tek se tad gubi na probojnosti i brzini u igri..
adjuru je izgleda mnogo bitnije nego sto se moglo pretpostaviti..dalje, podaci sa transfer marketa su 1 golo go**o i onaj ko za ozbiljno uzima taj sajt nije previse ozbiljan...ok je sajt sa apsekta rezultata ekipa, sastava,istorije, transfera i tako dalje..ali procene su im tragicne..po kom osnovu ovakav aleksic ili tadic vrede skoro kao pola tima zvezde..a vilotic ili perovic zajedno "navodno" vrede jedva 1 milion evra..to uzimam samo kao primer neozbiljnosti..bezbroj takvih primera mogu da nadjem uzimaju u obzir i zvezdine ili vosine igrace..ili partizanove..po tom sajtu moreira vredi 3 mil evra..presmeno..nadjite mi klub koji ce da da tolike pare za njega...NIKO..a vredis koliko su spremni da te plate...
i jos nesto..suludo je menjati stepanovica...samo jos to treba, da se nakon svakog poraza menja trener...on je ovde najmanji problem