Uprava
Mogli smo mi crtu i davno da podvucemo, pravimo se slepi pored ociju, jer ko sto neko rece ljubav je slepa!
A ne vole te jajare Vojvodinu 0.1% kao sto je bilo koji clan ovog foruma voli iskreno!
Zao mi je samo kad pomislim da se oni u nasem gradu i klubu kao takvi, osecaju kao domacini ...
A ne vole te jajare Vojvodinu 0.1% kao sto je bilo koji clan ovog foruma voli iskreno!
Zao mi je samo kad pomislim da se oni u nasem gradu i klubu kao takvi, osecaju kao domacini ...
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Usvojena gajicev i dubrojin fin izvestaj, ode 5 miliona i sada ovo ogavno stvorenje u zlezdi... Dokle da nas takvi kradu i sto??? Treba da zahtevamo tuzbu i da prestanemo ovakvim da dajemo legitimitet! Cudi me kako gajic pored velikih privatnih problema zeli sada u komunisticku upravu...
Batko, ako je klub transparentan, ko sacinjava nasu upravu??? I prestani vise da kao dzomba budes trener!
Batko, ako je klub transparentan, ko sacinjava nasu upravu??? I prestani vise da kao dzomba budes trener!
Iznenadjen sam i uvredjen, ovo je strasno! Pa pre par meseci taj isti Gajic se kuno u Vojvodinu, stvarno je strasno sta sve ljudi rade, a i mi smo budale sto to sve dozvoljavamo i mirno posmatramo! Mozemo bar transparentima i grlima da kazemo sta mislimo, pogotovo ako se pojavi u lozi stadiona na sledecoj utakmici!
Pa zna se čiji su navijači Gajić i Dubroja,a naš klub su hteli potpuno da ojade,sreća pa su na vreme udaljeni,ali mislim da i sada imaju prste umešane u klupska dešavanja i da žele da se opare koliko je to moguće.Pa Gajić mora da vrati dug da ne kažem kojoj mafiji za onu zgradurinu na Bulevaru,budite sigurni da će se čupati kako god zna i ume.Slično je i sa Dubrojom.Njih dvojicu ne želim nikada više da vidim u blizini našeg kluba.
Bato majstore vodi nas do titule 

.
Cuo sam da je ******* rabren rekao jednoj Vosinoj legendi "p*** k****"! Izvinjavam se zbog ovog, ali svi treba da vide kakav (ne)covek sefuje u nasem klubu! Bata se valjda izvinjavao i smirivao stvar! Ako ga sada ne najuri, ne znam kada ce???budababa wrote:Pa brka je bio danas, da nam "uvelica" proslavu...ice wrote:Njih dvojicu ne elim nikada vie da vidim u blizini naeg kluba.
rabrene, korumpirani sudio i lopuzo, mars iz Vose!!!
Užas.
Ljudima koji su ostavili najbolje godine svog života, znojeći se za rezultat i ugled voljenog Kluba, tako nešto reći, pa još na proslavi Jubileja Kluba...
Stvarno, šta ta Legenda treba da misli o današnjoj Vojvodini, tj šta se izgovara pod krovom imena Vujadina Boškova.Ko to vodi Staru Damu, i da li 1000 reči izvinjenja moglu sprati ljagu, tako teške uvrede od strane jednog člana njenog aktuelnog rukovodstva?
Mogu ja lično misliti svašta, recimo o Siniši Mihajloviću, i da nas je obrukao i ponizio svojim načinom prelaska u zvezdu, ali je on doneo JEDAN MILION MARAKA FK Vojvodini, osvojio Titulu sa njom, kasnije u Italiji napravio svetsku karijeru, i kada dođe na 20 godišnjicu proslave u Klub: šešir dole
On je zaslužno ime u istoriji našeg Kluba
I sad se, npr ispred organizatora Proslave pojavi neki Rabren...i kaže šta već kaže.To je takav incident da je morao momentalno biti odstranjen iz sale, a posle se izvinjavati.
Razumem i da je teško u neočekivanoj situaciji,momentalno reagovati najbolje, ali zato kasnije...., već je druga priča.Videćemo šta će se dogoditi, kad se ,,misli slegnu" i bruka izanalizira?Ako ne bude ništa, ne znam ko će (im) sledeći put doći?
Ljudima koji su ostavili najbolje godine svog života, znojeći se za rezultat i ugled voljenog Kluba, tako nešto reći, pa još na proslavi Jubileja Kluba...
Stvarno, šta ta Legenda treba da misli o današnjoj Vojvodini, tj šta se izgovara pod krovom imena Vujadina Boškova.Ko to vodi Staru Damu, i da li 1000 reči izvinjenja moglu sprati ljagu, tako teške uvrede od strane jednog člana njenog aktuelnog rukovodstva?
Mogu ja lično misliti svašta, recimo o Siniši Mihajloviću, i da nas je obrukao i ponizio svojim načinom prelaska u zvezdu, ali je on doneo JEDAN MILION MARAKA FK Vojvodini, osvojio Titulu sa njom, kasnije u Italiji napravio svetsku karijeru, i kada dođe na 20 godišnjicu proslave u Klub: šešir dole

On je zaslužno ime u istoriji našeg Kluba

Razumem i da je teško u neočekivanoj situaciji,momentalno reagovati najbolje, ali zato kasnije...., već je druga priča.Videćemo šta će se dogoditi, kad se ,,misli slegnu" i bruka izanalizira?Ako ne bude ništa, ne znam ko će (im) sledeći put doći?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kad god sam imao tu nesrecu da vidim Rabrena , bilo uzivo ili na tv-u, uvek mi je davao utisak da se radi o neopevanom mufljuzu i preverantu, lopovu, i da ne nabrajam sad.... uglavnom sve ono sto ne predstavlja Vojvodina u najsirem smislu, sve ono sto nije nasa prica!
I uopse mi nije jasno kome je u interesu da je takav covek jos uvek u nasem klubu?
I uopse mi nije jasno kome je u interesu da je takav covek jos uvek u nasem klubu?

Jedna je crvena a druga je bela....
- Anakin Skywalker
Meni je bilo najsmešnije dok je Ivica Brzić bio trener Vojvodine a rabren ustaje sa klupe i deli savete igračima i vodi utakmicu užas....
zato molim Batu nek uzme u arendu Cement ili Veternk pa nek se ovaj tamo iživljava.....
zato molim Batu nek uzme u arendu Cement ili Veternk pa nek se ovaj tamo iživljava.....
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
-
- Anakin Skywalker
Dnevnik:
I odmah su izašla dva teksta za redom. Nadam se da će posle ovog poteza Voša biti još zastupljenija u Dnevniku. Mada, kad bolje razmislim, to bi morala biti i bez ovog članstva u UO...
Душан Влаовић нови члан УО
Од јуче је Управни одбор ФК Војводина и званично бројнији. Генерални директор “Дневник Војводина прес” Душан Влаовић постао је нови члан најужег руководства новосадског фудбалског суперлигаша.
I odmah su izašla dva teksta za redom. Nadam se da će posle ovog poteza Voša biti još zastupljenija u Dnevniku. Mada, kad bolje razmislim, to bi morala biti i bez ovog članstva u UO...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Uvek sa tobom
Samo da se nadovezem da je taj isti Dnevik prosle sezone preko cele naslovne strane postavio sliku navijaca partizana(dan posle utakmice Vojvodina-partizan)...Toliko o DnevnikuMilan wrote:Dnevnik:
Душан Влаовић нови члан УО
Од јуче је Управни одбор ФК Војводина и званично бројнији. Генерални директор “Дневник Војводина прес” Душан Влаовић постао је нови члан најужег руководства новосадског фудбалског суперлигаша.

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !