Trener(i) FK Vojvodina
To je crnogorac kojeg je FRIEND pomenuo u svom postu. U igri su još ovaj iz Javora i Đumi. Dileme ne bi trebalo biti...stefan wrote:U danasnjem "Sport"-u pise da je Dejan Vukicevic, nekadasnji fudbaler partizana i trener Zete, odnosno sadasnji strateg Mogrena, prvi pik za trenera.
POŠTO OBRAZ ???!!!
http://www.mondo.rs/sport/vesti/text.php?vest=149088
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... -8072.html
Danas je lako biti novinar...
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... -8072.html
Danas je lako biti novinar...
Last edited by vladans on Thu Oct 08, 2009 11:16 am, edited 1 time in total.
-
Ma dobar je taj Vukićević, bez obzira na to što je iz crnogorske lige. Sa Zetom je stalno bio treći u zajedničkoj ligi (sa potpuno novim timom svake sezone). U Crnoj Gori, dok je vodio Zetu, bila je svaki put prvak, a kad je preuzeo buđavi Mogren, onda su oni postali prvaci. Mislim da bi on bio možda i najbolje rešenje od svih imena koja su se pojavljivala kao moguća.
Posle svega, nekako mi je ipak žao što smo ostali bez Stepija. Čini mi se, da je ostao još nedelju dana i da smo s njim pobedili ubedljivo BSK (što ne bi bilo nemoguće budući da smo na strani i pre toga razbili Hajduk i Čukarički), da bi atmosfera bila potpuno drugačija i da bi se smanjio pritisak i na njega i na ekipu. Čovek izduvao 2 utakmice, a obe smo igrali bez glavnih igrača. Videlo se na poslednjom utakmici šta znači Brkić, a ni Ađuru i Stojka nisu igrali protiv cigana i patlidžana. To ipak nije ista ekipa onda.
Bojim se da smo načinom na koji je Stepi smenjen pokazali loš manir, pa će svakom sledećem treneru biti rizično da pravi neke velike planove kad zna da posle 2 loše utakmice može biti smenjen.
Pošto su i Zvezda, a bogami i PArtizan poprilično šugavi ove sezone, mi bismo uz manjak trzavica u klubu mogli da imamo dobru sezonu. Uostalom, i veliki klubovi ne menjaju trenere tek tako, a Stepi je procenjen kao dobro rešenje.
Uh ala smorih, važno je samo da ne bude Kosan, jer ako smo menjali trebera da bi takav pakšu došao, onda smo ga izduvali.
Posle svega, nekako mi je ipak žao što smo ostali bez Stepija. Čini mi se, da je ostao još nedelju dana i da smo s njim pobedili ubedljivo BSK (što ne bi bilo nemoguće budući da smo na strani i pre toga razbili Hajduk i Čukarički), da bi atmosfera bila potpuno drugačija i da bi se smanjio pritisak i na njega i na ekipu. Čovek izduvao 2 utakmice, a obe smo igrali bez glavnih igrača. Videlo se na poslednjom utakmici šta znači Brkić, a ni Ađuru i Stojka nisu igrali protiv cigana i patlidžana. To ipak nije ista ekipa onda.
Bojim se da smo načinom na koji je Stepi smenjen pokazali loš manir, pa će svakom sledećem treneru biti rizično da pravi neke velike planove kad zna da posle 2 loše utakmice može biti smenjen.
Pošto su i Zvezda, a bogami i PArtizan poprilično šugavi ove sezone, mi bismo uz manjak trzavica u klubu mogli da imamo dobru sezonu. Uostalom, i veliki klubovi ne menjaju trenere tek tako, a Stepi je procenjen kao dobro rešenje.
Uh ala smorih, važno je samo da ne bude Kosan, jer ako smo menjali trebera da bi takav pakšu došao, onda smo ga izduvali.
NUR NOCH RABREN!
Klokotnicka_bitka wrote:Ma dobar je taj Vukićević, bez obzira na to što je iz crnogorske lige. Sa Zetom je stalno bio treći u zajedničkoj ligi (sa potpuno novim timom svake sezone). U Crnoj Gori, dok je vodio Zetu, bila je svaki put prvak, a kad je preuzeo buđavi Mogren, onda su oni postali prvaci. Mislim da bi on bio možda i najbolje rešenje od svih imena koja su se pojavljivala kao moguća.
Zna se kako stvari funkcionisu u Crnoj Gori, tako da bolje da se ne zanosimo!
Djumiju puna podrska, odresite mu ruke pa da vidimo sledece sezone, mislim da bi prstalo i u gostima i kod kuce!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
ja se sve nesto bojim da ce i sa ovom pricom da bude kao i sa pojacanjima...Daj Boze da gresim, ali ovako smo isto pricali i za songa i ostala velika imena koja su nam turana pod nos...Bojim se da cemo, ako samo budemo ovde pisali i mudrovali, obrni-okreni pazariti Kosana...i opet ce "odgovorni" naci neke sarlatanske izgovore tipa, nisu imali licencu ili nisu uspeli da se dogovore oko broja dana godisnjeg odmora i slicne price za malu decu...Slazem se da u subotu treba svim mogucim sredstvima jasno kazati upravi koga mi hocemo, ili koga NECEMO na klupi nase Vose, ali se bojim da ce do tada vec biti kasno, tj da ce vec biti obavljeno i slikanje i rukovanje, uz neizbezno pominjanje titule i kupa...
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Uvek se jedno te isto desava. Po novinama se uvek pojavljuju jedni te isti kandidati, kao da su to jedini treneri u Srbiji. Onda se proveri po nasem forumu koje bi to kandidate mi zeleli da vidimo na klupi, pa novine bace koju recencu o njemu(njima). Pa se mi svi malo napalimo, kao evo i uprava se dozvala pameti, medjutim oni verovano ni na to nisu ni pomislili.
Nadam se da nam ovaj Crnogorac nece doci na klupu(kakav god bio on trener), jer svi ti Batini prijatelji su mi se popeli na glavu, da ne kazem na nesto drugo, a i sam Bata.
Nadam se da nam ovaj Crnogorac nece doci na klupu(kakav god bio on trener), jer svi ti Batini prijatelji su mi se popeli na glavu, da ne kazem na nesto drugo, a i sam Bata.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- KoKanidja
Naravno da i ja dam podrsku Djumiju, ako je bilo ili ako bude uopste razgovora sa njim, verujem da tu onda nebi smelo da bude problema ko ce da bude trener.
Bojim se samo ovog Kosanovica jer je to takva namazana njuska i opasnu pricu ima pa mogu misliti kako se uvlacio Bati objasnjavajuci mu kakav je on to ustvari trener.
Posle Djumija, jedino Pavkovic, ali obojica su otisla zbog neslaganja sa dve budale za koje izgleda treba da molimo Boga da im se nesto lose desi kako bi otisli iz kluba. Ko ce nas da shvata ozbiljno samo kad vidi njih dvojicu, vodece karikature i pajace svetskog formata, oni u svojoj sobi nisu glavni, a ne da vode klub.
Bojim se samo ovog Kosanovica jer je to takva namazana njuska i opasnu pricu ima pa mogu misliti kako se uvlacio Bati objasnjavajuci mu kakav je on to ustvari trener.
Posle Djumija, jedino Pavkovic, ali obojica su otisla zbog neslaganja sa dve budale za koje izgleda treba da molimo Boga da im se nesto lose desi kako bi otisli iz kluba. Ko ce nas da shvata ozbiljno samo kad vidi njih dvojicu, vodece karikature i pajace svetskog formata, oni u svojoj sobi nisu glavni, a ne da vode klub.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
-
Sta bre Rabren da se slozi , sa cim da se slozi ? Ta budala kao ima neki uticaj u prilikom odlucivanja o buducnosti nase Vojvodine . Who the fuck is he ?
Terajte mi tu bitangu sa ociju ,cuj bivsi korumpirani fudbalski sudija da o necemu odlucuje .Mars bre stoko !
Rabrena i Nestora Sremceva so terali govnjivim motkama jos 2004 godine .On ce da mi se pita kao nesto , jojjjjjjjj zemljo otvori se !

Rabrena i Nestora Sremceva so terali govnjivim motkama jos 2004 godine .On ce da mi se pita kao nesto , jojjjjjjjj zemljo otvori se !
Samo Borbeno !