Trener(i) FK Vojvodina
Ја могу да кажем у своје име али и у име многих мојих другара да у случају да нови тренер буде Вукићевић, Беквалац, Косановић или Јокановић да ћемо у великом луку заобилазати стадион. Доста је било, мора се негде подвући црта!
Last edited by Владика on Fri Oct 09, 2009 10:56 am, edited 1 time in total.
Na zalost, moracu da se slozim sa tobom podbara, i da kazem da i mene nece videti ni u okolini stadiona budu li opet nekog pacera doveli u nas klub...ne znam, sve nesto razmisljam, kako nasoj upravi staviti do znanja da se fudbal ne igra zbog njih par tamo, vec zbog nas, zbog publike, koja je KONACNO bila pocela dolaziti u malo vecem broju...kako jasno i glasno staviti do znanja da necemo kosane, jokane, klokane i tukane da vode nas tim...radije bi video i nekog klinca koji se dokazao u football manageru, nego ove potrosene i zaboravljene likove...ali, kao sto rekoh, bojim se da ova nasa pisanija niko sem nas i ne cita (osim po kojeg novinara!), a da upravi zazvonise jaja za sve sto mislimo, trazimo, hocemo, ili pak NECEMO...
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Poruka za Batu, dzaba ti je onaj crnogorski prevarant od trenera u hotelu i pregovori sa sestkom, kosanom, jokanom, dzimijem i slicnim! Ako ne dovedes Djumija leteces i ti, niko nije nedodirljiv! Svi u subotu na Veternik, ako drzimo kljuceve grada, moramo i kluba! Svaki Vojvodinas-Firmas zna gde ce biti u subotu u 15h!
Potpuno se slažem. Prvo treba da u subotu na "Vujadinu Boškovu" (kakva je to ironija kad mi u centru koji nosi Vujketovo ime razmišljamo o Jokanu and co.) kažemo (viknemo, napišemo...) to što mislimo, pa onda protiv OFK, pa tako nadalje... Mislim da oni jedva čekaju da nas ima što manje na stadionu, da nas je što manje na forumu, da im niko ne smeta u onome što rade, e ja baš hoću da smetam ako se taj posao zove postavljanje Krčmarevića za trenera.Somborac wrote:Popruka za Batu, dzaba ti je onaj crnogorski prevarant od trenera u hotelu i pregovori sa sestkom, kosanom, jokanom, dzimijem i slicnim! Ako ne dovedes Djumija lete ces i ti, niko nije ne dodirljiv! Svi u subotu na Veternik, ako drzimo kljuceve grada, moramo i kluba! Svaki Vojvodinas-Firmas zna gde ce biti u subotu u 15h!
Na kraju, ako realno pogledam, preživeo sam prethodnih xy Bekvalčevih predvođenja Voše, preživeću i njegov xy+1 povratak (pu pu pu!). Valjda sam zbog toga i počeo da dobijam sede vlasi u srednjoj školi... Kako god, JA SA KARAĐORĐA NIKADA NEĆU OTIĆI!
Нешто ми је сумњив онај у наочарима поред Тањге у ложи данас на младима против Кипра. Синиша Михајловић нови тренер Војводине
Звучи као бајка, идеално би било да сутра дође до трампе између Војводине и Инђије. Загорчић и Ђуми да промене места на клупама и то на сред утакмице.
Ђуми за тренера

Звучи као бајка, идеално би било да сутра дође до трампе између Војводине и Инђије. Загорчић и Ђуми да промене места на клупама и то на сред утакмице.
Ђуми за тренера

Last edited by Zeljafcv on Fri Oct 09, 2009 5:05 pm, edited 2 times in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Sinisa je tu povodom 20 godina od osvajanja druge titule,a i mislim da mu nije u interesu da se ukljucuje u srpski fudbal posle trenerske epizode u Calcio-uZeljafcv wrote:Нешто ми је сумњив онај у наочарима поред Тањге у ложи данас на младима против Кипра. Синиша Михајловић нови тренер Војводине![]()
Ђуми за тренера
Napred Voso!
- Uvek sa tobom
ne razumem zasto neki ljudi na ovo forumu toliko vredjaju Marica tipa hoce pare zinulo mu ... za pare,pa da li mi te pare treba da damo kosanu ili stepanovicu kojima su cigani u srcu a ne nasem treneru koji zivi za Vojvodinu i koji je dokazao rezultatima kakav je trener?!Ne 100000 treba kosanu Maric voli Vojvodimu ko ga sisa njemu ne trebaju pare?!Kolko sam cuo covek(Maric) je i oprostio jedan deo duga od kluba,mada iskreno neverujem da bi on dosao ponovo da nas trenira ne zbog kluba vec zbog ljudi koji vode klubi koji su ga vishe puta izigrali,ja bi iskreno voleo da se vrati ali neverujem!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ja ne bi zeleo Marica ne zbog te polemike oko novca, vec zato sto propagira destruktivan fudbal sa 2 suta na gol za 90 min.. Jedva smo ga se otarasili, vristali da ode sa klupe, pa sad da ga vracamo nazad?Uvek sa tobom wrote:ne razumem zasto neki ljudi na ovo forumu toliko vredjaju Marica tipa hoce pare zinulo mu ... za pare,pa da li mi te pare treba da damo kosanu ili stepanovicu kojima su cigani u srcu a ne nasem treneru koji zivi za Vojvodinu i koji je dokazao rezultatima kakav je trener?!Ne 100000 treba kosanu Maric voli Vojvodimu ko ga sisa njemu ne trebaju pare?!Kolko sam cuo covek(Maric) je i oprostio jedan deo duga od kluba,mada iskreno neverujem da bi on dosao ponovo da nas trenira ne zbog kluba vec zbog ljudi koji vode klubi koji su ga vishe puta izigrali,ja bi iskreno voleo da se vrati ali neverujem!
Mislim da ovo uopšte ne bi bilo tako loše rešenje, čak šta više možda i najbolje u ovom trenutku. Čovek je mlad ali sa iskustvom i sigurno modernijim shvatanjem fudbala od svih kandidata koji se ovde i po štampi pominju, ima autoritet za sve igrače! Sa druge strane Miha je takva ličnost koja sigurno nikom ne bi dozvolila da mu se meša u posao. Ovo bi bila prava bomba, ali ne verujem da je zainteresovan za rad u našem fudbalu, pogotovo što mu je porodica u Italiji, ali...Zeljafcv wrote: Синиша Михајловић нови тренер Војводине![]()
Никад нећу моћи да заборавим оно кад смо јурили победу против Јавора код Марића као тренера су свега 2 наша играча била у противничком шеснаестерцу кад смо изводили корнер.Koral wrote:Ja ne bi zeleo Marica ne zbog te polemike oko novca, vec zato sto propagira destruktivan fudbal sa 2 suta na gol za 90 min.. Jedva smo ga se otarasili, vristali da ode sa klupe, pa sad da ga vracamo nazad?Uvek sa tobom wrote:ne razumem zasto neki ljudi na ovo forumu toliko vredjaju Marica tipa hoce pare zinulo mu ... za pare,pa da li mi te pare treba da damo kosanu ili stepanovicu kojima su cigani u srcu a ne nasem treneru koji zivi za Vojvodinu i koji je dokazao rezultatima kakav je trener?!Ne 100000 treba kosanu Maric voli Vojvodimu ko ga sisa njemu ne trebaju pare?!Kolko sam cuo covek(Maric) je i oprostio jedan deo duga od kluba,mada iskreno neverujem da bi on dosao ponovo da nas trenira ne zbog kluba vec zbog ljudi koji vode klubi koji su ga vishe puta izigrali,ja bi iskreno voleo da se vrati ali neverujem!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Kako mi brzo zaboravljamo neke stvari...Mare wrote:Mislim da ovo uopšte ne bi bilo tako loše rešenje, čak šta više možda i najbolje u ovom trenutku. Čovek je mlad ali sa iskustvom i sigurno modernijim shvatanjem fudbala od svih kandidata koji se ovde i po štampi pominju, ima autoritet za sve igrače! Sa druge strane Miha je takva ličnost koja sigurno nikom ne bi dozvolila da mu se meša u posao. Ovo bi bila prava bomba, ali ne verujem da je zainteresovan za rad u našem fudbalu, pogotovo što mu je porodica u Italiji, ali...Zeljafcv wrote: Синиша Михајловић нови тренер Војводине![]()
Verovatno misliš na prelazak u zvezdu, pa ako ćemo tako sadašnji sportski direktor ti je isto igrao u Zvezdi, ako mislilš na još nešto ja bih voleo da znam!Alan Ford wrote:Kako mi brzo zaboravljamo neke stvari...Mare wrote:Mislim da ovo uopšte ne bi bilo tako loše rešenje, čak šta više možda i najbolje u ovom trenutku. Čovek je mlad ali sa iskustvom i sigurno modernijim shvatanjem fudbala od svih kandidata koji se ovde i po štampi pominju, ima autoritet za sve igrače! Sa druge strane Miha je takva ličnost koja sigurno nikom ne bi dozvolila da mu se meša u posao. Ovo bi bila prava bomba, ali ne verujem da je zainteresovan za rad u našem fudbalu, pogotovo što mu je porodica u Italiji, ali...Zeljafcv wrote: Синиша Михајловић нови тренер Војводине![]()
Ne samo sto je presao u cz, vec i nacin na koji je presao.Mare wrote:Verovatno misliš na prelazak u zvezdu, pa ako ćemo tako sadašnji sportski direktor ti je isto igrao u Zvezdi, ako mislilš na još nešto ja bih voleo da znam!Alan Ford wrote:Kako mi brzo zaboravljamo neke stvari...Mare wrote: Mislim da ovo uopšte ne bi bilo tako loše rešenje, čak šta više možda i najbolje u ovom trenutku. Čovek je mlad ali sa iskustvom i sigurno modernijim shvatanjem fudbala od svih kandidata koji se ovde i po štampi pominju, ima autoritet za sve igrače! Sa druge strane Miha je takva ličnost koja sigurno nikom ne bi dozvolila da mu se meša u posao. Ovo bi bila prava bomba, ali ne verujem da je zainteresovan za rad u našem fudbalu, pogotovo što mu je porodica u Italiji, ali...
Kao igrac Vose slikao se u dresu cz za naslovnu stranu Tempa. Omalovazavanje kluba i navijaca.
Ima toliko dobrih kandidata za mesto trenera kojima je Vosa u srcu i nisu se kompromitovali. Vecina forumasa se vec izjasnila, dajmo im sansu!