Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Nije Milan nosio vec bas ovaj, Miroslav. Cini mi se da je to bilo u teretani u hotelu Park, pisalo se o tome na ovom forumu pre otprilike 2 godine
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Passion

Post by Passion »

Na onom linku sto sam postavio,lepo pise Milan, a ne Ivan...al necu ja da ispravljam starijeg kolegu :D
Somborac

Post by Somborac »

Sreca sto je bata odlicno odradio prelazni rok, sto je uzeo u obzir i 4-godisnji plan, pa sada imamo prava, zdrava i kao puska zapeta pojacanja i konkurenciju na svim pozicijama! Dok strucan rad ne bude tokom dovodjenja igraca i dok nam debele igrace dovode raznorazni menadzeri da ih hranimo i izdrzavamo na probama, nista od visokih dometa!

Stepi je trazio odavno napadaca, a zna se ko je dovodio "proverena" pojacanja i ko za to treba da odgovara!
Anakin Skywalker

Post by Anakin Skywalker »

Stariji se sigurno sećaju one sezone kad smo ispali u drugu ligu kad su majstori iz uprave doveli ona dva mađara Dardai i Boršo ako se dobro sećam od kojih jedan i bože pomozi a onaj drugi u paru sa još većim pojačanjem Zvarikom Čeh mislim da je bio nisu mogli od stomaka ni dres da obuku kako treba... a zajedno su imali negde oko 80 godina i 250 kila žive vage...
Tako da poručujem Bati i ovim njegovima pročešljajte malo arhivu i nađite ovo o čemu Vam pričam i zapamtite da ljudi treba da dolaze na stadion da podrže i navijaju za Vojvodinu a ne da dolaze da gledaju bradate žene i debele propale fudbalere zato imamo plac pored stadiona gde s vremena na vreme odseda cirkus.
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
Somborac

Post by Somborac »

Dok nam menadzeri budu dovodili igrace, a ne mi sami, mozemo samo da mastamo o dobrim inostranim pojacanjima!!!

Brzic drzi nekoliko jakih premijer-ligasa, Vujacic skaut za Man utd, Rajevac selektor Gane/ kako su samo njihovi mladi odigrali na sve prvenstvu do 20 godina/ a nama razni prijatelji kluba dovode igrace da ih hranimo, grejemo i pojimo na mesec dana. Takvi igraci su odavno predmet sprdnje medju prvotimcima, a u poslednjih nekoliko sezona ih je proslo na desetine...

Ovde se pise o Bilbiji koji hara BIH ligom, a ja mogu da se kladim u tepsiju bureka da Panta, Bata, nekulturni Rabren nisu ni culi za njega!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Мислим да би било одлично решење да се доведе Милош Трифуновић из Јавора. Дао је већ 5 голова као и Мрђа, а мислим да има толико шанси као он дао би 10. Висок је и мислим да у систему 4-4-2 заједно са Мрђом би били одличан тандем :!:
Профил играча
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Samo napred Vojvodina!!!
shecky

Post by shecky »

A sta je sa Brazilcima koji su na probi?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

shecky wrote:A sta je sa Brazilcima koji su na probi?
Mora da ih je Dunga zvao na pripreme brazilske reprezentacije, pa su se zadrzali vise nego sto treba :lol:
Nemojte vise o igracima na probi molim vas, kad god to vidim, stomak me zaboli od sekiranja sta se sve kod nas radi...
Io odio Belgrado
Владика
Administrator

Post by Владика »

shecky wrote:A sta je sa Brazilcima koji su na probi?
А шта је са Плечом?
Turija

Post by Turija »

podbara wrote: А шта је са Плечом?
Ne znam da li će se on uopšte i vratiti, s obzirom šta se izdešavalo i kod njega i kod nas?Da li će imati motiv da još igra?
Godine su poprilične, a šanse Vojvodine za neki zapažen rezultat izgubljene, kao i radna i voljna atmosfera.Ono što je viđeno u subotu je prava katastrofa za jedan tim koji gaji bilo kakve sportske ambicije :cry:
3 od 11 na terenu (i 2 na klupi), je jako malo za bilo šta ozbiljnije :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koral

Post by Koral »

Turija wrote:
podbara wrote: А шта је са Плечом?
Ne znam da li će se on uopšte i vratiti, s obzirom šta se izdešavalo i kod njega i kod nas?Da li će imati motiv da još igra?
Godine su poprilične, a šanse Vojvodine za neki zapažen rezultat izgubljene, kao i radna i voljna atmosfera.Ono što je viđeno u subotu je prava katastrofa za jedan tim koji gaji bilo kakve sportske ambicije :cry:
3 od 11 na terenu (i 2 na klupi), je jako malo za bilo šta ozbiljnije :oops:
Ima nešto što se zove ugovor. Ko te pita za motiv, pa nije ovo turnir u malom fudbalu
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Pletch se jutros vratio u FC Vujadin Boskov , uragan koji je opustosio njegov grad Toledo , srusio je i tri kuce ciji je vlasnik Pletchova porodica .
Владика
Administrator

Post by Владика »

Из клуба јављају да је Плеч стигао! Такође клуб јавља да је данас Медојевићу рођендан. Живео и срећан и здрав био.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

podbara wrote:Такође клуб јавља да је данас Медојевићу рођендан. Живео и срећан и здрав био.
:!:
Turija

Post by Turija »

Odlično.I jedna i druga su lepe vesti za nas.
Pa srećan rođendan Medo :!: i povratak u Novi Sad - za Pleča.
Pleč je pravi sportista :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply