9. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1
Stizemo nego sta.
Sreca nasa pa se Bata nije kockao i doveo je trenera modernih shvatanja, te cemo igrati fudbal bez prenemaganja, tacnije napadacki bez puno racunice i cuvanja gola.
Sreca nasa pa se Bata nije kockao i doveo je trenera modernih shvatanja, te cemo igrati fudbal bez prenemaganja, tacnije napadacki bez puno racunice i cuvanja gola.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
-
samo koji red ...
Imao sam nameru da idem na sever Backe, nisam u svom Sremu, evo me u Banatu. Tako je to kada radis pri turizmu, sportu ... No dobro, posecujemo drugom prilkom lepu Szabadku.
I evo me u mesovitom drustvu, cetiri dame i dva muskarca. Ako mene iskljucim iz "cele price" krajnji rezultat je 5:1 za NASU VOSU. Cetiri dame vole nas Klub, dve su aktivno i trenirale u jednom od klubova naseg Sportskog drusrtva. E sad moja dva prijatelja. Jedan voli i navija za NASU VOSU jos od 1983 godine. Priznajem, onaj drugi je tamo sa nekog beogradskog brda ali gle cuda navija za OFK Beograd. Nije me danas a ni prethodnih dana provocirao ( zbog rezultata od prosle subote ). Covek je zrela faca koja razmisllja svojom glavom. I tako Boris je bio taj "jedan gol" protiv NASE VOSE.
I tako sedimo u basti jednog od hotela, u jednom od najlepsih gradova Vojvodine kada mi stize informacija da je NASA VOSA pobedila u Subotici, 1:0. Zao mi "plavih golubova" ali i njihovoj seriji je morao doci kraj.
Dok ove redove kuckam verovatno ce vec na ovom forumu izaci informacija da je Mrdja dao gol.
Hocu da verujem da cu sledece subote na NASEM KARADJORDJU sa uzivanjem jesti keks iz crvene kutije. I da cu tokom utakmice lagano grickati "Bambi plazmu" a da ce NASI FUDBALERI bar tri - cetiri puta pokazati pozarevljanima ko je stariji ( Ako se nevaram FK Mladi Radnik dolazi sledeci vikend nama u goste )
Prijatelji moji topli, iskreni pozdrav od cetiri PRAVE VOJVODJANKE, jednog derana koji je "visio na malom jugu", od jednog normalnog beogradjanina i prijatelji moji topli pozdrav od uvek optimisticnog, otvorenog srca Fruskogorca.
I evo me u mesovitom drustvu, cetiri dame i dva muskarca. Ako mene iskljucim iz "cele price" krajnji rezultat je 5:1 za NASU VOSU. Cetiri dame vole nas Klub, dve su aktivno i trenirale u jednom od klubova naseg Sportskog drusrtva. E sad moja dva prijatelja. Jedan voli i navija za NASU VOSU jos od 1983 godine. Priznajem, onaj drugi je tamo sa nekog beogradskog brda ali gle cuda navija za OFK Beograd. Nije me danas a ni prethodnih dana provocirao ( zbog rezultata od prosle subote ). Covek je zrela faca koja razmisllja svojom glavom. I tako Boris je bio taj "jedan gol" protiv NASE VOSE.
I tako sedimo u basti jednog od hotela, u jednom od najlepsih gradova Vojvodine kada mi stize informacija da je NASA VOSA pobedila u Subotici, 1:0. Zao mi "plavih golubova" ali i njihovoj seriji je morao doci kraj.
Dok ove redove kuckam verovatno ce vec na ovom forumu izaci informacija da je Mrdja dao gol.
Hocu da verujem da cu sledece subote na NASEM KARADJORDJU sa uzivanjem jesti keks iz crvene kutije. I da cu tokom utakmice lagano grickati "Bambi plazmu" a da ce NASI FUDBALERI bar tri - cetiri puta pokazati pozarevljanima ko je stariji ( Ako se nevaram FK Mladi Radnik dolazi sledeci vikend nama u goste )
Prijatelji moji topli, iskreni pozdrav od cetiri PRAVE VOJVODJANKE, jednog derana koji je "visio na malom jugu", od jednog normalnog beogradjanina i prijatelji moji topli pozdrav od uvek optimisticnog, otvorenog srca Fruskogorca.
- etxeberria
Upravo stigoh iz Subotice. K'o da sam isao na izlet, a ne na utakmicu. Moja supruga navalila da ide sa dve drugarice- pa smo decu ostavili kod njene keve i zaputili se u Suboticu.
Islo nas je 10-ak samo sam ja bio sa lepsom polovinom, sto mi je u neku ruku i cast... Vosa k'o Vosa, otvorila je oprezno utakmicu- tvrdo se igralo na obe strane, a mi smo savladali Suboticane sa 1:0. Sad nam u goste dolazi Mladi Radnik i tu ne ocekujem neki veci problem, ocekujem dobru igru i sigurna tri boda. Mrdja kao sto znate, strelac je gola za nas u 51' min. Lepa fudbalska predstava u jos lepsoj Subotici. Sosa je polako poceo da sklapa mozaik. Pozdrav iz Sremske Kamenice.
Islo nas je 10-ak samo sam ja bio sa lepsom polovinom, sto mi je u neku ruku i cast... Vosa k'o Vosa, otvorila je oprezno utakmicu- tvrdo se igralo na obe strane, a mi smo savladali Suboticane sa 1:0. Sad nam u goste dolazi Mladi Radnik i tu ne ocekujem neki veci problem, ocekujem dobru igru i sigurna tri boda. Mrdja kao sto znate, strelac je gola za nas u 51' min. Lepa fudbalska predstava u jos lepsoj Subotici. Sosa je polako poceo da sklapa mozaik. Pozdrav iz Sremske Kamenice.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Upravo tako Bogdane. Gol Mrdje je prelomio utakmicu, mislim da Sosa nije igrao na lepotu, nego na rezultat sto je i urodilo plodom. Sto se tice domacina, odlicna su ekipa i ne bi me zacudilo ukoliko izbore plasman u Ligu Evrope. Tek se sada vidi, da nisu zalutali u elitu i da su jednostavno najbolja ekipa od svih koje su usle u prvu ligu. Kojekakve Jagodine, BSK, Mladi Radnici ekipe bez prvoligaske tradicije se takmice sa nama, pa mogu onda i oni. Ocekujem pobedu protiv Pozarevljana i to je to. Nista sem ubedljive pobede, ne dolazi u obzir. Bili smo odlicni na Jugu, Marinci isto tako solidni. Nisam mogao da svratim na pivo posle utakmice, posto nisam dosao solo, ali bice vremena- iskupicu se protiv PozarevljanaBogdan96 wrote:Evo sad i ja stigoh sa utakmice.....takodje cu da kazem da igra nije bila ocaravajuca,ali iskreno mi sa juga nismo bas puno mogli da vidimo od utakmice jer smo gledali od gola do gola,ali nema veze!Navijanje sa Firmom na jugu bilo odlicno,a i rezultat nije izostao!!!Ipak 3 boda su 3 boda![]()
![]()

dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Pobedicemo MR kod kuce... I to ubedljivo. Uvalja im Beograd danas tri komada i to onako lagano s pola snage, videh sad reportazu s Karaburme. Sosa zna sta radi, polako samo coveku treba dati vremena da uigra neke igrace, da isproba neke varijante. On igra na rezultat, a leprsavost ce doci sama po sebi.Bogdan96 wrote:Jaoo...nemoj samo molim te da sad opet pricamo kako ce nas zadovoljiti visoka pobeda kod kuce...mani ti te nase,samo nek oni pobede!!!Mi uvek kad ocekujemo nesto dobijemo da ne kazem sad sta![]()
Meni ce biti puno srce samo da oni pobede...i da Partizan sutra izgubimada ce to biti tesko
Partizan vrlo lako moze na Banjici proci kao u Subotici. Posle evropskog blama, Rad moze da ih pobedi, ili da izvuce bod. Ne igra Briz nista bolje od njih.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Kao sto je receno, dosta tvrda utakmica sa malo sansi, vise na nasoj strani. Utakmica vrlo slicna onoj protiv OFK-e, s tom razlikom sto smo sada uspeli da postignemo gol vredan tri boda. Odbrana na visini zadatka, vezni red dosta borbeniji i pokretljiviji, u napadu smo takodje bili inovativniji u odnosu na prosle utakmice. Posebno bih istakao tandem nasih stopera, komandanta Pleca i Lovreta, ali sam bodove dao samo jednom, mada obojica nose zasluge za njih. Nismo briljirali, ali smo nastavili niz dobrih rezultata na gostovanjima i od mogucih 15 osvojili 12 bodova. Malo li je? Firma danas fantasticna, imao sam utisak da smo dobro navijali i dok sam stajao gore, ali tek kada sam sisao do dole prodrmalo me je kako je grmelo. Lakse se dise, imamo laganiji raspored u narednim kolima i treba biti optimista i ocekivati kiks blizanaca, dok nama ostaje da razbijemo kompleks domaceg terena, posto onaj za gostujuce ocigledno vise ne postoji.
P.S. Mali Java? Respekt...

P.S. Mali Java? Respekt...

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Prvo poluvreme dosta dobro. Puno prodora po krilima i ubacenih lopti koje su par navrata bile centimeter dalje od nasih igraca, standardno. Drugo pocetak odlican, postizemo gol posle odlicnog prodora Aleksica po boku i konacno Mrdje iz jedne sanse jedan gol. Zadnjih 15 minuta verovatno poplaseni krizom u prethodnih mesec dana, skoro pa da smo igrali bunker. Dosta konfuzije, rekao bih totalno bespotrebne. Par kontri koje smo imali, gde smo mogli da udvostrucimo ako ne i utrostrucimo prednost su zavrsene greskama na nasoj polovini. Rekao bih opet STRAH.
Pobedili ste hvala Bogu vise, a sada dajte nam sansu da bar malo fudbala odgledamo ove godine
Firma uvek prisutna
Pobedili ste hvala Bogu vise, a sada dajte nam sansu da bar malo fudbala odgledamo ove godine

Firma uvek prisutna

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nadam se, da mozemo da iskoristimo kiks jednog od blizanaca na derbiju, pa da malo umesamo prste u borbi za titulu. Ono, sad nam sledi utakmica sa Pozarevljanima kod kuce, pa gostovanje po dzombama Pomoravlja. U svakom slucaju, imamo laksi raspored to moze da bude dobro, a i ne mora. Jer opustanja ne sme da bude. Mada verujem da cemo psiholoski da budemo stabilniji. Nismo domacinska ekipa, ali moramo da pobedjujemo i pred nasom publikom. I onda ce sve doci na svoje. Verujem da cemo vec od sledece nedelje, pokazati svoje pravo lice. Ali pre toga nas ocekuje odlican kontrolni susret u kupu protiv Mladosti u Lucanima. Verujem da cemo se plasirati dalje.
Firme sto se tice. Argentina na tribinama. Iz kola u kolo potvrdjujemo da spadamo u ozbiljnu navijacku grupu. I kada nam ide i kada nam ne ide, a to je verujem igracima veliki motiv da pobede.
Firme sto se tice. Argentina na tribinama. Iz kola u kolo potvrdjujemo da spadamo u ozbiljnu navijacku grupu. I kada nam ide i kada nam ne ide, a to je verujem igracima veliki motiv da pobede.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Pobeda za mir u kući rekao bih.To je i najbitnije od svega.Nastavljamo sa OFK-om trku za treće mesto.Ako Partizan posustane,imaćemo reprizu prošle sezone samo sa zamenjenim mestima blizanaca.
No,pravi ispiti tek slede,a najvažniji je onaj u sredu u kupu.Tu jednostavno moramo da pobedimo.Moramo biti još borbeniji.
No,pravi ispiti tek slede,a najvažniji je onaj u sredu u kupu.Tu jednostavno moramo da pobedimo.Moramo biti još borbeniji.
Bato majstore vodi nas do titule