Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
etxeberria

Post by etxeberria »

shecky wrote: Nego ne znam za vas ali ja hocu malog Kaludjerovica na zimu u nasem dresu!
Jedino bi dosao ako ce igrati u prvoj postavi. To je i bio razlog njegovog prelaska iz OFK u Rad, garantovano mesto u prvom timu (ne kazem da ne zasluzuje nego da je bilo tako), zbog toga je i pristao na trostruko smanjenje plate.
Posto ne verujem da cemo zaigrati s 3 napadaca, to bi znacilo da na klupu mora ili Mrdja (nemoguce) ili Dani (ne daj boze).
sam svoj najveci neprijatelj
Somborac

Post by Somborac »

Ni u radu nema zagarantovano mesto, a Jovancic je za njega igracina! Kaludjer je dosta izvikan igrac, Bilbija obecava mnogo vise!
Milan

Post by Milan »

etxeberria wrote: Posto ne verujem da cemo zaigrati s 3 napadaca, to bi znacilo da na klupu mora ili Mrdja (nemoguce) ili Dani (ne daj boze).
Problem je što mi ne igramo ni sa dva napadača...
POŠTO OBRAZ ???!!!
etxeberria

Post by etxeberria »

Milan wrote:
Problem je što mi ne igramo ni sa dva napadača...
Pa dobro u pravu si, ja i dalje racunam Aleksica kao napadaca iako ga svi stavljaju na levo krilo.
shecky

Post by shecky »

E koliko ja znam Kaludjerovic je i u Radu uglavnom rezerva ..ne?
A ne mislim da je izvikan igrac ..pa eto grobarcicima je zabio 2 komada a dao je jos po koju u ovom sampionatu.
Za rezervu i nije tako los ucinak hm?
Kao sto rekoh za dobro pojacanje uvek ima mesta pa ondak nek gosn. Dragan i Dani malo daju po gasu pa nece ispasti iz prvih 11.
To se zove konkurencija koja dize kvalitet i onom koji je dosad nije imao.

To je i razlog zbog cega jedva cekam povratak Stoike da se i Mario malo zapita.. zato hocu i Dragonera da se Lovric malo otrezni a mr.Pletsch da se ne opusti , mada je to ne moguce s obzirom na njegovo iskustvo i profesionalizam koji je stekao u dojclandu.
Kamenica

Post by Kamenica »

Marcelo Plec? On je mator k'o biblija. Ima nemacko drzavljanstvo. Rodjen u Brazilu cini mi se.

Kaludjerovic je otisao sa Karaburme, zbog besparice. OFK i danas kuburi sa placanjem racuna, jedno vreme im nije radio ni shop. Strasan igrac, poseduje odlican osecaj za gol. Voleo bi' ga videti u tandemu sa Mrdjom ili Aleksicem.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
etxeberria

Post by etxeberria »

Kamenica wrote:
Kaludjerovic je otisao sa Karaburme, zbog besparice.
U OFK je imao 1000 evra platu, u Radu ima 300 evra . Presao je zbog mesta u prvom timu.
Takva je bila onda situacija.
ice

Post by ice »

Dzaba sve ove priče kada niko iz uprave uopšte nema ni nameru da sasluša želje navijača.Takođe,mislim da nema nikakve šanse da dovedemo igrače koji su već bili tobože na pragu našeg kluba.U svakom slučaju,zimski prelazni rok će za nas biti potpuna nepoznanica kao i Put u središte zemlje od Žila Verna.Samo bojim se bez srećnog kraja. :roll:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
vladans

Post by vladans »

Treba danas obratiti paznju na Predaga Luku iz Malodog radnika,em mu je danas imendan em je po meni igrac koji bi nam dobro dosao,kontam da je od Tadica brzi bar troduplo ako ne i vise!
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

vladans wrote:Treba danas obratiti paznju na Predaga Luku iz Malodog radnika,em mu je danas imendan em je po meni igrac koji bi nam dobro dosao,kontam da je od Tadica brzi bar troduplo ako ne i vise!
Jel to onaj ciga br7 sto je igrao po desnoj strani??? Ako je taj,bogme bi nam bio pojacanje,ume da se otvara,cvrst je,neumoran,tehnicki potkovan..
Dejan

Post by Dejan »

On je najzasluzniji sto Indjija nije usla u visi rang...
Ima potencijal, ali jos u mladjim kategorijama nije imao radne navike i zalaganje na nivou :wink: Slabije je takticki potkovan i to mu moze biti velika prepreka u razvoju dalje karijere!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Jel neko gledao Partizan- Napredak, koliko je samo pretrcao onaj crnac :shock: , napadac Napretka, mislim da se zove Jao, al bi nam dobro dosao jedan takav!
Takodje Guti Jovanovic iz Smedereva bi bio dobro pojacanje.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Anakin Skywalker

Post by Anakin Skywalker »

Gledao sam danas Napredak i Jao je jak ko crna zemlja i bezobrazan ko da je ovde rođen....
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
Somborac

Post by Somborac »

Jao je dosao iz nekog smesnog kluba, za jos smesnije novce! Samo u Vosi pored mrdje bi bio samo jos jedan propali igrac na probi! Mada bi bata morao da promeni menadzere koji mu uvaljuju skart robu!

predrag luka je ciga, sa dvadesetak godina ima vec zenu i dete i ne preterano sportske navike!

Moramo prvo naci pravu osobu koja e pratiti domu fudbalsku scenu, sramota je sto su pojedinci sa ovog foruma doktori za pantu i ostali deo strucnog staba!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Jedno pitanje,da li smo mi Zeti prodali onog Zarka Koraca,delovao mi je kao dobar fudbaler,sta je sa njim?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply