Red Marquis wrote:Dobro da smo već dobili trenera, inače bi i ovaj mag bio ozbiljan kandidat. Potpuni promašaj ti je ovaj, Tole. On bi srušio cenu i Mesiju.
Zaista sramota da je u kadetsku reprezentaciju pozvan samo naš golman Pajović i nijedan više naš igrač,a zna se da naši kadeti igraju zaista lepo ove sezone.Ako ništa drugo,bar je ubojiti strelac Jovanović koji igra odlično zaslužio poziv.
Stoga me i ne čude ovako mršavi rezultati,jedva smo i prošli dalje uopšte.Očigledno da je nekome zasmetala činjenica da Vojvodina stalno proizvodi nove talentovane klince pa hoće i na ovaj način da nam napakoste.
A nikada nismo imali manje kadetskih reprezentativaca nego sada.A šta mislite koga favorizuju?Pa naravno partizanske igrače.
Bio je jiš jedan naš igrač doduše na širem spisku,ali je otpao.
Izlapela ispicutura ce forsiranjem tomica, fejse, perovica, jovanovica skroz upropastiti ovu generaciju! Pod hitno Medojevica mora zvati i Dani u prvih 11
Somborac wrote:Izlapela ispicutura ce forsiranjem tomica, fejse, perovica, jovanovica skroz upropastiti ovu generaciju! Pod hitno Medojevica mora zvati i Dani u prvih 11
Evo koliko sam cuo umesto Ignjovskog i Bosancica pozvan je Medojevic.
Evo i ja malo ..posto su mi pomenuti drugari .. Ice vec sam naveo zasto je to tako ..jbg...bila su 3 na spisku ..ostao je samo Pajovic..(koji je bio rezerni golman protiv Jagodine ) Poletonovic i Radoja su odpali..meni je krivo zaista...mi pobedimo Partizan 3:1 jbt..u drugom poluvremenu loptu nisu videli..a iz partizana 7 reprezentivaca...a iz Vose samo 1 ...jebiga ...Ima tu svacega...danas je bio ( ja mislim bio je u trenerici reprezentacije ..selektor kadetske reprezentacije..gledao je nas trening..) mislim da stvarno Jovanovic je isto trebao dobiti poziv..ali navedeno je u Temi Omladinci I Kadeti pa mozete videti...da ne pisem opet sve isto ..A za Mladu reprezentaciju je pozvan Meda ... Mislim da ce sada biti mesta i za Aleksica za vecu minutazu ili nadam se iskreno prvih 11 ...i NE VOLIM ONOG PEROVICA U SPICU , DECKO AMA BAS NISTA NE POKAZUJE....
A Ugljesa Radinovic moj jako dobar drug trenutno igra za Brno iz Ceske i sledece godine ce igrati za prvi tim , trenutno igra za U19 Brno ...Znam i koliko para dobija i slicno Zivi tamo sa Kevom...odlicno mu je ..(samo previse od dosade sto je logicno za nas mlade , je to sto je na Facebook-u sve vreme ) dobro mu tamo ide i drago mi je zbog njega ...snjim sa poceo prve korake ...jer nam Je Mane Radinovic Bio trener tok smo harali kao Kabel , Olimpik i Ajaks ....
Nadam se da će ubuduće više Vošinih igrača biti pozivano u kadetsku reprezentaciju,sigurno su to zaslužili i red je da se taj monopol koji ima Partizan na mlađe selekcije prekine.
Drago mi je da je Meda pozvan,ali ako ima pameti,trebao bi i da igra a ne da gledamo neke Gulane,Bosančiće i Tomiće.A i Aleksić je za Perovića doktor fudbala.
ice wrote:Nadam se da će ubuduće više Vošinih igrača biti pozivano u kadetsku reprezentaciju,sigurno su to zaslužili i red je da se taj monopol koji ima Partizan na mlađe selekcije prekine.
Drago mi je da je Meda pozvan,ali ako ima pameti,trebao bi i da igra a ne da gledamo neke Gulane,Bosančiće i Tomiće.A i Aleksić je za Perovića doktor fudbala.
SLAZEM SE U POTPUNOSTI...meda ce igrati...(Bosancic povredjen).... u veznom redu Tomic Fejsa Meda i Matic napred aleksic i sulejmani