Jagodinci napaljeni kao da im od ovoga život zavisi,a teren jako loš.Uglavnom smo napadali,ali sve do kraja jalovo.
Izgleda je odbrana na početku zakazala.

Koliko sam čuo,Mrđa je izgleda igrao.
Idemo dalje,Borac se mora dobiti.
Gospodine Turija pod br. 1 dobro procitajte moj postTurija wrote:Gospodo, Grbo i Miloše, ako vi smatrate da klub kao što je Vojvodina, treba da ima Kapitena koji posle afere ,,mobilni telefon" za vreme treninga u VB, i mobilni telefon za vreme Prvenstvene utakmice, da se pred celim Zapadom na najprimitivniji način raspravlja sa publikom, zove na obračun napolje (a svaki jači duel na terenu izbegava, ili pada pada kao frajlica), onda ja stvarno nemam šta da kažem na vaše opaske.
Taj isti prokaženi Zapad je svakog poštenog igrača Vojvodine, i svakog protivničkog poštenog igrača, ispraćao aplauzom sa terena i onda kada im nije išlo. Ispraćao je čak i one koje, nikad i nikako, nije trebao.E sad, što je nekima muka od novosadskog Zapada koji traži poštovanje dresa kojeg ti igrači nose, i Grada kojeg ti igrači zastupaju, a nije im muka od nezalaganja i neprofesionalzma na terenu, mislim da treba malo dublje da razmisle.
Bio sam na Zapadu kada se odigrao događaj.Ako ga je Miloš čuo na Severu, onda ne znam ko ga nije čuo na Stadionu.I dobro je to, ako zbog toga kapiten spavao. Biće efekta.A nemili događaj je znači bio potreban da mu se saopšti onako kako on razume - nažalost. Dobro je i da smo razlučili šta je uzrok, a šta posledica (što je za rešenje svakog problema najbitnija stvar).
Ali, da se mi vratimo temi, bilo bi najbolje.
takvo prostacko vredjanje bilo kojeg naseg igraca, sto se sve cesce moze cuti sa naseg zapada ne prilici nivou gospodskog kluba.Grba_NS wrote:Gospodine Turija pod br. 1 dobro procitajte moj postTurija wrote:Gospodo, Grbo i Miloše, ako vi smatrate da klub kao što je Vojvodina, treba da ima Kapitena koji posle afere ,,mobilni telefon" za vreme treninga u VB, i mobilni telefon za vreme Prvenstvene utakmice, da se pred celim Zapadom na najprimitivniji način raspravlja sa publikom, zove na obračun napolje (a svaki jači duel na terenu izbegava, ili pada pada kao frajlica), onda ja stvarno nemam šta da kažem na vaše opaske.
Taj isti prokaženi Zapad je svakog poštenog igrača Vojvodine, i svakog protivničkog poštenog igrača, ispraćao aplauzom sa terena i onda kada im nije išlo. Ispraćao je čak i one koje, nikad i nikako, nije trebao.E sad, što je nekima muka od novosadskog Zapada koji traži poštovanje dresa kojeg ti igrači nose, i Grada kojeg ti igrači zastupaju, a nije im muka od nezalaganja i neprofesionalzma na terenu, mislim da treba malo dublje da razmisle.
Bio sam na Zapadu kada se odigrao događaj.Ako ga je Miloš čuo na Severu, onda ne znam ko ga nije čuo na Stadionu.I dobro je to, ako zbog toga kapiten spavao. Biće efekta.A nemili događaj je znači bio potreban da mu se saopšti onako kako on razume - nažalost. Dobro je i da smo razlučili šta je uzrok, a šta posledica (što je za rešenje svakog problema najbitnija stvar).
Ali, da se mi vratimo temi, bilo bi najbolje.![]()
Ja sam pricao generalno o vredjanju igraca, a Mrdju sam izdvojio kao primer, a ti si cini mi se prvi na forumu poceo sa tim cuvenim Rdja!
Pod br. 2 ja ne pricam o tome treba li on ili ne treba da bude kapiten vec samo o prostackom ponasanju pojedinaca sa tribine, a sa koje tribine iskreno briga me, pa i ako je sa tog cuvenog Zapada(na kom sam i ja svaku utakmicu)! A ako je tebi muka sto neko kaze da igraci ne trebaju da se vredjaju, mislim da ti trebas malo dublje da se zamislisTi si jedan od najglasnijih na ovom forumu kad je rec o nekadasnjem smeku u Fk Vojvodina, kako na terenu tako i na tribinama pa te ne razumem kako imas dvostruke standarde, tj kako Mrdjino ponasanje nije opravdano a od ovog navijaca jeste, ili sam te pogresno razumeo?! Niko vas ne tera da im aplaudirate, al prestanite sa tim vulgarnim vredjanjem, za mene ste onda gori od njih!