Dragi kolega Radoye, to što je neko 7 godina mlađi, a ima 25, za mene nije argument oko koga bi vredelo voditi diskusiju.Jer, lako ću se odbraniti, ako bih i ja naveo nekog igrača 7 godina mlađeg od spomenutog, koji ima 18, pa onda upotrebio sve Tvoje argumente protiv dovođenja Ognjenovića, a protiv onog od 25.Ono što sam hteo da kažem (i treći put, po cenu da budem dosadan, jer izgleda je promaklo oku) to je da sam samo pod jednim uslovom ZA, a on je baš taj koji spominješ:Radoye wrote:Mladji je 7 godina.Turija wrote:Ima li bar jedan elemenat u čemu je on bolji od Ognjenovića?
Mada, argument ti je i bez toga veoma klimav, jer to sto vec imamo nekoliko skart igraca u timu ne opravdava dovodjenje jos skarta.
...
da imamo dovoljno škarta kojeg treba prvo da se oslobodimo (čak sam tu zaboravio da spomenem i četvrtog njihovog).
To, da je neko ubijen u glavu pozivom u Real.... hmmm...mislim da bi 99% igrača volelo da tako budu ,,ubijeni".Po meni, Real nikad ne može biti problem u karijeri, jer veliki broj, i boljih igrača od Perice, nije uspelo u Realu, pa je kasnije napravilo zavidne karijere.Problem jeste u glavi Ognjenovića, a ne u nogama.
Problem, naš veliki, je što mi još uvek nismo stvorili uslove da možemo iz svoje škole da formiramo glavu i kičmu tima, pa nam još uvek treba neko od iskustva, da premostimo tih nekoliko godina (ako bi pametno radili), a da ne izostanu rezultati.
Najsrećniji bih bio, kada bi naša deca ,,kolo vodila" i doveli neke Brazilce ili Afrikance, od znanja i brzine, kao pojačanja.Dotle, moramo gutati pilule, da bi ih i blizanci gutali zbog nas.
Međutim, pošto je sve ovo oko dolaska Ognjenovića veoma maglovito, misteriozno i teško verovatno, ja ne bih više o tome.I ovo je (trenutno) previše.
Pozdrav