Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Siva Eminencija jer je stigao taj Brazilac na Plecovu preporuku, pise u dnevniku da jeste? Ako jeste jer si ga video na treningu? Pise i nesto da je Grozdanoski suspendovan, jer znas mozda o cemu se radi?
Samo napred Vojvodina!!!
etxeberria

Post by etxeberria »

SlobaNN wrote:Siva Eminencija jer je stigao taj Brazilac na Plecovu preporuku, pise u dnevniku da jeste? Ako jeste jer si ga video na treningu? Pise i nesto da je Grozdanoski suspendovan, jer znas mozda o cemu se radi?
Slobo mislim da si hteo da kazes "je`l" umesto "jer", izvini sto sad to naglasavam ali stvarno me kida ;) nista zlonamerno
sam svoj najveci neprijatelj
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Dosao je brazilac ali ga jos nisam video, pogledacu danas. Za Vlatka ne znam i on se vratio posle uspesne operacije .
Somborac

Post by Somborac »

Prve mete prelaznog roka su: Bilbija, Vranjes i Gasic uz pokusaj dovodjenja nekih kvalitetnih stranaca
vest iz uprave kluba
Milan

Post by Milan »

Siva Eminencija wrote:Dosao je brazilac ali ga jos nisam video, pogledacu danas. Za Vlatka ne znam i on se vratio posle uspesne operacije .
Za "Dnevnik" je izjavio da nije operisan:
- Не ради се о повреди, напротив. Нећу морати на операцију, већ ћу терапијама настојати да превазиђем тегобе.
POŠTO OBRAZ ???!!!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

По мени би највеће појачање било да Грозданоски продужи уговор и потпуно спреман буде у тиму. По мени је он одличан десни спољни играч: добро игра дефанзиву, добар у нападу, довољно снажан у дуелима, одликује се солидним центаршутом. Поред њега би волео и да се Стојка опорави и почне да игра фудбал, а не да глуми стално да му фали нешто :!:
Samo napred Vojvodina!!!
Siva Eminencija

Ne treba se zanositi Bilbijom iz Banja Luke, koji je bez sumnje dobar igrac, ali za nase prilike skup. Tesko da bi neko ko trezveno razmislja o nasim/ srpskim/ fudbalskim prilikama istresao 400000 evra na gomili za igraca koji nije dokazan u jakoj ligi. Naravno, tu je i jedan od BG blizanaca koji je vec izgleda sve dogovorio sa njegovim klubom. A zna se kako oni dovode i placaju igrace, a u Banja Luci je glavni glavati Milorad Dodik / sta mislite koji klub iz Srbije on voli /.
Sto se tice Grozdanoskog, po mojim informacijama / zaista proverenim / klub se prema njemu odnosio korektno / da ne ulazim u detalje / ali je on poucen primerom Buaca i Stoleta hteo da doceka kraj ugovora i ode kao slobodan igrac. Mislim da ni jedan klub na svetu nije toliko galantan da pusta igraca koga je skupo platio bez dinara naknade, ipak se zivi od transfera. Ako je i suspendovan, pa sta onda, nista strasno to se desava svuda. On je pametan momak i verujem da ce se sve srediti na opste zadoviljstvo.
Petrovic.B

Post by Petrovic.B »

Siva Eminencija wrote:Ne treba se zanositi Bilbijom iz Banja Luke, koji je bez sumnje dobar igrac, ali za nase prilike skup. Tesko da bi neko ko trezveno razmislja o nasim/ srpskim/ fudbalskim prilikama istresao 400000 evra na gomili za igraca koji nije dokazan u jakoj ligi. Naravno, tu je i jedan od BG blizanaca koji je vec izgleda sve dogovorio sa njegovim klubom. A zna se kako oni dovode i placaju igrace, a u Banja Luci je glavni glavati Milorad Dodik / sta mislite koji klub iz Srbije on voli /.
Sto se tice Grozdanoskog, po mojim informacijama / zaista proverenim / klub se prema njemu odnosio korektno / da ne ulazim u detalje / ali je on poucen primerom Buaca i Stoleta hteo da doceka kraj ugovora i ode kao slobodan igrac. Mislim da ni jedan klub na svetu nije toliko galantan da pusta igraca koga je skupo platio bez dinara naknade, ipak se zivi od transfera. Ako je i suspendovan, pa sta onda, nista strasno to se desava svuda. On je pametan momak i verujem da ce se sve srediti na opste zadoviljstvo.
Koliko je Bilbija vredeo kad je prvi put ovdespomenut?
Kada je prvi put ovde pisano o Dejanu Lekicu, Djordju Lazicu, Zoranu Tosicu itd. ???

I u cemu je onda OGROMAN problem u klubu, necu dalje!
Turija

Post by Turija »

Što se tiče Grozdanoskog, složio bih se sa Sivom Eminencijom da je u pitanju novac.
Kada je Vlatko iz Omonije došao u Vojvodinu (tada se baratalo cifrom od 300.000 novaca) imao sam neku dozu skepse, pošto sam pogledao link, koji je neko ovde postavio, ka profilu Grozdanoskog na, mislim, Facebooku.Izgledao mi je dosta ekstravagantan mladić, ali mlad čovek je često takav.
Pružao je solidne partije u našem dresu i Makedonske repke, ali vrlo često na principu toplo-hladno (istina, sve nam je u Klubu bilo tako, pa nije nešto naročito odudarao od okruženja).Sada, kada se približio termin kraja Ugovora sa Vošom, ponovo je novac izbio u prvi plan, pa i ekstravagantni karakter mladog Makedonca, verovatno po pitanju:ko je kome više dao, tj ko je kome dužan?
Grozdanoski je bio bolji od mnogih koji su bili standardniji od njega u postavi Vojvodine.Verovatno da je i to kumovalo nesporazumima.Znajući da u Klubu, i u ekipi, ima dosta ekstravagantnih ličnosti, jako je teško reći ko je sada u pravu?Naročito nama navijačima.
I, iz tog razloga, meni je jako po volji dolazak Babića na našu klupu, jer odaje utisak čoveka koji će pritezati na suprotnu stranu i napravati jedan funkcionalan balans u današnjoj Vojvodini (sa Stepanovićem kantar je išao još više na istu stranu i udario u graničnik, pa zablokirao).Naravno i zdravstveno stanje Vlatkovo je dodatno zakomplikovalo stvari, sve do kuršlusa.
Ipak, mislim da će se spor razrešiti kompromisom ( ako se na zimu pojavi zadovoljavajuća ponuda za transfer).Jer, meni se čini da Babić (za drugi deo sezone) računa sa nekim mlađim, spremnijim i odgovrnijim igračima Vojvodine :!: :?: Grozdanoski je bio jedan od onih koji je mogao da igra, a i moglo je bez njega.Međutim, fudbalski gledano, ipak je bio bolji od dosta njih koji su se stalno pojavljivali na našim utakmicama.
Ja mu, od sveg srca, želim da nađe novi klub i način da se raziđemo prijateljski.Sa navijačima momak nikad nije imao nesporazuma i ostaće nam, siguran sam, u dobrom sećanju.Jer, pružio je koliko je objektivno mogao.Možda smo očekivali i više, ali možda smo i previše očekivali.
Vlatko, puno sreće i uspeha u sportskoj karijeri, kao i u životu.Neki dobar trag, ipak je ostavljen u Novom Sadu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vuke

Post by Vuke »

Konkurent za Bilbiju nam je teleoptik, a ne partizan! Nema sanse da bi ceo posao bio skuplji od 300 000, a znamo koliko cemo dobiti od prodaje Tadica, Aleksica, Mrdje i ostalih! Dobar je i Vranjes
Siva Eminencija

Prijatelju, a jel Ti znas cija je "filijala" Teleoptik ?
Dejan

Post by Dejan »

Mislim da je ciljao na taj tzv. sportski motiv igraca, tesko da bi neko igrao pre u Teleoptiku, nego u Vosi (bez obzira sto je to filijala onih lopova)

Dobar je Nemanja, ali treba pratiti i ostale talente...
Dejan

Post by Dejan »

Nemanja Bilbija ipak u Vojvodini?
21. novembar 2009. | 15:49 | Izvor: Sportske.net

Nemanja Bilbija, mladi fudbaler banjalučkog Borca, izgleda da je na putu kao srpskoj elitnoj ligi promenio smer. Poslednje glasine govore da je Bilbija na korak od Vojvodine i da bi Partizan mogao ostati praznih šaka.

Mladi Nemanja Bilbija, sin bivšeg fudbalera Borca, Kikinde i turskog Gaciantepa, Milorada Bilbije, po svoj prilici će ipak završiti u Novom Sadu, a ne u Partizanu.

Po poslednjim glasinama njegov otac je proteklih dana bio u intenzivnim pregovorima sa Batom Buturovićem i vrlo je moguće da se najtelentovaniji igrač Borca i čitave bosanske lige preseli u Vojvodinu, umesto u Beograd.

Ovaj transfer bi se mogao obaviti već u zimskom prelaznom roku, a mnogo zavisi i od odlaska odnosno ostanka Danija Aleksića u Vojvodini.

Zanimljivo :wink:
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Vise od svega bi voleo da taj Bilbija dodje. Em zato sto je talenat i dobar igrac, i zato sto se groblje interesovalo za njega i pricalo kako je transfer gotova stvar.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
One and only

Post by One and only »

Ubiparip dvostruki strelac protiv Napretka.
Da li je on na pozajmici ili je presao u Spartak?
United of Vojvodina
Post Reply