Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Post by Milan »

Qr0nJa wrote:Vise od svega bi voleo da taj Bilbija dodje. Em zato sto je talenat i dobar igrac, i zato sto se groblje interesovalo za njega i pricalo kako je transfer gotova stvar.
Više bih voleo da Aleksić ostane nego da Bilbija dođe (uz svo poštovanje ovog momka)...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Pa ja nisam rekao da bi voleo da Aleksic ode...bas naprotiv,da ostane ovu i sledecu sezonu iako je to daleko od realnosti.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Dejan

Post by Dejan »

http://www.sportskiportal.com/ex-yu-spo ... odini.html
Kako javlja SOS kanal juče je u fudbalskim krugovima Novog Sada odjeknula vijest da je Milorad Bilbija, otac Nemanje Bilbije- supertalentovanog napadača Borca iz Banja Luke, viđen u hotelu Park na pregovorima sa Batom Buturovićem.

Milorad je bio dugogodišnji igrač Borca, turskog gaizntopa i OFK Kikinde, a sada je trener mlađih selekcija u Borcu. Nemanja je ranije povezivan sa dolaskom medju crno bijele, ali su Novosađani bili daleko konkretniji i očekuje se njegov prelazak već u zimskom prelaznom roku. To bi trebalo da nadomjesti odlazak Aleksića u Man Siti, kompletan ugovor se procjenjuje na 250 000- 300 000 hiljada eura!
Nemanja Bilbija u Vojvodini
Nedelja, 22. novembar 2009. 12:20

Vojvodina je ponovo bila brža od Partizana. Mladi reprezentaticac BiH Nemanja Bilbija, koji je ranije bio povezivan sa crno-belima, na dobrom je putu da pojača novosadskog superligaša.

Nekadašnji igrač banjalučkog Borca Milorad Bilbija,inače otac mladog fudbalera, u subotu je viđen u hotelu Park gde je sa predsednikom “lala” Ratkom Butorovićem dogovorio sve uslove oko transfera jednog od najtalentovanijih fudbalera u BiH.

Bilbija bi na zimu trebalo da zameni Danijela Aleksića, koji će najverovatnije u Mnačester siti.

Procenjuje se da je transfer Bilbije iz Borca u Vojvodinu vredan oko 250, 300 hiljada evra.

Bilbija je za Borac debitovao sa 17 godina kod trenera Vlade Jagodića prošle sezone. Ove je kod novog trenera Borca Velimira Stojnića nezamjenjiv šraf u ekipi koja se bori za titulu jesenjeg šampiona Premijer lige BiH. U dosadašnjih 13. kola Bilbija je postigao šest golova.

(MONDO)
SPORTAL.RS saznaje: Mladi reprezentativac BiH u Vojvodini
Napadač banjalučkog Borca i mlade reprezentacije BiH Nemanja Bilbija na zimu napušta Gradski stadion i seli se u novosadsku Vojvodinu saznaje SPORTAL.RS. Pre utakmice Jelen Super Lige između Vojvodine i Borca iz Čačka, predsednik Novosađana Ratko Butorović i otac najtalentovanijeg fudbalera, koga je Borac imao u poslednjoj deceniji, dogovorili su prelazak Bilbije u Novi Sad.

Bilbija je pažnju na sebe skrenuo prošle sezone, kada je kao 17-godišnjak debitovao u Premijer ligi kod trenera Vlade Jagodića i odmah sjajnim partijama skrenuo pažnju na sebe. U tekućoj sezoni jedan je od najzaslužnijih igrača što je Borac u vrhu tabele, a njegove partije nisu prošle nezapaženo ni kod selektora BiH Miroslava Ćire Blaževića, koji je bio spreman da uruči Bilbiji poziv za A reprezentaciju u meču protiv Estonije, ali je u tom trenutku mladi napadač Borca imao zdravstvenih problema.

Bilbiju odlukuju sjajne napadačke sposobnosti. Ima instikt golgetera uz to poseduje i dobar pregled igre i sjajno izvodi prekide, te može da igra i na poziciji iza napadača. Sigurno je da će Vojvodina dobiti potencijalno sjajnog napadača, samo ostaje da se vidi kako će se Bilbija snaći i novoj sredini.
Last edited by Dejan on Sun Nov 22, 2009 4:03 pm, edited 1 time in total.
Koral

Post by Koral »

shecky

Post by shecky »

Sve je to u redu ali bih ja radije citao vest da ce Danijel Aleksic i u naredne 2 godine nositi crveno beli dres!!
Dejan

Post by Dejan »

22.11.2009 13:00
Olimpik Sarajevo 1 - 2 Borac Banja Luka
49' Ristic - 65' (Autogol) Suljevic , 83' Bilbija

Nemanja je gol postigao glavom sa nekih 10-ak metara, a 15-ak minuta pre toga je lobovao golmana Olimpika, ali je udarac zaustavila precka...
ssnigd

Post by ssnigd »

Iskreno glupo mi je to da se ceka da Dani ode da bi mali Bilbija dosao. Dani jos nije za prodaju ima on jos da izgara u nasem dresu, a ne da ga opet na silu prodaju da bi neki imali mesta, kao letos. Jedva se povratio psihicki.
Ako neko treba da se proda, a naravno da bi od njegove prodaje uzeli pristojan novac, to je Mrdja. Ima dosta dobru polusezonu iza sebe, 9 golova 5 asistencija, sigurno je da vredi nekoliko stotina hiljada evra, taman da se umesto njega dovede Bilbija.
Od ostalih za prodaju su: Djurovski, Tumbasevic(dobre igre u zadnje vreme su mu sigurno povecale malo cenu i privukle koji klub da se zainteresuje za njega), Stjepanovic, Lovric. Ne racunam one koje niko nece, Lilika, Lakic.
Ovo podrazumeva da se vrate Stevanovic i Mitosevic iz Palica i da se angazuje stoper.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Dejan

Post by Dejan »

Ma, ove vesti su "veliki" sporski novinari preneli sa ovog foruma i malo usminkali... Kao i za one brazilce pre izvesnog vremena :wink:

Rano je da na osnovo ovoga se vec prave kombinacije i donosi zakljucak!
Last edited by Dejan on Sun Nov 22, 2009 6:43 pm, edited 1 time in total.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Искрен да будем, нешто ми овде није најјасније, проблем, ако ће већ Алексић да оде за минимум 5 милиона евра, а Билбију ће купити за 300 хиљада евра, на шта ће се потрошити остатак од продаје Алексића. Прави посао би био, ако продају Алексића морају довести минимум још 3 суперталентована играча!

Тако је Дејане, док не видим играча на промоцији нећу се ничему надати!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Milan

Post by Milan »

Hajde da jednom ispadnemo pametni i ne srljamo sa prodajom Aleksića. Može, treba, mora još mnogo toga da pokaže (i da) u crveno belom dresu!!! Nadam se da će ovi iz uprave (khm, Bata) skontati da ćemo time dobiti, i rezultatski i novčano, mnogo više nego što bi to bilo u slučaju njegove prodaje na zimu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

ssnigd wrote:Iskreno glupo mi je to da se ceka da Dani ode da bi mali Bilbija dosao. Dani jos nije za prodaju ima on jos da izgara u nasem dresu, a ne da ga opet na silu prodaju da bi neki imali mesta, kao letos. Jedva se povratio psihicki.
Ako neko treba da se proda, a naravno da bi od njegove prodaje uzeli pristojan novac, to je Mrdja. Ima dosta dobru polusezonu iza sebe, 9 golova 5 asistencija, sigurno je da vredi nekoliko stotina hiljada evra, taman da se umesto njega dovede Bilbija.
Od ostalih za prodaju su: Djurovski, Tumbasevic(dobre igre u zadnje vreme su mu sigurno povecale malo cenu i privukle koji klub da se zainteresuje za njega), Stjepanovic, Lovric. Ne racunam one koje niko nece, Lilika, Lakic.
Ovo podrazumeva da se vrate Stevanovic i Mitosevic iz Palica i da se angazuje stoper.
:hurray: :!:
ssnigd, potpuno se slažem sa Tobom.
Mali Bilbija je izgleda veoma dobar igrač, iako ne mogu svaki put tačno da ga prepoznam u akciji, ali ono što se vidi, garantuje da je dečko velik potencijal (verovatno će još da raste, preko tih 182, i onda će zaista biti pravi kompletan napadač.A odličan je i sa loptom: prijem -predaja.Dobar šut i centaršut, tj odlično mu leže lopta na nogu).
Mogu reći da mi se veoma dopao i da je Dejan bio u pravu, što je toliko insistirao na dovođenju tog momka.Mislim da je daleko bolji od svih onih naših, koje je ssnigd pobrojao za zimsku prodaju.Ja bih tu samo dopunio spisak i sa Tadićem, samo Aleksića da ne prodajemo nikako.
Mislim da je Vojvodina sada prava sredina za Bilbiju i da bi, sa Vukom i Bosketom, imali najperspektivniji, najbolji i najskuplji igrački kadar, uz odličnog trenera Sosu Babića, ALI UZ OBAVEZNO DOVOĐENJE BAREM JEDNOG KVALITETNOG ŠTOPERA (štoperi su nam kritična tačka u odbrani.Svaka čast i Pleču i Lovriću i mladom Karanu, ali to nije dovoljno za ambicije Vojvodine.Možda je mali Sekulić tu i najbolji, ali teško je očekivati, da odmah iz Proletera, pruža vrhunske partije.Ako grešim za poziciju Sekulića, neka me odmah neko ispravi, ali meni se čini da on igra na tom mestu?).
Ko će sad pronaći pravog štopera?Pa naravno, DEJAN.
Dejane, imaš reč!
Last edited by Turija on Sun Nov 22, 2009 9:32 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Bio je skoro na nekom sajtu tekst o zaradama fudbalera u Srbiji. Sto se tice Vojvodine, u tom tekstu je pomenuto da Plec, Kizito, Stojka, Mrdja i Tadic imaju plate na godisnjem nivou oko 100.000€, ostali nasi igraci u proseku od 50.000 do 70.000€. Kad se to sve sabere, pa plus premije, pripreme i ostali troskovi, pa investiranje u FC Vujadin Boskov, pa pare za transfer Adjurua, Vulicevica i u buducnosti Bilbije i imajuci u vidu da jos od odlaska Kacara nijedan nas igrac nije otisao za vise od 1mil.€ (najvise smo dobili za Djurica, koliko bese 700-800.000€ kad se odbije menadzerski deo?), dobija se odgovor gde ce pare od transfera Aleksica- u budzet za ovu i sledecu godinu.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Turija

Post by Turija »

Ne mogu da verujem da je Brka u drugoj kategoriji.To je velika sramota.
Jedini A reprezentativac i najbolji golman u zemlji Srbiji, i daleko šire.
Nadam se, da će od zime, biti Kapiten i predvodnik novog talasa istinske Vojvodine.
ŽELJKO BRKIĆ - NAŠ KAPITEN :!: DANI I MEDA ZAMENICI :!: To je Vojvodina Novi Sad.
Vojvodina 50ih, 60ih, 70ih.
Ona, velika Vojvodina 80ih, je sakupljena na brzinu i isto tako je i nestala, bez ostavljenog traga u Evropi.
Ova nova generacija momaka, jedino ima šansu da se pridruži slavnim predhodnicima.Potrebna im je samo pametna uprava (može i sadašnja, ali da se ponaša domaćinski).Vrednog trenera već imaju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Sekulić je vezni igrač.
021

Post by 021 »

novosadjanin wrote:Bio je skoro na nekom sajtu tekst o zaradama fudbalera u Srbiji. Sto se tice Vojvodine, u tom tekstu je pomenuto da Plec, Kizito, Stojka, Mrdja i Tadic imaju plate na godisnjem nivou oko 100.000€, ostali nasi igraci u proseku od 50.000 do 70.000€.
Meni ove cifre deluju astronomski. Puno bi bilo i da su im plate upola manje. Ne verujem da je to istinit podatak...
Post Reply