Transferi
U današnjem Sportskom žurnalu piše da sutra na probu kod nas stiže fudbaler Modriče Stokić,inače veznjak,a i da smo zainteresovani za mladog Joksimovića iz Inđije koji tamo nije odigrao ni minut zbog neke virusne infekcije.
Bogami,vrhunska pojačanja prikupljamo polako.
Bogami,vrhunska pojačanja prikupljamo polako.
Bato majstore vodi nas do titule 

-
-
Nista ne razumem, vecina posetilaca ovog foruma postuje i ceni Djumija kao vrsnog znalca i strucnjaka koji ima nos za mlade talentovane igrace /i ja sam sam Djumijev postovalac/.
Sada vam ni igrac koga on preporucuje nasoj Vohi / Joksimovic, koga iskreno nikad u zivotu nisam gledao, ali verujem Djumiju/ne valja.
STVARNO STE STARCI IZ MUPET SHOW-a
Sada vam ni igrac koga on preporucuje nasoj Vohi / Joksimovic, koga iskreno nikad u zivotu nisam gledao, ali verujem Djumiju/ne valja.
STVARNO STE STARCI IZ MUPET SHOW-a
Ja nisam znao da je Djumi preporučio Joksimovića.Verovatno onda valja.
Međutim nije u tome stvar.Čudno je da hoćemo da dovedemo igrača koji nije ni minut u Inđiji odigrao cele polusezone zbog neke bolesti.Pitanje je koliko će on biti u stanju da se posveti fudbalu,a ako je i ozdravio koliko će mu trebati da uđe u koliko toliko dobru formu.
Međutim nije u tome stvar.Čudno je da hoćemo da dovedemo igrača koji nije ni minut u Inđiji odigrao cele polusezone zbog neke bolesti.Pitanje je koliko će on biti u stanju da se posveti fudbalu,a ako je i ozdravio koliko će mu trebati da uđe u koliko toliko dobru formu.
Bato majstore vodi nas do titule 

-
Siva Eminencija wrote: STVARNO STE STARCI IZ MUPET SHOW-a

To su Statler and Waldorf. Evo jednog primera njihovih komentara za madje narastaje.
W: That was wonderful!
S: Bravo!
W: I loved it!
S: That was great!
W: Well, it was pretty good.
S: Well, It wasn't bad.
W: There were parts that weren't pretty good, though.
S: It could've been a lot better.
W: I didn't really like it.
S: It was pretty terrible.
W: It was bad.
S: It was awful!
S & W: Terrible! Eh, boo!