shecky wrote:Ice slazem se sa tobom pod uslovom da nam je cilj da se borimo tu negde za 7-8 mesto.
I jos nesto.. ti si ovde maltene naveo ceo prvi tim. A ko ce im biti rezerve?
Sto se mene tice mogu i petlici da igraju posto su nasi jel tako...ali onda cemo Vosu gledati u srpskoj ligi ,a kome je to u interesu?
Nisi u pravu.Evo pogledaj ovaj tim i prokomentariši:
Brkić,novi levi bek,novi štoper recimo Trajković,Pleč,Vulićević,Tadić,Ađuru,Tumbasević,Medojević,Smiljanić i Adams sa recimo alternativom da umesto Smiljanića bude drugi novi napadač,dakle drugačija formacija ili umesto Tumbasevića ofanzivnija formacija sa polušpicem koga bi isto doveli umesto Aleksića.
Uopšte nisam naveo ceo prvi tim već samo određene igrače bez kojih možemo.Nisam ja napisao ni šta bih ja voleo lično,već šta je realno i šta bi moglo da funkcioniše.
Što se tiče Stojke,Đurovskog,Stjepanovića,ako oni treba da igraju to znači da po starom običaju nema mesta za Medojevića,zatim za jednog od tumbasevića i Ađurua,a i Aleksića ako ostane.Tu imamo višak igrača i kada se govori o prelaznom roku sve to treba gledato po pozicijama u timu koje pojedinci zauzimaju.
Takođe,mišljenja sam da treba istrpeti Ađurua,da će biti dobar igrač kako vreme prolazi,da Medi treba dati vremena da postane pravi vođa i pit-bul,a da će vreme iskristalisati i novog kreativca,po mom mišljenju Mitošević ima sve predispozicije za tako nešto.
A lepo sam napisao i da se očekuju pojačanja,a jednostavno kao što je i naglašeno,ne može svako da nosi Vošin dres.
Što se tiče odlazaka,kažem mislim da jedino Aleksića možemo prodati,a Đurovski može da ode ako on sam proceni da želi i da može da nađe angažman.
Što se tiče trećeg mesta,mi sa ovim sadašnjim timom kako stvari stoje nećemo uspeti da ga zadržimo na polusezoni.Kvalitet imamo mnogo veći od gomile timova,ali nije izgleda to presudno u ovoj našoj ligi i dzaba nam sve to ako nemamo tim i igrače spremne da ginu za dres i grb koji nose.